24 / 07 / 2024

Yozgat projeleri 2015

Yozgat projeleri 2015

Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı, Yozgat'ta göreve başladığımız ilk günden beri aklımızdaki en önemli düşünce, “ilimizi daha nasıl yaşanılabilir ve her alanda nasıl ileriye taşıyabiliriz?” sorusu.

TOKİ Yozgat 2023 projeleri için düğmeye bastı! 202 konutluk iki yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat 2023 projeleri için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye tam 202 konutluk iki yeni proje geliyor...

TOKİ Yozgat projeleri için tarih açıklandı! İki yeni projede tam 202 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat projeleri için tarih açıklandı... İki yeni projede tam 202 konut geliyor...

TOKİ Yozgat projeleri için tarih belli oldu! Bu 2  ilçeye 245 ucuz konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Yozgat projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, projeler kapsamında 245 ucuz konut inşa edilecek.

TOKİ'den Yozgat'a 301 yeni konut! İhalesi bugün!

81 ilde yeni konut projeleri hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta 301 yeni konut inşa edecek.

Yozgat'ta hızlı tren inşaatları meclis gündeminde!

Ankara-Yozgat-Sivas ve Yerköy-Kayseri hızlı tren projeleri ile Yozgat Bozok Havaalanı inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yozgat’ın yarım kalan inşaat projeleri TBMM'de!

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat’ın yarım kalan inşaat projelerini TBMM gündemine taşıdı.

KKTC Sağlık Bakanı Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceledi!

Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceleyen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Filiz Besim değişik projeleri görmek için hastane hakkında bilgi aldı. 

Yozgat Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri İsmail Kurca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, temeli Mart 2015'te atılan şehir hastanesi inşaatının çok hızlı ilerlediğini anlattı.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği kar dağıtacak mı?

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. 2015 yılı kar dağıtım önerisi hakkındaki yönetim kurulu kararını yayınladı.

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi, yönetim kurulu kararı gereği 2015 yılı olağan genel kuruluna sunulacak kar dağıtım tablosunu yayınladı.

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat'ın 2014 genel kurulu tescillendi!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. 2014 yılı olağan genel kurulunun 13 Mayıs 2015 tarihinde tescillendiğini Kamu Aydınlatma Platformu'ndan duyurdu.

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat'tan 2015'e vergi beyannamesi!

Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. geçici vergi beyannamesi ekinde verilen sermaye piyasası mevzuatına göre düzenlenmemiş olan 1 Ocak - 31 Aralık 2015 dönemine ait gelir tablosunu yayınladı.

Yozgat projeleri 2015 Haberi

Yozgat projeleri 2015

Yozgat'ta göreve başladığımız ilk günden beri aklımızdaki en önemli düşünce, “ilimizi daha nasıl yaşanılabilir ve her alanda nasıl ileriye taşıyabiliriz?” sorusu.


Bu doğrultuda bütün gücümüzle çalışıyoruz.


Yaşanılabilir kentlerde olması gereken sosyal aktiviteler, ulaşım kolaylığı, rekreasyon alanları, nitelikli eğitim veren okullar, yeterli kültürel ve sanatsal etkinlikleri, spor yapma olanağı gibi konularda devam eden birçok projemiz var ve yeni projelerde üretmeye devam ediyoruz. Yozgat'ın bir çok yeri şantiye alanına dönmüş durumda.


Spor Vadisi, Hükümet Konağı, kapalı yüzme havuzu. Gençlik Merkezi, Sporcu Fabrikası, Kadınlar Termal Aquapark ve Spor Kompleksi, Hami-yet projesi, çocuk evleri projesi. Yozgat Lisesi çevre düzenlemesi, Celal Atik Ortaokulu yeni binası, Bozok Bereket Kervam, Yozgat Eğitim ve Araştırma Hastanesi,

polis okulu ek hizmet binası, Sarıkaya Tarihi Roma Hamamı restorasyonu, Yozgat İmam Hatip Lisesi yeni...