17 / 05 / 2024

Yozgat Akdağmadeni 50 Yataklı Devlet Hastanesi açıldımı

Yozgat Akdağmadeni 50 Yataklı Devlet Hastanesi açıldımı

Bozdağ, Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde yaptırılan 50 yataklı devlet hastanesinin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son yıllarda sağlıkta büyük dönüşüm yaşadığını belirtti.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Sorgun ve Akdağmadeni YHT gar binaları açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Ankara-Sivas YHT hattına hizmet verecek olan Sorgun ve Akdağmadeni YHT garlarının tamamlanarak hizmete hazır hale getirildiğini ve 13 Mart 2024 Çarşamba günü hizmete alınacağını açıkladı.

Türkiye'de madeni paralarda büyük değişim!

Madeni paraların gramajlarının düşürülmesinin yanı sıra 25, 50 kuruş ve 1 TL'nin gramajları da indirildi. Ekonomi uzmanları, yakın zamanda 5 TL ve 10 TL değerinde yeni madeni paraların basılmasının gündemde olabileceğini ifade etti. Peki 5 TL ve 10 TL metal para basılacak mı? 

1 TL, 50 kuruş, 25 kuruş ve 5 kuruşu olanlar dikkat! 14 yıl sonra bir ilk

Enflasyon ve dolar kuru rekora giderken Türk Lirası değer kaybetti. Cüzdanında, cebinde 50, 25, 5 kuruş ve 1 TL'si olanlar darphane yeni madeni para kararı açıkladı. Bozuk parası olanlar dikkat! İşte detaylar...

Madeni paralarda beklenmedik gelişme! Artık 25, 50 kuruş ve 1 TL geçerli olmayacak mı?

Türkiye'de yaşanan enflasyon madeni paraları da etkiliyor. Bozuk para kullanımında farklılık olabileceği düşünülüyor. 25 ve 50 kuruşla birlikte 1 TL madeni paralarındaki son gelişmeler tereddüde düşürdü.  25,50 kuruş ve 1 TL madeni paralarının kullanılıp kullanılmayacağı konusundaki gelişmeler…

Akdağ Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdağ Dekorasyon Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Züleyha Aktaş tarafından kuruldu.

10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni!

TOKİ Yozgat Akdağmadeni 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Akdağmadeni’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Akdağmadeni sosyal konut projesi...

Yozgat için acele kamulaştırma kararı!

Yozgat ili Sarıkaya, Akdağmadeni, Saraykent ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Akdağ Mimarlık Peyzaj Tekstil İnşaat ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akdağ Mimarlık Peyzaj Tekstil İnşaat ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Azad Akdağ ve Cevdet Akdağ ve Mikail Akdağ tarafından kuruldu.

Yozgat Akdağmadeni TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

12 soruda TOKİ Yozgat 50 bin konut kampanyası!

TOKİ Yozgat 50 bin konut başvuruları ne zaman bitecek? TOKİ Yozgat 50 bin konut nerede?  TOKİ Yozgat 50 bin konut diyatları ne kadar? İşte 12 soruda TOKİ Yozgat 50 bin konut kampanyası detayları...

TOKİ 50 bin konut Yozgat 2019 detayları!

TOKİ 50 bin konut Yozgat 2019 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ 50 bin konut Yozgat 2019 başvuru ücreti ne kadar? TOKİ Yozgat 50 bin konut 2019 fiyatları ne kadar? 

Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat OSB'de yükseliyor!

Türkiye’de ilk 10 firma arasında yer alan Dönsa Tekstil'in ikinci fabrikası Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa ediliyor. 20 bin metrekare alan üzerinde kurulan fabrika inşaatının yüzde 50'si tamamlandı.

Yozgat Akdağmadeni 50 Yataklı Devlet Hastanesi açıldımı Haberi

Yozgat Akdağmadeni 50 Yataklı Devlet Hastanesi açıldımı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Türkiye sağlıkta büyük bir değişimi, büyük bir dönüşümü yaşadı ve sağlıkta hükümet olarak attığımız adımlar Amerika'da, Avrupa'da, Avusturalya'da, Ortadoğu'da, Asya'da dünyanın pek çok ülkesinde model oldu'' dedi.


Bozdağ, Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde yaptırılan 50 yataklı devlet hastanesinin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin son yıllarda sağlıkta büyük dönüşüm yaşadığını belirtti.


Geçmiş dönemlerde vatandaşların hastanelere gidemediğini ve tedavi olamadığını anlatan Bozdağ, ''AK Parti hükümeti göreve gelmeden önce vatandaşlarımız hastaneye gitmeye korkuyordu ama şimdi öyle değil. Çağırıyor ambulansı, ambulans nerede olursa gidip alıp hastaneye getiriyor. AK Parti'den önce ambulansın deposuna koyacak mazot yoktu. Bizden önceki hükümetler maalesef mazot temin edemiyordu. Mazotu da cebinizden koyuyor, ondan sonra da hastanızı alıp götürebiliyordunuz. Şu anda ambulansın deposuna mazot koyan Akdağmadenli var mı?...