27 / 04 / 2024

yozgat Dijital Hastane

yozgat Dijital Hastane

Turkcell, Rönesans Sağlık Yatırım ile 500 milyon TL’lik dev bir işbirliğine imza attı. Şehir hastaneleri projeleri kapsamında 5 yıl süreyle hastane bilgi yönetim sistemleri, dijital altyapı ve işletmesi Turkcell tarafından uçtan uca sunulacak.

Yozgat'taki Şifa Hastanesi binası ihalesi tartışmalara neden oldu!

Yozgat Belediyesi, eski hastane arazisini yeşil alan yapmak amacıyla satın almak istedi. Fakat ihaleyi arsaya yeni bina yapmak isteyen belediye meclis üyesi aldı...

Yozgat Bozok Hastanesi yıkılacak mı?

Yozgat Şehir Hastanesi'nin hizmete açılması atıl vaziyette kalan Bozok Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin akıbeti merak konusu oldu. Hastane binasının yıkılıp, yenisinin yapılması bekleniyor.

KKTC Sağlık Bakanı Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceledi!

Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceleyen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Filiz Besim değişik projeleri görmek için hastane hakkında bilgi aldı. 

Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi açıldı!

2013 yılında temeli atılan Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi açıldı. Hastane 250 yataklı olarak dizayn edildi.

Bornova Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

İzmir'in Bornova ilçesinde ihtiyaçlar doğrultusunda 200 yataklı ve dijital hastane olarak inşa edilen Bornova Devlet Hastanesi hizmete açıldı.

Yozgat Şehir Hastanesi açıldı!

Yozgat Şehir Hastanesi'nin hizmete girmesi ile birlikte görevliler gelen hasta ve yakınlarını hastane girişinde karşılayarak şeker ikram etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaparak, "14 yıllık hayalimdi" demişti.

Yozgat Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Türkiye'nin ilk şehir hastanesinin yapımı tamamlandı. Yozgatlılara hizmet verecek hastane bugün açılacak. Yozgat Devlet Hastanesinde yatan bütün hastalar, ambulanslarla yeni hastaneye nakledildi.

Turkcell ve Rönesans’tan ‘Dijital Hastane Dönemi’ni başlatacak güçbirliği!

Turkcell, Rönesans Sağlık Yatırım ile 500 milyon TL’lik dev bir işbirliğine imza attı. Şehir hastaneleri projeleri kapsamında 5 yıl süreyle hastane bilgi yönetim sistemleri, dijital altyapı ve işletmesi Turkcell tarafından uçtan uca sunulacak.

İzmir Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi hizmete girdi!

İzmir'in Çiğli ilçesinde hizmete giren Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi, ilk hastalarını karşılamaya başladı. Yüksek kalite standartlarına sahip dijital hastane, sunduğu konforla da dikkat çekti

İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

İzmir’de dijital Hastane olarak hizmete giren Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin açılışını yapan sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 40 bin yatak kapasiteli 230 tane hastaneyi aynı anda yapabilen dünyada bir başka ülke olmadığını söyledi.

Yozgat'a yeni devlet hastanesi yapılacak!

Yozgat'ın Şefaatli ilçesine yeni devlet hastanesi yapılacağı bildirildi. Kaymakam Çağlayan Aydın , AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 yataklı olması planlanan yeni hastane binasının ihalesinin yapıldığını söyledi.

Şehir hastaneleri BT ile akıllanacak!

Global yönetilebilen ağ hizmetleri sunan British Telecom (BT), özellikle İngiltere ve Avustralya’ daki ‘dijital Hastane’ altyapısını Türkiye’ye de taşımaya hazırlanıyor. Şehir hastaneleri BT ile akıllanacak...

Yozgat'ta yapılacak hastanenin inceleme ve ölçüm çalışmaları başladı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Yozgat'ın Sorgun ilçesine yapılması planlanan 250 yataklı yeni hastane arsası yerinde ihaleyi alan Siyah Kalem Mühendislik tarafından inceleme ve ölçüm çalışmaları başlatıldı..

yozgat Dijital Hastane Haberi

yozgat Dijital Hastane

Turkcell ve Rönesans Sağlık Yatırım, sağlıkta dijital hastane dönemini başlatacak şehir hastaneleri projeleri için dev bir işbirliğine imza attı. Yapılan anlaşmayla Rönesans Sağlık Yatırım tarafından Adana, Bursa, Elazığ ve Yozgat’ta inşa edilen şehir hastanelerinin tüm dijital altyapısı Turkcell tarafından sağlanacak. 4 hastane için toplam proje bedeli yaklaşık 500 milyon TL’ye ulaşan işbirliği kapsamında Turkcell, altyapı kurulumunun yanı sıra 5 yıl süreyle sistemin kesintisiz işlemesi için bilgi teknolojileri alanında takip ve yönetim hizmeti de verecek.

Sağlıkta çığır açacak işbirliği kapsamında Turkcell, 5 yıl boyunca bilgi teknolojileri altyapısı, Hastane Bilgi Yönetim Sistemi uygulama yazılımı, servisi ve hastanede barındırılacak ilgili veri giriş personeli ile bu kapsam içindeki tüm operasyonu yönetecek. İlk etapta Yozgat Şehir Hastanesi ile başlayacak bu dönüşüm sırasıyla Adana, Elazığ ve...