08 / 07 / 2024

yozgat Doğankent kültür merkezi

yozgat Doğankent kültür merkezi

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Doğankent Belde Belediye Başkanı Doğan Sungur, belediyenin ekonomik durumu iyi olmamasına rağmen, zor şartlar altında yatırım yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde çalışmalar yüzde 98'e ulaştı. Merkezin yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin çalışmalarında sona gelindi. Ticaret Merkezi'nin yakın zamanda faaliyete başlaması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı.

Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi Gaziantep'te açılacak!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Gaziantep Şahinbey ilçesinde bulunan Doğu ve Güneydoğu’nun en büyük kongre merkezi olacak olan Şahinbey Kongre ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti. Abdülhamit Gül kongre merkezi için "Gaziantep’i cazibe merkezi haline getirecek önemli bir katkı sağlayacak" dedi.

Doğu Garajı Kültür Merkezi'nde 72 iş yeri satılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Aralık ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Doğu Garajı Kültür Merkezi'ndeki 72 iş yerinin satışı gündeme geldi.

Doğu Garajı Kültür Merkezi projesinde kaba inşaat bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sürdürdüğü Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi’nde kaba inşaat çalışmaları tamamlandı. 

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi kaba inşaatını tamamladığı Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde de kaplama işlemlerine başladı. 

Malatya Doğanyol'a dev kültür merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanyol'da hayata geçirdiği kültür merkezinin yüzde 50'sini tamamladı.

Malatya Doğanşehir'e yeni kültür merkezi müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir'e yeni bir kültür merkezi inşa edecek.

Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, inşaatı devam eden Yenidoğan-Serdar Kültür Merkezi inşaatında incelemeler yaptı.

Malatya Doğanyol Kültür Merkezi 2018'de açılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanyol ilçesinde hayata geçirdiği kültür merkezini 2018'de hizmete açacak.

İzmir Doğanlar Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

İzmir Bornova Belediyesi tarafından inşa edilecek İzmir Doğanlar Kültür Merkezi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Merkezin 2018'de hizmete açılması planlanıyor.

Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin inşaatı hızla devam ediyor. Projenin silueti ortaya çıkmaya başladı.

yozgat Doğankent kültür merkezi Haberi

yozgat Doğankent kültür merkezi

Doğankent Kültür Merkezi inşaatının sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Sungur, 2015 planlaması içerisinde Doğankent’e bir kültür merkezi kazandırmayı hedeflediklerini ve bunun için de ilkbahar mevsiminde çalışmalara başladıklarını kaydetti. Şu ana kadar inşaatın yüzde 50 sini tamamladıklarını ifade eden Başkan Sungur, “Bu kültür merkezi beldemizin en önemli ihtiyaçlarından biridir. Şu anda 2 bin 700 nüfusa sahip kasabamızda, yazın bu nüfus 5 binin üzerine çıkıyor. Bir çok hemşehrimiz başka illerde, başka ülkelerde ikamet ediyor ve bu insanlar yaz mevsimini veya yıllık izinlerini geçirmek için beldemize geliyor" dedi.


Kendisinin kültür merkezi inşaatına ekonomik destek sağlayabilmek amacıyla Kültür Bakanlığı ve TANAP nezdinde girişimlerde bulunduğunu, bazı basın yayın organlarında TANAP’ın ekonomik destek sağlayacağı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurgulayan Sungur, “Konuyla ilgili olarak TANAP’a yaptığımız başvuru değerlendirmeye...