02 / 05 / 2024

Yozgat Spor Vadisi ulaşım projesi

Yozgat Spor Vadisi ulaşım projesi

YOZGAT Spor Vadisi’nin şehirle bağlantısını sağlamaya yönelik başlatılan tünel çalışması devam ediyor.Yozgat Valisi Yazıcı, Yozgat kent merkezi ile Spor Vadisi’ni birbirine doğrudan bağlayacak 320 metrelik tünel yapımına başlandığını belirtti.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Narlıdere kentsel dönüşümle yeniden doğacak!

İzmir Narlıdere yeniden doğuyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırıldığı Narlıdere'ye yemyeşil bir spor vadisi ve metro geliyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin,"Önümüzdeki iki yılda alt yapı ve projeleri bitireceğiz" dedi...

Atatürk Orman Çiftliği'ne spor vadisi yapılacak!

Atatürk Orman Çiftliği’nde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘spor vadisi’ yapılacak. Bakanlık, spor vadisi için ihale düzenledi. İhaleyi alan firmaya 291 bin lira verilecek...

Esenler'e Spor Külliyesi ve Spor Vadisi müjdesi!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, ilçede toplam 284 bin metrekare alanda Spor Külliyesi ve Spor Vadisi projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Türkiye'nin en büyük spor vadisi Esenler'e yapılacak!

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Türkiye'nin en büyük spor vadilerinden birini yapacaklarını açıkladı.

Esenler'e Spor Külliyesi ve Spor Vadisi müjdesi!

Esenler'de hizmete açılacak olan Spor Külliyesi ve Spor Vadisi ile ilçe adeta bir 'Spor Şehri' olacak...

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Galatasaray Düşler Vadisi fiyat listesi!

Galatasaray Düşler Vadisi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Emlak Konut GYO güvencesi ile inşa edilen proje Galatasaray Spor Kulübü'nün Riva arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Riva Düşler Vadisi fiyat!

Riva Düşler Vadisi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Galatasaray Spor Kulübü'nün Riva arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Düşler Vadisi projesi Yılmaz İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da Galatasaray Spor Kulübü’nün Riva’daki arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Beykoz Düşler Vadisi nerede?

Çankırı'ya Spor Vadisi Projesi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Çankırı Belediyesi’nin şehrin sosyal ve sportif alan ihtiyacını tamamen karşılayacak olan çok fonksiyonlu spor alanları ve sosyal donatıları ile bölgenin en cazip merkezi olacak Spor Vadisi Projesi’nin müjdesini verdi.

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nda son durum!

Sakarya’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası projesini inceledi.

Yozgat Sorgun Stadyumu açılışa hazır!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Yozgat'ta temeli atılan Sorgun Stadyumu'nun inşaatı bitti. 5 bin seyirci kapasiteli stat açılışa hazır hale getirildi.

Yozgat Spor Vadisi ulaşım projesi Haberi

Yozgat Spor Vadisi ulaşım projesi

Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı, Yozgat kent merkezi ile Spor Vadisi’ni birbirine doğrudan bağlayacak 320 metrelik tünel yapımına başlandığını belirterek, “Nohutlu Tepe altından geçecek olan tünelle kent park girişini dolaşmadan, şehir merkezine ulaşım sağlanacak. Bu konuda, İsfalt Genel Müdürü Ahmet Ağırman ve TCDD Genel Müdürlüğü yetkilileriyle görüştük. Spor Vadisi için ekipman seçimi yaptık” dedi.


Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Spor Vadisi’nin en kısa sürede tamamlanıp, hizmetine sunulacağını söyledi. Spor Vadisinin üç etaptan oluştuğunu vurgulayan Vali Yazıcı, “Birinci etapta Gençlik Merkezi, Sporcu Fabrikası Binası, 400 metre atletizm pisti, 3 adet basketbol voleybol sahası, 3 adet pota sahası, 2 adet mini futbol sahası, 2 adet tenis kortu, uzun atlama sahası, pinpon sahası, tırmanış duvarı, kay kay pisti, seyir terası, uçurtma tepeleri, 735 kişilik açık...