03 / 05 / 2024

yozgat termal projeleri

yozgat termal projeleri

Vali Yazıcı: " Sadece kadınlara özgü olacak Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi, Yozgat'a gelecek hemşehrilerimiz ve gurbetçilerimiz için önemli bir uğrak yeri olacak" dedi.

Yozgat Yerköy'ün termal potansiyeli yatırımcıya açılıyor!

YOZGAT' ın jeotermal kaynak suları bakımından büyük bir öneme sahip Yerköy ilçesinde, zengin jeotermal su kaynakları yatırımcıya açılıyor. Vali Yazıcı, ilçedeki jeotermal su zenginliğini değerlendirerek turizme kazandırmak istediklerini söyledi...

TOKİ Yozgat 2023 projeleri için düğmeye bastı! 202 konutluk iki yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat 2023 projeleri için düğmeye bastı... Tek bir ilçeye tam 202 konutluk iki yeni proje geliyor...

TOKİ Yozgat projeleri için tarih açıklandı! İki yeni projede tam 202 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat projeleri için tarih açıklandı... İki yeni projede tam 202 konut geliyor...

TOKİ Yozgat projeleri için tarih belli oldu! Bu 2  ilçeye 245 ucuz konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Yozgat projelerinin ihale tarihlerini de açıkladı. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, projeler kapsamında 245 ucuz konut inşa edilecek.

TOKİ'den Yozgat'a 301 yeni konut! İhalesi bugün!

81 ilde yeni konut projeleri hayata geçiren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta 301 yeni konut inşa edecek.

Yozgat'ta hızlı tren inşaatları meclis gündeminde!

Ankara-Yozgat-Sivas ve Yerköy-Kayseri hızlı tren projeleri ile Yozgat Bozok Havaalanı inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yozgat’ın yarım kalan inşaat projeleri TBMM'de!

CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat’ın yarım kalan inşaat projelerini TBMM gündemine taşıdı.

Yozgat'ta termal otel inşaatı tamamlanıyor!

Yozgat'ın Saraykent ilçesinde temeli atılan termal otel inşaatında sona yaklaşıldı. otelin en kısa sürede tamamlanıp açılacağı açıklandı.

KKTC Sağlık Bakanı Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceledi!

Yozgat Şehir Hastanesi'ni inceleyen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Filiz Besim değişik projeleri görmek için hastane hakkında bilgi aldı. 

Yozgat'ta 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Yozgat Defterdarlığı Sorgun İlçesi Malmüdürlüğü, Mükremin Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı.Termal Turizm ve Sosyal Tesisleri ile Ticari ve Rekreasyon Tesisleri Alanı imarlı arsanın satış bedeli 10 milyon 830 bin 20 TL olarak belirlendi.

Yozgat Kadın Spor Kompleksi Eylül'de açılacak!

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta inşaatı süren ‘Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ tesisleri inşaatını gezip, ilgililerden bilgi aldı.

Eminevim'den Erzurum'a AVM, Afyon'a termal otel yatırımı!

Elbirliği Sistemi ile 30 bin kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, bir yandan da konut projeleri geliştiriyor. Şirket Kurtköy ve Beylikdüzü'nde iki projesine devam ederken, Erzurum'da AVM, Afyon'da ise termal otel yatırımı yapacak

Yozgat Sorgun 5 yıldızlı Safa Termal oteli hizmete açıldı!

Yozgatın en büyük 5 yıldızlı oteli Safa Termal oteli Sorgun ilçesinde Sorgun Büyük Termal tesisleri içerisinde kurularak bölge turizminin hizmetine sunuldu.

Yozgat’ta 32 derece sıcaklığında termal su bulundu!

Yozgat’ta sürdürülen jeotermal enerji araştırmaları kapsamında 650 metre derinlikte 32 derece sıcaklığında saniyede 4,5 litre debisinde zengin mineralli termal su bulundu. Bölgede araştırmalar sürüyor

yozgat termal projeleri Haberi

yozgat termal projeleri

Yozgat Valiliği İl Özel İdaresince inşa edilmesi planlanan "Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi''nin ihalesinin yapıldığı bildirildi.


Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, kompleksin yapılacağı Yukarı Çatak mevkisinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık ve ilgili birim müdürleriyle incelemelerde bulundu.


Yazıcı, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksinin hafriyat çalışmalarının bir süre sonra başlayacağını ve bahar aylarında inşaatın yükseleceğini söyledi.  


Tesisin kentin sosyal yaşamına önemli katkı sağlayacağını vurgulayan Yazıcı, "Yozgat'ta da özellikle hanımların, çocukların gidebilecekleri, örf ve adetlerimize uygun tarzda tesis az sayıda. Biz de bu eksikliği görünce özellikle evin yükünü çeken, annelerin, kız çocukların ve büluğa ermemiş erkek çocukların istifade edebilecekleri tarzda Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi planladık. Sadece kadınlara özgü olacak Kadın Termal Aquapark ve Spor...