25 / 07 / 2024

yozgat huzur evi

yozgat huzur evi

Genç nüfusunun büyük bir bölümü Avrupa 'da işçi olarak çalışan Yozgat 'ın Bahadın beldesinde artan yaşlı nüfus için Hollanda 'dan bir derneğin katkısıyla huzurevi kurulacak

Dünyanın en güzel ve en pahalı 10 evi!

Ev insanın en çok huzur bulduğu, rahat ettiği yerdir. Ancak bazı evler ihtiyacın ötesine geçmiş durumda. İşte dünyanın en güzel ve en pahalı 10 evi...

Yozgat'taki yöresel ev yoğun ilgi görüyor!

Yozgat Belediyesi tarafından Sarıhacılı Mahallesi'nde açılan Yöresel Ürün Pazarı ve Kahvaltı Evi yoğun ilgi görüyor. Konakta Yozgat yöresine ait yöresel ürünler satılırken, üst katta ise organik kahvaltı ve yöresel yemekler satılıyor.

Altındağ Belediyesi'nden Gagavuzya'ya huzurevi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, Gagavuzya'da yeni bir huzur evi inşa ediyor.

Çorum Osmancık'a 100 yataklı huzur evi!

Osmancık Belediyesi ilçede hayata geçireceği 100 yatak kapasiteli Huzur Evi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatına başladı.

Yozgatlı hayırsever Osmanpaşa Aslan'ın evi yenilendi!

Yozgat'ta donmak üzere olan köpeğe ve 6 yavrusuna sahip çıkan engelli Osmanpaşa Aslan'ın evi yenilendi. Hayvanseverler, Aslan'ın evini boyayıp eşyalarını yeniledi.

Malkara Huzur Evi 5 yıldızlı otellere taş çıkaracak!

Tekirdağ Vali yardımcısı Tayyar Şaşmaz, Medya Batı Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamalarda; “Yapımı tamamlanmak üzere olan Huzur evinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını belirtti.

Antalya Kepez Huzur Evi yıl sonunda açılacak!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yaşlılara kalıcı ve geçici barınma hizmeti verecek olan şefkat ve huzur evini yıl sonunda hizmete açacaklarını söyledi.

Bodrum'da Yeşilçam sanatçılarına huzurevi yapılıyor!

Yeşilçam Sineması Emekçileri Vakfı tarafından Muğla Bodrum’un Çamlık mahallesinde Yeşilçam sanatçılarının ücretsiz bakılacağı huzur evi yapılacağı açıkladı.

Şile, 3.köprü ile cazibe merkezi oldu!

İstanbul'un Şile ilçesi 3'üncü köprü ile birlikte cazibe merkezi haline dönüştü. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, '' Pek çok yatırımcı Şile'de otel, motel, sağlık tesisi ve özel huzur evi açmak için bekliyor'' dedi.

Kepez Şefkat ve Huzur Evi Projesi sona yaklaştı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün seçim vaadi olan 70 projeden biri olan şefkat ve huzurevi projesinde sona yaklaşılıyor. Peki projede son durum ne?

Kepez Şefkat ve Huzur Evi inşaatında son durum!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmete girecek olan şefkat ve huzurevinde incelemelerde bulundu. Tütüncü, sosyal sorumluluk mantığı ile yaptıkları tesisin, bir takım sosyal çalışmalarla bakıma muhtaç yaşlılara iyi bir yuva olacağını kaydetti.

Huzur Mahallesi Muhtarlık Binası ve Bilgi Evi açıldı!

Huzur Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binası ve Bilgi Evi, kısa sürede tamamlanarak, hizmete açıldı. Yeni binanın açılış kurdelesini Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can kesti. Başkan Hasan Can; ‘300’ü aşkın kalıcı eserimiz var’ dedi.

Yozgat Eymir'de taziye ve kültür evi çalışmaları devam ediyor!

Yozgat’ın Sorgun İlçesine bağlı Eymir beldesine yapılan ‘Eymir Bozdağ Taziye ve Kültür Evi’ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

yozgat huzur evi Haberi

yozgat huzur evi

Genç nüfusu Avrupa'da işçi olarak çalıştığı için yalnız yaşlıların sayısının arttığı Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde, Hollanda'dan bir derneğin desteğiyle Huzurevi açılacak.


Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beldenin nüfus niteliği açısından Avrupa ile aynı özellikleri taşıdığını belirterek, beldede yaşlı nüfusunun fazla ve yaşam süresinin Türkiye ortalamasına göre yüksek olduğunu söyledi.


 Bahadın’ın nüfus özelliğinin kendilerini yaşlılar için bir proje yapmayı sevk ettiğini anlatan Özcan, Hollanda Bahadınlılar Derneği ve Ankara Bahadınlılar Derneği ile “Bahadın’da Yaşlanmak” adıyla bir proje hazırlayarak, Hollanda Hümanita Bakım Evleri Direktörlüğü ile irtibata geçtiklerini belirtti.


- Gurbetçi beldesinde yaşlılar yalnız


Hollanda Hümanita Bakım Evleri Direktörü Prof. Dr. Hans Becker'in Türkiye'ye gelerek beldede incelemelerde bulunduğunu ifade eden Özcan, şöyle konuştu:


"Genç nüfus çok az ve yaşlılara bakacak kimse yok....