04 / 05 / 2024

Yörük Işıkın evi

Yörük Işıkın evi

Ünlü fotoğrafçı Yörük Işık'ın sahibi olduğu İstanbul Boğazı manzaralı dairenin karşısına çatı katı dairesi yapıldı. Işık, mahkemeye başvurdu. Mahkeme kaçak olarak yapıldığı tespit edilen dairenin yıkılmasına karar verdi...

Yabancıların Türkiye'deki yatırımlarının yüzde 18'i vatandaşlık için! İşte en çok yatırım yapan ülke vatandaşları.. .

2023 yılında yabancıların Türkiye’de yapılan 40 bin 297 adet gayrimenkul yatırımının yüzde 18’nin vatandaşlık edinimi için olduğu belirlendi.

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

Gaziantep'te ağır hasarlı binaların yüzde 55'i yıkıldı!

Son dakika aktarılan detaylara göre, depremden etkilenen Gaziantep'te ağır hasarlı binaların yüzde 55'i yıkıldı.

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat! Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak!

Kıyıda köşede parası olanlar için büyük fırsat... Hesabınıza her ay tıkır tıkır 2 bin 865 TL yatacak... Bu paraları sakın kaçırmayın...

Yüzde 30 ile yüzde 1400 arasında kâr etmek mümkün! İşte yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler...

Yatırım yapmak isteyenler en kolay yöntem olan faiz, altın ve döviz gibi alanlara yöneliyor. Ama araştırma ve uzman görüşleriyle ilerlendiği zaman çeşitli yatırım araçları da bulunuyor. Profesyonel ekiplerce yönetilen ve amacı kâr ettirmek olan fonlara para girişi günden güne artıyor. İşte detaylar.

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Düzgün tarafından kuruldu.

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aktaş tarafından kuruldu.

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar acil baksın! Doların geleceği seviyeyi görünce eliniz ayağınıza dolaşacak

Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar acil baksın! Doların geleceği seviyeyi görünce eliniz ayağınıza dolaşacak.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Fırladı! Gümüş yatırımcısının günlük kazancı yüzde 5'i geçti! Elinde 1 gram bile gümüş olanlar çabuk bakın

Gümüş fiyatları yükselişe geçti. Gümüşün yatırımcısına kazancı günlük  yüzde 5'i geçti. Yatırımcılar hemen güncel gümüş fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Son dakika gümüş fiyatları 2 Kasım 2022.

Türk zırhlısı Yörük 4x4 direksiyonu kırdı!

Türk savunma sanayisinin dört ülkeye ihracat başarısı elde eden zırhlı aracı Yörük, ilk kez sergilenmiş olan sağdan direksiyonlu versiyonu ile birlikte yeni ihracata hazırlanıyor. İşte detaylar…

Yörük Işıkın evi Haberi

Yörük Işıkın evi

Fotoğrafçı Yörük Işık'ın sahibi olduğu İstanbul Boğazı, Kız Kulesi ve Haydarpaşa manzaralı dairenin karşısına çatı katı dairesi yapıldı.

Sabah'tan Dilek Yaman'ın haberine göre; Yörük Işık'ın sahibi olsuğu boğaz manzaralı dairenin karşısındaki binaya çatı kapı yapıldı. Işık, mahkemeye başvurarak karşı binaya yapılan daire nedeniyle kira bedelinin düştüğünü beyan etti. Bilirkişi raporunda, Işık'ın sahip olduğu dairenin manzarasını kısmen kapattığı, kira gelirinin yüzde 25 oranında düştüğü ve inşaat sırasında iki işçinin 3 gün boyunca çalışarak gürültü yapıp zarar verdiği belirtildi. Geçtiğimiz günlerde kararını açıklayan mahkeme, kaçak olarak yapıldığı tespit edilen dairenin yıkılmasına hükmetti.

Kaçak yapıya geçit...