17 / 05 / 2024

yozgat genç akademi merkezi

yozgat genç akademi merkezi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2013 yılı proje destekleri kapsamında Yozgat Eğitimciler Derneği bünyesinde hizmet verecek Genç Akademi Merkezi Lise Caddesi'nde düzenlenen törenle açıldı....

Gebze Akademi Lisesi hizmete açılıyor!

Gebze'de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapım çalışmaları tamamlanan 11. Akademi Lisesi, yakın zamanda gençlerin hizmetine açılacak. 

Kocaeli Körfez Akademi Lise için geri sayım başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, lise öğrencilerine yönelik ücretsiz hizmet veren Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini de ekliyor.

Kocaeli Körfez'e Akademi Lise müjdesi!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Akademi Lise kervanına, Körfez şubesini ekleyecek.

Batman Uluslararası Akademi Ve Gençlik Merkezi açıldı!

Batman Uluslararası Akademi ve Gençlik Merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve birçok isim de katılım gösterdi.

Yozgat Sorgun Stadyumu açılışa hazır!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Yozgat'ta temeli atılan Sorgun Stadyumu'nun inşaatı bitti. 5 bin seyirci kapasiteli stat açılışa hazır hale getirildi.

Gebze Akademi Lise açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze Şubesi hizmete açıldı

Akademi Lise Gebze Şubesi bugün açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösterecek olan Akademi Lise’nin Gebze şubesi bugün açılıyor.

Eyüp Belediyesi'nden Şehir, Kültür ve Estetik semineri!

Eyüp Belediyesi Genç Akademi tarafından düzenlenen Şehir ve Medeniyet Okulu’nun seminer dizilerinden olan “Şehir, Kültür ve Estetik” konuşmaları 2. haftası da gerçekleşti.

Akademi Lise Gölcük Şubesi açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın en önemli projelerinden biri olan Akademi Lise, eğitim zincirine bir yenisini daha ekliyor.

Akademi Lise Gebze Şubesi açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, Akademi Lise’nin Gebze şubesini açıyor.

Eyüp Şehir ve Medeniyet Okulu'nun lansmanı yapıldı!

Eyüp Belediyesinin 19-25 yaş arası gençlere yönelik akademik eğitim hizmeti sunan Genç Akademi Şehir ve Medeniyet Okulu'nun Bahariye Mevlevihanesi'nde düzenlenen lansman ve açılış konferansı yoğun katılımla gerçekleşti.

Sinaner Grup'tan mimarlara tam destek!

Sinaner Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yozgat: ''Gençler bu ülkeyi imar edecek seçilmiş insanlardır. Sinaner ticari bir kuruluş olduğunu unutarak adeta akademik anlayışla hareket ederek gençlere fırsat vermektedir" dedi.

Yozgat'a 100 kişilik Güreş Eğitim Merkezi inşa edilecek!

Ata sporu güreşte Avrupa, dünya ve olimpiyat şampiyonları çıkaran Yozgat'a, Gençlik ve Spor Bakanlığınca 100 kişilik Yatılı Güreş Eğitim Merkezi yapılacak.

yozgat genç akademi merkezi Haberi

yozgat genç akademi merkezi


Lise Caddesi'nde hizmete giren merkezin açılışına Yozgat Vali Yardımcısı Adnan Daldal, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Açıkgöz, Yozgat Özel Zirve Eğitm Kurumları Genel Koordinatörü Davut Sağır, Yozgat Eğitimciler Derneği Başkanı Turgut Hatipoğlu, YASİAD Başkanı Rahmi Nazlıoğlu, Yozgat Maltepe Dershaneleri Genel Müdürü Hasan Çağlayan ve Gençilk Merkezi Müdürü Ali Sapmaz davetliler katıldı. Merkezin açılış kurdelesini Vali Yardımcısı Adnan Daldal, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Açıkgöz ve Özel Zirve Eğitim Kurumları Koordinatörü Davut Sağır ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, birlikte keserek merkezi gezdi. 


Vali Yardımcısı Daldal, bu tür merkezlerin eğitim adına önemli katkıları olacağını belirterek, merkezin Yozgat’a hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundu. Daldal, merkezin çalışmaları hakkında Proje Koordinatörü Nihat Güleç’ten bilgi aldı. Genç Akademi Merkezi Proje Koordinatörü Nihat Güleç,...