28 / 04 / 2024

Yozgat cezaevi son durum

Yozgat cezaevi son durum

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Vali Vekili Salih Altun, Ak Parti İl Başkanı Celal Köse, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, İl Genel meclisi başkanı Halil Şahbaz ile birlikte Yozgat cezaevi inşaatında inceleme yaptılar.

Mahkumlara Af Çıkacak mı? Açık Cezaevi İzinleri ve Son Durum Hakkında Adalet Bakanı'ndan Açıklama!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cezaevinde kalan mahkumlar için önemli açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre mahkumlara af çıkıp çıkmadığı merak edildi. Açık cezaevi izinleri ve af çıkan mahkumlar hakkındaki detaylar paylaşıldı. İşte Adalet Bakanı tarafından mahkumlar için yapılan açıklamalar…

Yozgat'ta 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Son dakika! 

Yozgat İl Özel İdaresi, Yozgat ilinde, aralarında 2 katlı kargir bina ve arsası, tarla ile arsaların da yer aldığı 18 adet gayrimenkulü satıyor...

Üstü tarla altı uranyum madeni! Şaşırtan rezerv yatakları bakın hangi ilimizde bulundu?

Türkiye enerji ihtiyacını karşılayack uranyum rezervlerini Yozgat'tan mı çıkaracak? Bu soru uzun süredir gündemdeki yerini koruyor. Devletin 2022 yılı başında uranyum arama çalışmalarını yeniden başlattığı Yozgat'ta son durum ne? İşte ayrıntılar...

Son 5 yılda 94 cezaevi inşa edildi! 

Adalet Bakanlığı tarafından açıklanan rapora göre Türkiye'de son 5 yıl içerisinde 94 cezaevi inşa edildi. Raporda yer alan detaylara göre halen 26 bölgede cezaevi inşaatı devam ediyor. 

Yozgat Menekşe Evler kentsel dönüşümde son durum ne? 

Yozgat Belediyesi tarafından yürütülen "Menekşe Evler Kentsel Dönüşüm ve Millet Bahçesi”nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Tarihi Sinop Cezaevi ve Müzesi'nin restorasyon çalışmalarında son durum ne?

Tarihi Sinop Cezaevi ve Müzesi, iki yılda tamamlanacak restorasyon çalışmalarından sonra yeni yüzüyle ziyaretçilerini ağırlayacak. 

Mustafa Çağlayan: Yozgat’ta evler çok pahalı!

Çağlayan İnşaat Sahibi Mustafa Çağlayan, inşaat sektöründe gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu. Çağlayan, Yozgat'ta ev fiyatlarının cep yaktığını söyledi.

TOKİ Yozgat Medrese başvuru tarihleri 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Medrese 2019 projesinde toplam 10 adet konut bulunuyor. Proje için son başvuru tarihi 30 Eylül 2019 olarak belirlendi.

Yozgat Medrese TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Medrese projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Yozgat Cezaevi inşaatı yıl sonu tamamlanacak!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat'ta yapılan 2 bin 500 kişilik T tipi kapalı ve açık cezaevinde incelemelerde bulunarak cezaevinin bu yıl sonunda tamamlanacağını açıkladı..

Yozgat cezaevi inşaatında inceleme!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Vali Vekili Salih Altun, Ak Parti İl Başkanı Celal Köse, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, İl Genel meclisi başkanı Halil Şahbaz ile birlikte Yozgat cezaevi inşaatında inceleme yaptılar.

TOKİ Yozgat Medrese son başvuru tarihi bugün!

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlara yer verilen Yozgat Medrese TOKİ başvuruları bugün sona eriyor.

Yozgat Adalet Eğitim Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Adalet Eğitim Merkezi ve kapalı ve açık cezaevi inşaatlarını inceledi. Projelerin inşaatlarında sona gelindiği açıklandı.

Yozgat cezaevi son durum Haberi

Yozgat cezaevi son durum

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Vali Vekili Salih Altun, Ak Parti İl Başkanı Celal Köse, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, İl Genel meclisi başkanı Halil Şahbaz ile birlikte yapım çalışmaları devam eden yeni cezaevi inşaatında incelemeler yaptı.

Müteahhit firma görevlilerinden bilgi alan Başer basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Yozgat açık ve kapalı cezaevini gezdik. Müteahhit firma yetkililerinden gerekli bilgileri aldık. İnşallah 31 Aralık tarihinde bitmiş olacak. Şuanda bazı bölümlerin tamamı bitmiş durumda olduğunu söyledi. 

Başer, “2 tane bin 540 kişilik T Tipi kapalı cezaevimiz var. 960 kişilikte açık cezaevi olmak üzere toplam 2 bin 500 kapasiteli bir cezaevi. Burasının yaklaşık maliyeti 110 trilyon civarında. Burada kalan mahkum sayası daha da fazla olacaktır” diye açıklama yaptı. 

Başer, “Buraya cezaevi müdürleri ve diğer personelleri...