16 / 06 / 2024

Yukarı Değirmendere Kent Meydanı açıldı mı

Yukarı Değirmendere Kent Meydanı açıldı mı

Gölcük Belediyesi Projeleri kapsamında Tarih Koridorunun da içinde yer alan, yakın zaman önce yapımına başlanmış Yukarı Değirmendere Kent Meydanı bitirilerek yeni görünümüyle vatandaşların beğenisine sunuldu.

Kadıköylüler: Söğütlüçeşme AVM-Gar projesi 'kazanım' değil, rant projesidir!

Bazı Kadıköy sakinleri Söğütlüçeşme'de hayata geçirilen Söğütlüçeşme AVM-Gar projesine karşı ‘kazanım’ değil, kent suçudur, rant projesidir" diyerek tepki gösterdi.

Deprem riski taşıyan il ve ilçeler peş peşe sıralandı: 45 kent diri fay hattı üzerinde!

Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA) diri fay hattı haritasını son depremlerden sonra güncelledi. Bu kapsamda Türkiye'de 45 kent diri fay hattı üzerinde bulunuyor. İşte o iller ve ilçeler...

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Değirmendere’de inşa edilen Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin yapımında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat alanında incelemelerde bulundu.

İzmir'de konut satışları hızlandı! 

EVA Gayrimenkul Değerleme İzmir Bölge Müdürü Filiz Akkaya, Ggyrimenkul sektöründeki durgunluğun İzmir şehri genelinde yerini hareketliliğe bırakarak bölgesel artışların başladığını, İzmir’de hem sahil şeridinde hem de yeni kent merkezinde gayrimenkul piyasasının hareketlendiğini belirtti...

Gölcük'te 8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Gölcük İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Değirmendere Mahallesi 5580 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Değirmendere sosyal merkez ve otopark projesinde sona yaklaşılıyor!

Körfezin incisi konumunda bulunan Gölcük Değirmendere’de  geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan kapalı pazar, otopark ve sosyal merkezin inşaatında sona yaklaşıldı.

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Pana, KentPlus Ataşehir'deki gayrimenkullerini Pana Yapım'a sattı!

Denge Yatırım Holding iştirak şirketi Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları, Ataşehir'de bulunan Kent Plus projesindeki bloklarını 35 milyon TL bedelle Pana Yapım Sinema Prodüksiyon'a sattı...

Başkent Yonca Evler ön satış fiyatları!

Başkent Yonca Evler ön satış fiyatları 318 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara Yenimahalle'de Başkent Sancak Sitesi Konut Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçiriliyor...

KY Yapı Alibey Konakları 12 ayda teslim edilecek!

KY YAPI’nın Değirmendere’de inşaatına başladığı tam akıllı ev projesi olan ‘‘Alibey Konakları’’ büyük ilgi görüyor

Kocaeli Alibey Konakları'na yoğun ilgi!

KY Yapı imzası ile hayata geçirilen Kocaeli Değirmendere Alibey Konakları projesi yoğun ilgi görüyor.

Ünye'de kent projelerinin inşaatı sürüyor!

Ünye’de modern kent kimliği vizyonuna yeni bir soluk getirecek olan ve eski pazaryerinde yapımı devam eden 15 Temmuz Demokrasi Meydanı inşası sürüyor.

Konak'taki 'Yeni Kent' krizini Büyükşehir Belediyesi çözecek!

İZMİR'de Yeni Kent Merkezi Planları'nın Konak ilçesi sınırlarını kapsayan kesiminde 1/1000 ölçekli imar planlarındaki "turizm-ticaret" lejant ve plan notu değişikliği nedeniyle ortaya çıkan imar krizi bu hafta Büyükşehir Belediye Meclisi'nde çözülecek.

Yukarı Değirmendere Kent Meydanı açıldı mı Haberi

Yukarı Değirmendere Kent Meydanı açıldı mı

Gölcük Belediyesi Projeleri kapsamında Tarih Koridorunun da içinde yer alan, yakın zaman önce yapımına başlanmış Yukarı Değirmendere Kent Meydanı bitirilerek yeni görünümüyle vatandaşların beğenisine sunuldu.



Sosyal ve Kültürel Faaliyetlerin Odak Noktası Yukarı Değirmendere Kent Meydanı

Yapılan düzenleme çalışmaları kapsamında Elektrik, Telefon ve Mobese hatlarının yer altına alınması ile alanda kablolar görülmezken meydana estetik bir görünüm kazandırılmış oldu. Yukarı Değirmendere'de belediyeye ait olan mevcut muhtarlık binasının hem eski olması hem de deprem görmesinden ötürü, muhtarlığın ve vatandaşların istekleri doğrultusunda yıkım çalışmaları tamamlanarak, yerine Yukarı Değirmendere Mahalle Konağı yapılmıştı.

Yukarı Değirmendere Kent Meydanı ve Çevre Projesiyle, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılacağı mekanlar, vatandaşların vakit geçirebilecekleri fiziki alanlar ile çevre düzenlemelerinin de bitirilerek mimariye uygun, Gölcük'ün önemli bir değeri haline getirildi. Kent meydanı...