18 / 05 / 2024

Yücebağ İMKB YBO nerede

Yücebağ İMKB YBO nerede

Batman’ın Sason ilçesinde bulunan Yücebağ İMKB YBO idaresi tarafından bahçe düzenlemesi yapıldı. Okul müdürü Hamdi Çelebi, eğitim-öğretimin yanında çocukların doğayla iç içe yaşaması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi...

Yaman Törüner kimdir? Hangi yıllarda Merkez Bankası Başkanı olarak görev yaptı?

Yaman Törüner ne zaman milletvekili ve bakan oldu? Hangi yıllarda İMKB Başkanı olarak görev aldı? Akbank’ta ne zamandan beri Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışıyor? İşte Yaman Törüner’ün hayatı...

Burcu Esmersoy Alaçatı’dan ev aldı!

Güzel sunucu ve spiker Burcu Esmersoy, Çeşme'den ev aldı. Port Alaçatı’dan yazlık ev alan ünlü sunucu, Evinin dekorasyon işlerini, yakın arkadaşı Mehmet Yücebaşoğlu’na emanet etti.

Decoremo İç Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Decoremo İç Dekorasyon Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yücebaş tarafından kuruldu.

Ebru Yücebaşoğlu Arnavutköy'e taşındı!

Dekoratör Ebru Yücebaşoğlu eşi Murat Mengencioğlu'ndan 1,5 yıl önce boianmıştı. Çift evliyken Kandilli'deki tarihi Edip Efendi Yalısı'nda yaşadı. 

Zara 34 Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zara 34 Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yücel Zara Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 18 Mayıs'ta Acıbadem, Sarayardı Caddesi, Haydar Yücebaş Sokak'ta kuruldu.

Erzurum Sırakonaklar Cücebağ Camii restore edildi!

Erzurum'un İspir İlçesi'nde 1930'lu yıllarda kiliseden camiye dönüştürülen ve 1964 yılında tescillenen Sırakonaklar Cücebağ Mahalle Camii restore edildi.

Batman Yücebağ sağlık merkezinin temeli atıldı!

Batman’ın Sason ilçesine bağlı Yücebağ beldesinde yapılacak olan sağlık merkezinin temeli atıldı.Temel atma töreninin ardından İl Sağlık Müdürü Bodakçı, Kaymakam Dündar’ı makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Terrace MKB projesinin yüzde 65'i yeşil alan için ayrıldı!

İŞLEVSEL ve estetik mimariyi birleştirerek çevreye uyumlu binalar inşa etmeyi amaçlayan MKB Yapı ekibi, Terrace MKB'yi 7 bin 500 metrekare alan üzerinde yaklaşık yüzde 65'i yeşil alan olarak planlandı.

MKB Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MKB Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kocabıyık tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 1 Ağustos'ta Pendik, Batı Mahallesi, 23 Nisan Caddesi, Karanfil Sokak'ta kuruldu.

Batman Yücebağ İMKB YBO'nun çevre düzenlemesi yapıldı!

Batman’ın Sason ilçesinde bulunan Yücebağ İMKB YBO idaresi tarafından bahçe düzenlemesi yapıldı. Okul müdürü Hamdi Çelebi, eğitim-öğretimin yanında çocukların doğayla iç içe yaşaması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi...

Maçka Esiroğlu 75. Yıl İMKB YBO yenileme çalışmaları tamamlandı!

Eczacıbaşı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın birlikte yenilendiği Maçka Esiroğlu 75. Yıl İMKB YBO tamamlandı...

Özak GYO, 2016'da portföy değerini 2.5 milyar liraya yükseltecek!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), şubat ayında halka arzından ve İMKB'de işlem görmeye başlamasının ardından hedeflerini büyüttü

Çimsa Çimento'nun hisseleri 2 yıl içinde İMKB'de satışa sunulacak!

Çimse Çimento'nun hisseleri 2 yıl içinde İMKB'de satışa sunulacak

Yücebağ İMKB YBO nerede Haberi

Yücebağ İMKB YBO nerede


Batman’ın Sason ilçesinde bulunan Yücebağ İMKB YBO idaresi tarafından bahçe düzenlemesi yapıldı.


Okul müdürü Hamdi Çelebi, eğitim-öğretimin yanında çocukların doğayla iç içe yaşaması için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Çelebi, “Çocuklara karşı olduğu gibi doğaya da karşı vazifelerimiz ar. Daha yaşanılabilir bir okul için öğretmen, öğrenci ve idare olarak bu çalışmaları el birliğiyle yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi.


Müdür Yardımcısı Engin Akın ise, “Okulda bahçenin dizaynı için 400 ağaç dikildi ve 200 metrekarelik yeşil çim tohumu kullanıldı. Ağaçların korunması için 250 metrelik çit ve 400 metrelik beton duvar yapıldı” diye konuştu.



Batman...