05 / 05 / 2024

Ytong dünya lideri

Ytong dünya lideri

Türk Ytong dünya liderliği yolunda ilerliyor "Dünyanın İlk Yeşil Ytong Fabrikası' olarak üretime başlayacak Çatalca tesisi ve Bilecik fabrikasında gerçekleştirilen kapasite artışı sonrası şirketin yıllık üretimi 2 milyon 800 bin metreküpe ulaşacak.

Türkiye konut fiyatlarında dünya lideri!

Reel bir yatırım şeklinde konutlar 11.5 senede yüzde 393’lük toplam getiriyi buldu. Hatta son bir senede Türkiye konut fiyatlarında dünya birincisi haline geldi. 

Türkiye, Ytong üretiminde dünya lideri konumunda!

"İnsan ulaştığı bir hedefi bir diğer hedefe ulaşmak için basamak olarak kullanmalı" diyen Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, kendisi için prensip haline getirdiği bu anlayışı Dilovası'ndaki fabrikayı gezerken bize bir dipnot olarak aktarıyor...

3. havalimanı, İstanbul'u dünya lideri yapacak!

İngiliz The Economist dergisi 3. Havalimanı'nın da açılmasıyla İstanbul'un havayolu taşımacılığında iki yıl içinde dünya liderliğine yükseleceğini yazdı.

TAV, havalimanı inşaat sektöründe 2 yıldır dünya lideri!

TAV Havalimanları, Atatürk Havalimanı ile başladığı yolculuğunda bugün 17 ülkede 70 havalimanına ulaştı. 1 milyar Euro'yu aşan cirosu ile TAV, havalimanı inşaat sektöründe 2 yıldır dünya lideri.

Sinpaş'tan Dünya Kadınlar Günü’ne özel 10 bin TL indirim!

Gayrimenkul sektöründe konsept projelerin lideri Sinpaş GYO, ev sahibi olmak isteyen kadınlara Dünya Kadınlar Günü’ne özel 10 bin TL indirim fırsatı sunuyor.

Keller Williams 113 bin danışmanı ile dünya lideri oldu!

Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams, dünya çapında 700’den fazla bölge müdürlüğü ve 113 bin danışmanı ile dünya lideri oldu.

Türkiye helal turizm sektöründe dünya lideri olabilir!

Türkiye helal turizm sektöründe dünya lideri olabilir. 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı kapsamında düzenlenen “ Helal Turizm ” konulu panelde Türkiye’nin dünyadaki helal turizm pazarındaki yeri tartışıldı.

Ytong Çatalca ve Bilecik'te arttıracağı kapasitesiyle dünyanın en büyüğü olacak!

Türk Ytong dünya liderliği yolunda ilerliyor "Dünyanın İlk Yeşil Ytong Fabrikası' olarak üretime başlayacak Çatalca tesisi ve Bilecik fabrikasında gerçekleştirilen kapasite artışı sonrası şirketin yıllık üretimi 2 milyon 800 bin metreküpe ulaşacak.

Viko Panasonic'i dünya lideri yapacak!

Viko CEO'su Nusret Kayhan Aydın, "2013 sonunda şirketin cirosunun 328 milyon TL'ye çıktı, 2014 hedefimiz, bu rakamı 385 milyon TL'ye çıkarmak. Asıl amacımız ise şirketimizi dünya markası haline getirmek" diye konuştu...

Viko By Panasonic 2018 yılında dünya lideri olmak istiyor!

VİKO, PANASONIC ile iş birliğine giderek daha büyük hedefler için yepyeni bir vizyon geliştirdi. 2018 yılında 100. yılını kutlayacak olan PANASONIC’ın hedefi, elektrik anahtarı ve priz sektöründe VİKO ile birlikte dünya lideri olmak

Capatect, Dünya Çevre Günü’nde iklim değişikliği ile mücadele ediyor!

Yalıtım sektörünün lideri Filli Boya Yalıtım; çevreye ve de sürdürülebilir enerjiye verdiği önem çerçevesinde 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde iklim değişikliği ile mücadeleye dikkat çekiyor.

Danimarka çevreci enerji teknolojileri alanında dünya lideri!

Vikinglerin ülkesi 35 yıl içinde her tür fosil yakıt kullanımına son verecek. Enerji ihtiyacını tamamen yenilenebilir kaynaklardan karşılayacak olan Danimarka çevreci enerji teknolojileri alanında da dünya lideri...

Çin 2013'te rüzgar enerjisinde dünya lideri oldu!

Küresel Rüzgar Enerjisi Konseyine göre, geçen yıl rüzgar enerjisi kurulu gücünde 91 bin 424 megavatla dünya lideri olan Çin, bu alanda aralarında Amerika'nın da bulunduğu bazı kıtaları geride bıraktı...

Ytong dünya lideri Haberi

Ytong dünya lideri


Ciroda yüzde 15 büyüme hedefi 2013 yılını yüzde 13 büyüme ile kapattıklarını ifade eden Hinginar, 2014 yılı için yüzde 15'lik bir artış hedeflediklerini söyledi. Ar-Ge çalışmaları ve yeni ürünleri ile sektöre yön verdiklerinin altım çizen Hinginar, şu bilgüeri aktardı: "Dünyada ve Türkiye'de sadece Ytong tarafından üretilen tamamen mineral esaslı, çevre dostu ve yanmaz yalıtım malzemesi Ytong Isı Yalıtım Plağı'nı buna en iyi örnek olarak gösterebiliriz. Bir inovasyon ürünü olarak yalıtım sektörüne sunduğumuz yalıtım plağı ideal yalıtım şartlarını sağlaması nedeniyle büyük ilgi görüyor. Sürdürülebilir yapılaşma, enerji verimliliği ve yangın güvenliği gibi konularda tüm beklentilere yanıt verebilen Ytong Isı Yalıtım Plağı'nın üretim kapasitesi Çatalca yatırımı ile beşe katlanacak. Bu kapasiteyle yapılarda, yılda bir milyon metrekare mantolamaya alternatif yanmaz bir ısı yalıtım...