29 / 04 / 2024

Yücel Çelikbilek özgeçmiş

Yücel Çelikbilek özgeçmiş

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek kimdir? Yücel Çelikbilek, ne zamandan beri Beykoz Belediye Başkanı olarak görev alıyor? Yücel Çelikbilek hangi projelere imza attı? İşte Yücel Çelikbilek...

Dolar 31,32 TL oldu! Yükseliş devam edecek mi? Dolar yatırımcıları dikkat!

Dolar/TL kuru yükseliş trendine devam ediyor. 27 Şubat 2024 Salı günü dolar kuru 31,32 lira ile rekor tazeledi. Peki dolar yükselmeye devam edecek mi? Seçimden sonra dolar ne olur?

Altın fiyatları neden yükseldi? Yükselmeye devam edecek mi? Net yanıt geldi...

Altın fiyatlarının son zamanlarda aralıksız yükselemeye devam ediyor. Ons altın 2000 doları geçerken, gram altın 1859 lira ile rekor kırdı. Peki altın fiyatları neden yükseldi? Altın, yükselmeye devam edecek mi?

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

Yer bilimci Prof. Dr. Yücel Yılmaz'dan tüyler ürperten açıklama: İstanbul'u çok büyük deprem bekliyor!

Yer bilimci emekli akademisyen Prof. Dr. Yücel Yılmaz, Marmara'da biriken enerji ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve İstanbul ile çevresini uyardı. İşte o açıklamalar...

Elinde Euro olanlar dikkat! 29 TL'ye merdiven dayayan Euro'da yükseliş devam edecek mi?

Elinde Euro olanlar Euro'daki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki 3 Eylül 2023 Euro kuru ne kadar? 29 TL'ye merdiven dayayan Euro'da yükseliş devam edecek mi?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

5 Ağustos Cumartesi euro ne kadar? Güncel euro/TL kuru kaç lira? Euro yükselmeye devam edecek mi?

5 Ağustos Cumartesi günü döviz kurları milyonlarca kişi tarafından araştırılmaya devam ediyor. Dün 29,60 TL'den kapanış yapan euro TL kuru 5 Ağustos Cumartesi euro ne kadar? Güncel euro/TL kuru kaç lira? Euro yükselmeye devam edecek mi?

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adm Yücel İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Yücel tarafından kuruldu.

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Euro 29 TL sınırına dayandı! Elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Euro yükselmeye devam edecek mi?

Döviz kurlarındaki hareket devam ediyor. Euro 29 TL sınırına dayanırken, elinde euro olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Euro yükselmeye devam edecek mi?

Can Yücel kimdir? Can Yücel hangi üniversiteden mezun?

Türk iş insanı ve bankacı Can Yücel hangi üniversiteden mezun? Can Yücel kimdir? İşte ayrıntılar...

Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? Piyasaların gözü bu haberde! 

Piyasaların gözü  ABD Merkez Bankası'nın (Fed) yarın açıklayacağı para politikası kararları ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın toplantı sonrası yapacağı açıklamalarda. Peki Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselmeye devam eder mi? 

Altın kolları sıvadı! Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? İşte net yanıtı...

Altın kolları sıvdı ve yükseliş devam ediyor. Küresel piyasalardaki dengeler altının ons fiyatına yaradı. Peki altın fiyatlarınaki yükseliş devam edecek mi? İşte net yanıtı...

Yücel Çelikbilek özgeçmiş Haberi

Yücel Çelikbilek özgeçmiş

Yücel Çelikbilek kimdir?

Yücel Çelikbilek, 1951 yılı Kars doğumlu. 1956 yılından beri Beykoz’da oturan Yücel Çelikbilek, Beykoz Belediye Başkanı. 


Gümüşsuyu Fatin Hoca İlkokulu’nu, Beykoz Ortaokulu’nu, Kadıköy Ticaret Lisesi’ni, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi ile Mahalli İdareler Enstitüsü’nü bitirdi.


İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde mahalli idarelerle ilgili yüksek lisans çalışması yaptı. 1985 yılından itibaren yönetim kurulu üyeliğini yaptığı Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından İlim Yayma Cemiyeti’nin, 2002–2004 yılları arasında başkanlığını üstlendi. Kurucu üyesi olduğu İlim Yayma Vakfı’nın da başkanlığını sürdürmektedir. 


1989–1994 yılları arasında Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı yaptı. 1994 yılında Beykoz Belediye Başkanlığı görevine seçildi. Görevde bulunduğu süre içerisinde Beykoz’un her köşesinde önemli hizmetlerin yapılmasının yanı sıra, borçsuz bir belediye devretti. 1999 yılından itibaren 10 yıl süreyle İstanbul Büyükşehir Belediye’sinde Başkan Danışmanı...