16 / 05 / 2024

Yozgat Hacı Eyüpler Bahçesi

Yozgat Hacı Eyüpler Bahçesi

Yozgat Belediyesi, Hacı Eyüpler Bahçesi olarak bilinen bölgeden geçen dere yatağının üzerini kapatan ve çirkin görüntüsü nedeniyle vatandaşların yoğun olarak şikayetine maruz kalan menfezlerin yıkımına başladı.

Levent Hacıislamoğlu kimdir? SPK’da hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Levent Hacıislamoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hazine Müsteşarlığı ve SPK’da hangi görevlerde yer aldı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Levent Hacıislamoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Uveys Turizm Hac Umre Seyahat Acentelik Hizmetleri Limited Şirketi Kuruldu!

Uveys Turizm Hac Umre Seyahat Acentelik Hizmetleri Limited Şirketi Sultangazi’de 300.000.00 TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Şahin ve Eyüp Erçel ortaklığıyla kuruldu.

Denizli Merkezefendi'de 8.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Denizli 7. İcra Dairesi, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Hacıeyüplü Mahallesi, 119 ada 2 parselde yer alan fabrikayı 8 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıoğulları İnşaatçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Maruf Tilaver tarafından kuruldu.

Hacı Osman Torun Camisi açıldı!

Eyüpsultan'daki Hacı Osman Torun Camisi bugün hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma gününde açılan caminin Eyüpsultan'a ve tüm Müslümanlara hayırlı olmasını diledi. 

Yozgat'taki yöresel ev yoğun ilgi görüyor!

Yozgat Belediyesi tarafından Sarıhacılı Mahallesi'nde açılan Yöresel Ürün Pazarı ve Kahvaltı Evi yoğun ilgi görüyor. Konakta Yozgat yöresine ait yöresel ürünler satılırken, üst katta ise organik kahvaltı ve yöresel yemekler satılıyor.

Denizli Merkezefendi'de 6.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Hacıeyüplü Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon 535 bin 188 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Europtec Cam'dan Denizli'ye 3. tesis!

Dünyanın 10 büyük holdingi arasında yer alan İsviçreli Trösch Grubu'na bağlı Europtec Cam A.Ş, Denizli'de Hacıeyüplü mahallesindeki iki büyük tesisinin ardından üçüncü büyük yatırımını tamamladı.

Eyüp Kulüpler Birliği Yeni Hizmet Binası açıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Kulüpler Birliği'nin (EKB) yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Eyüp Stadyumu Kompleksi içerisinde bulunan EKB binasının açılışına Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı

Yozgat'ta menfez yıkımlarına başlandı!

Yozgat Belediyesi, Hacı Eyüpler Bahçesi olarak bilinen bölgeden geçen dere yatağının üzerini kapatan ve çirkin görüntüsü nedeniyle vatandaşların yoğun olarak şikayetine maruz kalan menfezlerin yıkımına başladı.

Yozgat Divanlı ve Sarıhacılı'ya yeni imar planı!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, göreve geldikleri günden itibaren şehrin gelişimine yönelik yoğun bir şekilde çalışma içerisinde olduklarını belirterek, amaçlarının Yozgat'ı her bakımdan yaşanılır bir kent haline getirmek olduğunu söyledi.

Denizli Hacıeyüplü'ye sosyal merkez inşa edilecek!

Merkezefendi Belediyesi’nin hizmetlerini aksatmadan sürdürdüğünü söyleyen Hacıeyüplü Mahalle Muhtarı Burhan Köksal, belediyenin 7 dönümlük araziyi, mahallelerine kazandırdığını belirterek, burada halı saha ve pazaryeri yapacağını söyledi.

Yozgat Hacı Ozan Konağı restore ediliyor!

Tarihi Hacı Ozan Konağı'nda Yozgat Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları başladı.Tarihi bina, Gayri Menkul Eski Eserler Yüksek Kurulu Başkanlığı tarafından 1979 yılında korunması gerekli sivil mimari eserler listesine alınarak tescillendi.

Yozgat Hacı Eyüpler Bahçesi Haberi

Yozgat Hacı Eyüpler Bahçesi

Hacı Eyüpler Bahçesi'nden geçen ve dere yatağının üzerini kapatan menfezlerin yıkımına başlandı.  Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, menfezlerin yıkımıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Mahallemizin ortasında çok kötü bir görüntüye sebep olan menfezleri yıkmaya başladık. Bölgenin önemli bir şikayetini daha çözüme kavuşturmuş olacağız. Yıkımdan sonra çok güzel bir peyzaj düzenlemesi ile, güzel, ferah bir yaşam alanını daha mahallemiz sakinlerinin istifadesine sunmuş olacağız, inşallah." dedi. 


Yozgat...