19 / 05 / 2024

Ytong Cepli Asmolen Blokları

Ytong Cepli Asmolen Blokları

Yapı malzemesi sektörünün lider markası Ytong, ekonomik, yanmaz ve masif Cepli Asmolen Blokları ile sektöre yön vermeye devam ediyor. Ytong’un Cepli Asmolen Blokları, asmolen döşeme uygulamalarında gerekli tüm ihtiyaçlara cevap veriyor..

Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje

Asmolen Yapı İnşaat tarafından inşa edilen "Best Town Residence" projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 164 daire ve 7 işyeri inşa ediliyor.

Japon deprem uzmanından flaş uyarı: Binanızda bu uygulama varsa aman dikkat! Geçmişteki depremlerde belli olmuştu!

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, Kahramanmaraş ve Elbistan'da depremden hasar gören ve yıkılmayı bekleyen binalarda incelemelerde bulundu ve binalardaki ‘asmolen tavan’ uygulamasının tehlikesinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Sanayide yeşil dönüşüm OSB'lerle başlayacak!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, Yeşil Mutabakat’la ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Çevreye duyarlı üretim altyapısının oluşturulması, akıllı ve çevreci üretim modeline geçişte OSB’ler öncü bir role sahip. Yeşil OSB konseptini benimseyen pilot OSB’leri görmeye başladık" dedi.

Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti!

Türk YTONG Sanayi A.Ş.'nin Kurucu Ortağı ve Divan Kurulu Üyesi Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti...

Ytong binaları depreme karşı güçlendiriyor!

Yapı malzemesi sektörünün öncü ve yenilikçi şirketleri arasında yer alan Türk Ytong, binaların depreme karşı güçlendirme çalışmalarını daha hafif ve daha yalıtımlı duvar malzemesi Ytong 0,09 ile desteklemeye devam ediyor.

Ytong'un acı günü! Bülent Demiren vefat etti!

Ytong Yapı Malzemeleri üretimini Türkiye'ye kazandıran şirket kurucusu ve onursal başkanı Yüksek Mühendis Bülent Demiren vefat etti.

Ytong Ev’den Marmara Bölgesi’ne özel Gürgen Evi!

Türk Ytong, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrası müstakil evlere yönelen konut tüketicileri için hızlı inşa edilen güvenli bir yapı sistemi geliştirdi.

Ytong'tan 8 haftada anahtar teslim müstakil ev!

Müstakil bir yaşam hayalini gerçeğe çeviren Türk Ytong, Ytong Ev projesini hayata geçirdi. Ytong montaj ekipleri, 8-10 haftada anahtar teslimi ev inşa ediyor.

Depremin zararını azaltmanın yolu yapı güvenliği ve bilinçlenme!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, depremin Türkiye’nin en önemli gerçeği olarak kabul edildiğini dile getirerek, deprem zararını azaltmanın yolunun yapı güvenliği ve bilinçlenme olduğunu söyledi.

Ytong'tan artan müstakil ev talebine yenilikçi çözüm!

Türkiye’nin lider gazbeton üreticisi Türk Ytong, koronavirüs salgını sonrası müstakil evlere yönelen vatandaşlar için hızlı inşa edilen güvenli bir yapı sistemi hayata geçirdi.

Ytong’tan pandemi şartlarına ve depreme yönelik yeni çözümler toplantısı 10 Şubat'ta!

Türk Ytong, Ekonomi Gazetecileri Derneği üyesi basın mensuplarıyla 10 Şubat 2021 tarihinde online bir toplantıda buluşacak.

Türk Ytong 2021 hedeflerini açıkladı!

Yapı malzemesi sektörünün öncü kuruluşları arasında yer alan Türk Ytong, 50. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nı online canlı olarak gerçekleştirdi.. “Dünden Yarına Daima Yan Yana” temasıyla yapılan toplantıda 2021 yılı için belirlenen hedefler paylaşıldı...

Ytong Cepli Asmolen Blokları Haberi

Ytong Cepli Asmolen Blokları

Yapı malzemesi sektörünün lider markası Ytong, ekonomik, yanmaz ve masif Cepli Asmolen Blokları ile sektöre yön vermeye devam ediyor. Ytong’un Cepli Asmolen Blokları, asmolen döşeme uygulamalarında gerekli tüm ihtiyaçlara cevap verirken, yanmaz ve masif yapısı, sağladığı ses ve ısı yalıtımı sayesinde inşaatlarda fark yaratıyor.



Sektöründe ilklerin öncüsü Türk Ytong, Cepli Asmolen Blokları ile asmolen döşeme uygulamalarında hafifliği, uygulama kolaylığını ve yalıtım avantajını bir arada sunuyor. Asmolen uygulamalarında en çok ihtiyaç duyulan malzeme hafifliği ihtiyacını karşılayan ve bu özelliğiyle uygulamada hız kazandıran Ytong Cepli Asmolen Blokları, fire vermeden şekillendirilebilir yapısı sayesinde inşaatlar ekonomik


Ekonomik ve Estetik Çözüm


Mineral bazlı, yanmayan ve masif bir ürün olan Ytong Cepli Asmolen, aynı zamanda ses ve ısı yalıtımı da sağlıyor. Yapılarda ısı yalıtımı ve enerji tasarrufu performansını...