02 / 05 / 2024

yük taşıma vagonu

yük taşıma vagonu

Kuruluşunun 75'inci yılında kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayi Anonim Şirketi (TÜDEMSAŞ), yeni üretimini yaptığı Avrupa'nın en hafif yük taşıma vagonunu tanıttı.

İzmir'deki deniz taşkını mağduru esnafların ödemeleri bu ay yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, deniz taşkını mağduru esnaflara yapılacak ödeme ile ilgili konuştu. Peki ödemeler ne zaman yapılacak? 

Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde 11 kentte büyük bir yıkım meydana geldi. Bu kapsamda çalışma yapan Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan 500'e yakın binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi.

İŞKUR’a göre işi hazır olan 10 meslek grubu var!

İŞKUR’un “Türkiye İş gücü piyasasında En Çok Açık İşi Olan 10 Meslek” raporundaki meslek grubu şöyle: Garson, makineci, satış danışmanı, dokuma konfeksiyon, temizlik görevlisi, gazaltı kaynakçısı, perakende satış elemanı, ön muhasebeci, şoför yük taşıma, paketleme işçisi.

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

Hyundai H100 Kamyonet’te tam 48 bin TL zam geldi! Hyundai H100 Kamyonet’in yeni fiyatı ne kadar oldu?

Ticari araç denildiği zaman akla ilk gelen modellerden biri olan Hyundai H100 Kamyonet, kullanışlı olması ve yük taşıma kapasitesiyle büyük ilgi görüyor. Hyundai, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada H100 Kamyonet’e tamı tamına 48 bin TL zam geldiğini duyurdu. İşte 19 Mayıs 2023 fiyat listes

Yüksek taşıma kapasitesi ile Ford Tourneo serisi yükünüzü hafifletiyor! Fiyatı en çok merak edilenler arasına girdi

Ford Tourneo modellerinin en büyük özelliği, çok amaçlı ve çok yönlü kullanıma uygun olmalarıdır. Tourneo modelleri, hem personel hem de eşya taşımacılığı için idealdirler ve özellikle turizm, havaalanı transferleri, taksi hizmetleri gibi sektörlerde tercih edilirler. Peki Ford Tourneoların 10 Mayıs

Yüksek taşıma kapasitesi ile Peugeot Expert serisi sizi bekliyor! %0,99 faiz fırsatını kaçırmayın

Peugeot Expert serisi, ticari araç segmentinde sunduğu yüksek verimlilik, konfor, teknoloji ve güvenlik özellikleriyle öne çıkmaktadır. Ancak en büyük özelliği, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve beklentilerine göre çeşitli konfigürasyonlar sunabilen bir araç olmasıdır. Peki 13 Nisan 2023 fiyat listesi

Ford Tourneo Custom ve Connect active Nisan'da zamlandı mı? İşte 2023 fiyat listesi

Tourneo Custom, hem aileler hem de işletmeler için çok yönlü bir araçtır. Aileler için geniş iç mekanı ve işletmeler için yük taşıma kapasitesi ile ideal bir seçenektir. Ayrıca hem aileler hem de işletmeler için çok yönlü bir araçtır.

Bütçe dostu Ford Tourneo ve Transit Courier Nisan ayı fiyatları ne kadar oldu! İşte 03 Nisan 2023 fiyat listesi

Tourneo Courier, Ford'un EcoBoost teknolojisi ile donatılmış güçlü ve ekonomik motorlarıyla ünlüdür. Transit Courier ise Yük taşıma kapasitesi: Ford Transit Courier, yük taşıma kapasitesi bakımından oldukça geniştir. İşte Ford Tourneo Courier ve Transit Courier 03 Nisan 2023 fiyat listesi.

Yük veya yolcu taşımanın en güvenli hali Ford Transit Van Şubat zammı oldu mu? İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Transit yük taşımacılığında önde ve güvenli olan isimlerden biridir. 2023 Şubat ayına özel zam yada kampanya takip edenler Transit Van ile alakalı gelişmeleri haberimizden öğrenebilir. Peki İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi

Ford Courier serisinde 2023 Ocak ayı avantajlarını kaçırmayın? İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi

Yük taşıma ve geniş konforlu seyahatlerin en çok tercih edilen iki Ford modeli ''Ford Tourneo  Courier  ve Transit Courier''in fiyat listesi araştırılıyor. Muadillerine fark atan araçlar için 2022 ve 2023 fiyatları merak ediliyor. İşte Ford Tourneo Courier ve Transit Courier fiyat listesi.

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? Yılbaşında AVM’ler açık mı kapalı mı olacak? Yılbaşı AVM çalışma saatleri!

Yılbaşında AVM’lerin açık olup olmayacağına dair sorular şu sıralarda sıkça sorulmaktadır. Peki 31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık?

Tahıl Koridoru ile 1,7 milyon ton yük taşındı! Buğday, arpa, mısır fiyatları kaç lira oldu? 4 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tahıl Koridoru Anlaşması çerçevesinde ilk bir ayda, 1 milyon 680 bin 396 ton yük taşınırken, bu yükün yüzde 23'ü Türkiye'ye getirildi. Peki hangi ürünler taşındı? Buğday, arpa ve mısır fiyatları bugün hangi borsada kaç lira oldu? İşte 4 Eylül 2022 buğday ve arpa fiyat listesi...

yük taşıma vagonu Haberi

yük taşıma vagonu

Kuruluşunun 75'inci yılında kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayi Anonim Şirketi (TÜDEMSAŞ) Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan, şirketlerinin kuruluşundan bugüne kadar 21 bini aşkın yük vagonu ürettiğini söyledi. Koçarslan, "Sivas cer atölyesi adıyla 1939 yılında kurulan TÜDEMSAŞ, her geçen gün kendini yeniliyor. Şirketimiz yaklaşık 110 bin metrekaresi kapalı olmak üzere 418 bin 626 metrekare alan üzerinde faaliyet gösteriyor. Sermayesi 180 milyon lira olup, tamamı TCDD Genel Müdürlüğü'ne aittir. Şirketimizde kuruluşundan bugüne kadar 341 bini aşkın yük vagonunun bakım, onarım ve revizyonuyla birlikte 21 binden fazla yeni yük vagonunun üretimi yapılmıştır" dedi.


YENİ NESİL YÜK VAGONUNUN TANITIMI YAPILDI


Daha sonra Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde TÜDEMSAŞ tarafından üretilen yeni nesil konteyner taşıma vagonu RGNS'nin tanıtımı yapıldı....