08 / 05 / 2024

yüksek aidat rakamları

yüksek aidat rakamları

Markalı ve lüks konut projeleri, yaşam kalitesini arttırmaya yönelik sayısız hizmete imza atarken, bu durum konut sahibine yüksek aidat olarak geri dönüyor. Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan konuyu değerlendirdi.

Yüksek faiz konut kredilerini durma noktasına getirdi!

Konut kredileri sektörde yılsonuna göre yalnızca yüzde 1,3 yükselirken; kamuda yüzde 5 düştü. Yüksek faiz konut kredilerini durma noktasına getirdi. İşte o son dakika rakamlar...

Yeni yılla beraber konut sitesi aidat zamları belli olacak! Yüksek zam oyunlarına dikkat!

Yeni yıldan itibaren sitelerde yeni aidat zamları belli olacak. Bazı fırsatçı site yönetimlerinin şimdiden yüksek zam taleplerinde bulunduğu ifade ediliyor. Uzmanlar ise her yönetimin bir olmadığını aktararak "Sap ile samanı karıştırmamalıyız" diyor.

Konut kredisindeki yüksek faizler konut satışlarını düşürürken, fiyatlar durağanlaştı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, TUİK’in ekim ayı konut satış rakamlarını inceleyerek, konut kredisindeki yüksek faizlerin konut satışlarını düşürdüğünü, fiyatların ise durgunlaştığını açıkladı.

Borsa İstanbul günü rekorla tamamladı: BIST 100'den tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışına imza attı. İşte Borsa İstanbul'daki bugünkü rakamlar...

Otomotiv sektöründe en yüksek mayıs ayı ihracatı! 

Türkiye otomotiv endüstrisi, Mayıs ayında gerçekleştirdiği 3 milyar dolarlık dış satımla bugüne kadar kaydedilen en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı. İşte o rakamlar...

İhracatta 21,7 milyar dolarla en yüksek mayıs ayı rakamlarına ulaşıldı!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada mayıs ayı ihracatının yüzde 14,4 artışla 21,7 milyar dolar olduğunu belirtti, "Bu, tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracat değeridir." dedi.

Kredi kart sahiplerine müjdeli haber! Yüksek mahkeme öyle bir karar verdi ki, herkes yararlanacak!

Yıllardır yılan hikayesine dönen kredi kart aidatlarının iadesi konusunda bu defa çok önemli bir gelişme yaşandı. Davaya bakan yüksek mahkeme kart sahipleri lehine karar verdi. Kart aidatınızı almak için ne yapacaksınız? Hemen bakın!

EUR/USD paritesi yaklaşık iki ayın en yüksek seviyesinde!

Avrupa'nın ortak para birimi olan euro, risk algısındaki iyileşme ve Almanya'da beklenenden daha yüksek enflasyon rakamlarıyla birlikte faiz artış beklentilerinin desteklenmesiyle dolar karşısında yaklaşık 2 ayın en yüksek seviyesine yükseldi.

Aidatlar kiraları yakaladı! İşte en yüksek aidat olan ilçeler

Enerji fiyatlarındaki yükseliş ve iş gücü maliyetlerinin artması gibi nedenlerle İstanbul’da konut aidatları, kiraları yakaladı. İşte en yüksek aidat alınan ilçeler...

Emekli promosyonlarda zamlı yarış! Bankalar peş peşe güncelledi! En yüksek promosyon ne kadar? Ziraat, İŞ,TEB...

Emekli promosyonları kasım ayında da devam ediyor. Emekli promosyon kampanyaları ile rakamlar 7.500 liraya kadar çıkarken kampanya süreside uzatıldı. Hem şubeden hem internetten başvuru yapan emekliler 7.500 lira kazanma fırsatını yakalıyor. Peki En yüksek emekli promosyonunu hangi bakalar veriyor? 

Altının geleceği rakamlar resmen tek tek açıklandı! İşte altının geleceği en yüksek rakam! Bakın neler neler olacak!

Altını olanlar dikkat! Altının geleceği rakamlar resmen tek tek açıklandı... İşte altının geleceği en yüksek rakam! Bakın neler neler olacak...

Herkes bekçilerin maaşını konuşuyor! İşte son zamlardan sonra en düşük ve en yüksek bekçi maaşları

TÜİK’in enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından asgari ücretli çalışanlar, memur ve emeklilerin de maaşlarına zam geldi. Son günlerde ise en çok konuşulan konulardan biri bekçilerin maaşları. İşte Temmuz zammının ardından en düşük ve en yüksek bekçi maaşları…

O memurlar bu haberle bayram edecek! İşte en yüksek memur maaşı

Temmuz ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memurlara yapılacak zam oranı da belli oldu. 41, 69 artış ile en düşük memur maaşı 9 bin TL olurken, genel müdür seviyesindeki en yüksek memur maaşı ise 29.809 TL'ye yükseldi.

yüksek aidat rakamları Haberi

yüksek aidat rakamları

Sektör temsilcileri, düşük aidatın yolunun alternatif enerji kullanımından geçtiğini ifade ederek, yapılacak özel çalışmaların satış aşamasında da yardımcı olacağını vurguluyor.


Daha iyi yaşam koşulları ve sosyal aktiviteler sunmak üzere geliştirilen lüks projeler, beraberinde yüksek aidatları da getiriyor. Yeni inşa edilen projeler havuz bakımından güvenliğe, tenis kortundan spor salonuna çok sayıda hizmeti sunarken, söz konusu hizmetlerle gelen yüksek aidatlar konut sahiplerinin yaşamını neredeyse kira verir gibi sürdürmesine neden oluyor.


Son olarak Ankara’nın gözde yerleşim yerlerinden Beytepe’de inşa ettikleri Elit Royal Residence projesiyle dikkati çeken Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, aidat konusunun satış aşamasında ilk sorulan sorulardan biri olduğunu söyledi.


Yıldızhan, “Konut algısı artık değişti. İnsanlar, yaşam kalitesini yükseltecek, konforlu ve sosyal alanların da yer aldığı konutlarda hayatını sürdürmek istiyor. Ancak lüks...