09 / 05 / 2024

Yüce Planlama adres

Yüce Planlama adres

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Büyükşehir Belediyesi ucuz konut müjdesini verdi! 120 ay vadeyle indirimli ev sahibi olabilirsiniz!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm için ilk somut adımını KONUT A.Ş ile attı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ilk etapta inşa edilecek 240 konuttan 150 tanesini uygun ödemeyle satışa sunacaklarını açıkladı.

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Yüce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüce İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Semih Sefa Yüce tarafından kuruldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Ekrem Yüce: Önceliğimiz depreme hazırlıklı bir şehir oluşturmaktır!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, "Sakarya’mızı depremlere hazır bir şehir haline taşıyacağız” dedi.

Melen Botanik Vadisi’ne bisiklet ve yürüyüş yolu yapılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Melen Botanik Vadisi’nde 15 kilometre uzunluğa sahip olacak bisiklet ve yürüyüş yolunda çalışmaların başladığını müjdeledi.

Ekrem Yüce'den Sakarya'ya hafif raylı sistem müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada “Şartlar oluşursa hafif raylı sistemleri Sakarya’yla buluşturmaya hazırız” dedi.

Sakarya'da 2020 raylı sistemler yılı olacak!

2020’nin Sakarya’da hizmetlerin yılı olacağını dile getiren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce "Sakarya'da 2020 raylı sistemler yılı olacak" dedi.

Ekrem Yüce: Dikey değil yatay mimariyi önemsiyoruz!

İstanbul’da gerçekleştirilen ‘Dijital Şehircilik Zirvesi’ne katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Dikey değil yatay mimariyi önemsiyoruz” dedi.

Orhan Yüce kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Orhan Yüce kimdir? Orhan Yüce daha önce nerelerde çalıştıi, hangi görevleri yürüttü?

Sakarya Büyükşehir'in 2020 bütçesi 1 milyar 430 milyon TL!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada, “2020 yılı bütçemiz 1 milyar 430 milyon TL olarak belirlendi. Şehrimize hayırlı olsun” dedi. 

Ekrem Yüce'den teleferik eleştirilerine yanıt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Kasım Meclis Toplantısı gerçekleştirildi Yapılan toplantıda 50 madde görüşülerek karara bağlandı

Sakarya Millet Bahçesi'nin yüzde 50'si tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya'da hayata geçirilecek millet bahçesi projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Yüce Planlama adres Haberi

Yüce Planlama adres

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi konusu:
PLANLAMA VE MİMARLIK a.Bina projelerine yönelik mühendislik ve danışmanlık faaliyetleri vermek b.Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. c.Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. d. Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. k. Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd,...