09 / 05 / 2024

Yücel Seçen

Yücel Seçen

Seçen Metal Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yücel Seçen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.

Can Yücel, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Can Yücel'in, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine de Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi. Peki Can Yücel ve Murat Karluk Çetinkaya kimdir? 

Peugeot Türkiye, ‘yılın en iyi müşteri markası' seçildi

Peugeot Türkiye, ALFA Awards'ta binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası olarak seçildiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları... 

Yılın en iyi 4x4 ve pick-up modeli seçilen Ford Ranger’a tam 136 bin 100 TL zam!

Ford’un tek 4x4 modeli olan ve yılın en iyisi seçilen Ford Ranger’a tam 136 bin 100 TL zam geldi! Ford, Ranger modelinin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Kaan Yücel: 'Kentsel dönüşümdeki en büyük sorun gecekondulaşma!'

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, Kentsel dönüşümdeki problemlerden birinin gecekondulaşma olduğunu ifade eden “Gecekondu problemini çözmeden, kentsel dönüşümü çözemeyiz" dedi.

ABD'de enflasyon son 2 yılın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) mayıs ayında yüzde 0,1 ile yüzde 0,2'lik beklentinin altında arttı. Yıllık TÜFE İSE yüzde 4'le iki yılın en düşüğüne geriledi.

EmlakJet'ten flaş açıkalama: Konut fiyatları yükselirken, seçim beklentileri ertelenmeye yol açtı!

Emlakjet verilerine göre Nisan ayında konut fiyatları yükseldi, seçimlerin etkisi hissedildi. Ankara'nın ilçelerinde satılık arsa fiyatları yüzde 15,3 artış gösterdi. Mersin en çok konut aranan il oldu.

YKS'yi kazanan öğrenciler dikkat! O bölümü seçen öğrencilere 5.500 TL burs fırsatı! İşte başvuru şartları...

Mühendislik ve madencilik bölümlerini seçen öğrencilere, asgari ücret tutarında burs müjdesi geldi. İşte milyonlarca öğrencinin yüzünü güldüren o burslara ilişkin tüm ayrıntılar...

O bölümü seçen öğrencilere 5 bin 500 lira burs verilecek! Milyonlarca öğrenciye son dakika müjdesi! 

Madencilik bölümünü seçen öğrencilere asgari ücret kadar burs müjdesi geldi. TİM Kurulu, YÖK ile işbirliğine gitti. Üniversitede madencilik bölümünü seçen ve YKS'de ilk 100 bine giren öğrencilere asgari ücret oranında burs verileceği duyuruldu.

REHAU yılın en yapı ürünleri üreticisi seçildi!

Sürdürülebilir inşaat ve modernizasyon sistemlerini hayata geçiren REHAU, Build 2018 tarafından düzenlenen “Sürdürülebilir Bina Ödülleri” töreninde yılın “En İyi Polimer Esaslı Yapı Ürünleri Üreticisi” seçildi.

AND Gayrimenkul, Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi seçildi!

AND Gayrimenkul, dünyanın en başarılı kurumlarını ve yöneticilerini ödüllendiren Stevie Awards 2017’de ‘Yılın En İyi Gayrimenkul Şirketi’ ve ‘Yılın Yönetim Takımı’ ödüllerine layık görüldü.

Bayrampaşa Yücel Çakmaklı Kültür Salonu yenilendi!

Bayrampaşa Belediyesi, ilçenin en eski kültür salonu olan Yücel Çakmaklı Kültür Salonu’nu baştan aşağı yeniledi.

Bahçeşehir Koleji'nin yüzde 48 hissesi Enver Yücel'e satıldı!

ABD'li özel yatırım fonu Caryle, 2011'de satın aldığı Bahçeşehir Koleji'ndeki yüzde 48 hissesini, okulun kurucusu Enver Yücel'e sattı. Yücel, yeniden Bahçeşehir Koleji'nin tamamına sahip oldu.

Leyla Yücel kimdir?

2007 yılından beri kurucusu olduğu ALKOR YAPI'da çalışmalarına devam eden Mimar Leyla Yücel kimdir? Leyla Yücel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Leyla Yücel..

Yücel Seçen Haberi

Yücel Seçen

Seçen Metal Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Yücel Seçen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Esenler, Oruç Reis Mahallesi'nde kuruldu.


Seçen Metal Ürünleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a.  Her türlü yurt içinde ve yurt dışında demir,çelik,çelik hasır,profil saç ürünlerinin toptan ve perakende üretimini, alımını , satımını, ithalat ve ihracatını yapmak, b. Her türlü demir çelik ürünleri, sac, Çinko,pirinç, bakır,sarı, zamak, galveniz sac, külçe,platina,U demiri,L demiri,flanş, boru eklenti parçalarının imalatını toptan ve perakende alımı , satımı,ithalat ve ihracatını yapmak. c. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı ihracatını ve ithalatını yapmak, d. Her türlü demir ve metal ürünlerinin ham mamul ve yarı mamul ürünlerinin...