08 / 05 / 2024

Yozgat KÖYDES projesine ne kadar ödenek ayrıldı

Yozgat KÖYDES projesine ne kadar ödenek ayrıldı

YOZGAT’ta, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında devam eden çalışmalar Vali Kemal Yurtnaç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi.

Bakan Özhaseki açıkladı! KÖYDES için bu yıl 6,9 milyar lira ödenek ayrıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi için bu sene 6,9 milyar lira ödenek ayırdıklarını kaydetti.

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

Recep İvedik 7'den ilk fragman geldi: Köyde konut projesine savaş açıyor!

9 Aralık tarihinde Disney Plus'ta yayınlanacak olam Recep İvedik 7'den ilk fragman geldi: Elektrik faturası 900 lira gelince köye yerleşme kararı alan İvedik, buradaki rant projesine savaş açıyor.

TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ kura çekimi tarihleri ne zaman? İşte il il TOKİ kura tarihleri…

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesine başvuranlar için TOKİ kura çekimi devam ediyor. Türkiye genelinde yapılacak 250 bin konut için başvuru sürecinin tamamlanmasıyla birlikte kura tarihleri de yavaş yavaş netleşmeye başladı. İşte TOKİ konut kura takvimi..

Emlak Konut GYO Küçükçekmece projesine Dağ Mühendislik imzası!

Planlı kentleşmeye örnek teşkil eden, iz bırakan projelerin mimarı olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Küçükçekmece Gölü kıyısında hayata geçireceği yeni semtin 1. etap 1. kısım ihalesini Dağ Holding aldı.

TOKİ Yozgat projesi için beklenen gün geldi! 104 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yozgat projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 104 konut ve 6 dükkan yer alacak.

TOKİ'den son dakika dolandırıcılık uyarısı geldi! TOKİ sosyal konut projesine başvuranlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı sosyal konut projesine başvuranlara son dakika dolandırıcılık uyarısı yaptı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Gökçebey 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Gökçebey projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 sosyal konut projesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısında Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesine dair detayları verdi. İşte o detaylar!

Yerköy Belediyesi Yozgat'ta 9 kısım arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yozgat İli Yerköy Belediye Başkanlığı, Yerköy'de yer alan 9 kısım arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 23 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Aydınlık Evler'e 498 kat başvuru geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler projesine 160 bine yakın başvuru geldi, bu da konut sayısının 498 katına denk geliyor.

Tanzanya'da 2 milyar dolarlık demiryolu projesine imza atıldı!

Tanzanya'da 2 milyar dolarlık demir yolu projesine imza atıldı. Törene Ulaştırma Bakanı ve birçok bakan katılım sağladı.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Yeni kamu yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin bugün ihaleye çıkarıyor.

Yozgat KÖYDES projesine ne kadar ödenek ayrıldı Haberi

Yozgat KÖYDES projesine ne kadar ödenek ayrıldı

YOZGAT’ta, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında devam eden çalışmalar Vali Kemal Yurtnaç başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi.


Yapılan yatırımlar ve ödenekler konusunda konuşan Vali Kemal Yurtnaç, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesinin, köylere hayat verdiğini ve yaşam standartlarını yükselttiğini belirterek,Yozgat'a 2016 yılı KÖYDES çalışmaları kapsamında 8 Milyon 282 bin 12 lira ödenek geldiğini söyledi.


Kaymakamların, ilçelerinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler aktardıkları toplantıya, Vali Yardımcısı Yavuz Güner, İl Genel Meclisi Başkanı Halil Şahbaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık, Kurum Müdürleri ile kaymakamlar...