18 / 05 / 2024

yozgatta içkili mekanlar neden kapatıldı

yozgatta içkili mekanlar neden kapatıldı

Yozgat Valiliği, OHAL kapsamında il genelinde faaliyet gösteren tüm bar, pavyon, gazino gibi alkollü içecek tüketilen umuma açık yerleri kapattı.

Depreme karşı güvenli mekanlar için çelik yapı şart!

Türk Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Consera Kurucusu Melih Şimşek yaptığı açıklamada geleneksel yapılara göre 7-8 kat daha dayanıklı olan ve 2-3 katı daha hızlı tamamlanan çelik yapıların, depremin yaralarını daha çabuk sarabileceğini söyledi.

Zamansız içmekanlar konulu panel Skyland HOM'da büyük ilgi gördü!

Skyland HOM, geçtiğimiz hafta sonu iki ayrı etkinliğe ev sahipliği yaptı. Dekorasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliklerden biri, “Zamansız İç Mekanlar” konulu bir panel oldu ve 200'den fazla öğrenci katıldı.

29 kişi ve bir şirketin malvarlıkları terör bağlantısı nedeniyle donduruldu

IŞİD ve El Kaide terör örgütleri ile ilişkili oldukları gerekçesiyle 29 kişinin ve bir şirketin mal varlığı donduruldu. Terör örgütüne mali ve lojistik destek verdiği gerekçesiyle İsmail Bayaltun’un mal varlığı için daha önce alınan dondurma kararı ise kaldırıldı.

Beste Açar ile İpek Açar arasında köşk gerginliği!

Merhum Sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar ile eski eşi İpek Açar Kömürcü arasında geçtiğimiz günlerde başlayan gerginlik büyüyor. İkili soyadı kavgasından sonra şimdi de köşk için anlaşmazlık yaşıyor.

Düğün salonları işletmecilerinden kira stopajı vergisi açıklaması!

Bir yıldır faaliyet gösteremeyen düğün davet mekanlarının işletmecileri iflasın eşiğine geldiklerini belirtti ve "Artık yeter" dedi. İşletmeciler, 2021 yılı sonuna kadar düğün davet salonlarından kira stopajı vergisinin alınmamasını talep etti.

İntema İnşaat Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu!

İntema İnşaat, yönetim kurulu tarafından hazırlanan "Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu"nun sonuç bölümünü yayınladı.

Doğuş GYO İlişkili Taraf İşlemleri Raporu kabul edildi!

Doğuş GYO'nun 2020 yılında gerçekleşen ve 2021 yılında da benzeri koşullarda gerçekleşmesi beklenen, yaygın ve süreklilik arz eden işlemleri için hazırlanan "İlişkili Taraf İşlemleri Raporu" kabul edildi. 

Kovid-19 konaklama alışkanlıklarını değiştirdi!

Avrupa ülkeleri başta olmak üzere turizmin konaklama ayağında ilginç değişimler yaşanıyor. Bizde de görülen kiralık mekanlar bunun ilk örneklerinden.

Konut satışlarının geleceği tasarımdan geçiyor!

Gönye Tasarım, sunduğu deneyim ile fark yaratırken marka imajını yansıtan mekanları başarıya dönüştürmenin tasarım vizyonu ile mümkün olduğuna işaret ediyor ve satışların etkilenmesinde önemli rol oynuyor.

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler orman içinde ev kiraladı!

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çitti, koronavirüs nedeniyle doğaya taşınmaya karar vermişti. İkili İstanbul'dan uzak orman içinde bir ev kiraladı.

Reysaş GYO 2019 yılı taraf işlemleri raporunun sonucu!

Reysaş GYO'nun kamuya açıklanan 2019 yılı konsolide finansal tablolarında yer alan hasılat ve satışların maliyetine olan oranının piyasa koşullarında gerçekleştiği, 2020 yılı sonunda ise yüzde 10 limitinin altında ilişkili taraf işleminin gerçekleşeceği öngörüldü.

URBANJOBS, Zula Zorlu'nun iç mekanını tasarladı!

İç mimar ve tasarımcı Murat Dede tarafından kurulan iç mimari ve ürün tasarımı üzerine projeler üretmekte olan URBANJOBS, özgün tasarımları ile diğerlerinden ayrılan Batard Bomonti ve Zula Kanyon gibi popüler mekanların ardından son olarak Zula Zorlu'nun iç mekan tasarımını gerçekleştirdi...

Akmerkez GYO yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemi raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılında gerçekleştirilen ve 2020 yılında da aynı koşullarda gerçekleştirilecek olan yaygın ve süreklilik arz eden ilişkili taraf işlemi raporunu yayınladı...

yozgatta içkili mekanlar neden kapatıldı Haberi

yozgatta içkili mekanlar neden kapatıldı

Yozgat Valiliği, OHAL kapsamında il genelinde faaliyet gösteren tüm bar, pavyon, gazino gibi alkollü içecek tüketilen umuma açık yerleri kapattı.


Oda.tv'de yer alan habere göre kapatmaya gerekçe olarak ise bu mekanlarda "kasten öldürme, yaralama, tehdit" gibi suçların işlenmesi gösterildi.


Valilikten İl Emniyet Müdürlüğü'ne gönderilen yazıda şu ifadeler kullanıldı:


"İlimizde gazino, pavyon ve bar adı altında faaliyet gösteren yerler ve çevrelerinde meydana gelen olaylar incelendiğinde bu olayların kasten öldürme kasten yaralana, tehdit, hakaret, mala zarar verme, görevi yaptırmamak için direnme, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarından teşekkül ettiği görülmüştür.


İlimiz Sankaya ilçesinde meydana gelen öldürme olayı da buna örnek teşkil etmektedir. Bu nedenle, 2935 Sayılı Olağanüstü hal Kanununun "Tedbirler Başlıklı" 11. maddesi gereğince genel güvenlik, asayiş ve kamu düzenini korumak,...