10 / 05 / 2024

Yüksekoba İnşaat Terrace Evleri

Yüksekoba İnşaat Terrace Evleri

Yüksekoba Terrace Konutları telefon numarasına haberimiz içerisinden oluşabilirsiniz. Yüksekoba Terrace Konutları Yüksekoba İnşaat tarafından inşa ediliyor.Yüksekoba Terrace Konutları'nın 15 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Kuyaş Büyükartı İnşaat'ın adı Kuyaş Ekgrup İnşaat oldu!

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım A.Ş.'nin ünvanı Kuyaş Ekgrup İnşaat Ve Yatırım A.Ş. olarak değişti...

Kuyaş Büyükartı İnşaat'ın ortaklık oranları!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.,Kuyaş Büyükartı İnşaat ve Yatırım A.Ş.'nin ortaklık oranlarını yayınladı. 

Kuyaş Büyükartı İnşaat, Eyüp Bahariye Sitesi'ni dönüştürecek!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın bağlı ortaklarından Kuyaş Büyükartı İnşaat Eyüp'te kentsel dönüşüme hazırlanıyor. Proje kapsamında 310 arsa sahibinin 215'iyle sözleşme imzalandı.

Yılmazlar İnşaat'ın İsrail'deki vergi borcunun iptali istendi!

İsrail'de inşaat alanında faaliyet gösteren Yılmazlar İnşaat 40 milyon dolarlık ek vergi nedeniyle İsrail hükümeti ile karşı karşıya geldi. Türk Maliye Bakanlığı İsrail tarafından ortaya çıkartılan verginin iptalini istedi.

Hatipoğlu Apartmanı'nın inşaatını Büyükartı İnşaat yapacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Hatipoğlu Apartmanı inşaat işi ihalesini Büyükartı İnşaat kazandı

İnanlar İnşaat Terrace Zen için ön talep topluyor!

İnanlar İnşaat, Terrace Zen projesi için ön talep topluyor. Zekeriyaköy'de inşa edilecek proje iki ay içerisinde satışa çıkacak. İnanlar Terrace Zen'in teslimleri 2018 yılı içerisinde gerçekleşecek.

İnanlar İnşaat Terrace Koru satış ofisi!

İnanlar İnşaat Terrace Koru satış ofisi irtibat için 444 2 002 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2017 yılının sonunda teslim edilecek proje 3. köprüye yakın bir konumda inşa ediliyor.

A Y 1 İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Y 1 İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Aytaç Yalçın Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, İzzettin Bey Sokak'ta kuruldu.

Büyüktaş İnşaat ve Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyüktaş İnşaat ve Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Beytullah Göktaş tarafından 100 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Bağcılar, Göztepe Mahallesi 'nde kuruldu.

By Yılmaz İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

By Yılmaz İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Kuvant Yılmaz ve Burak Çakır ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Bakırköy, Ümraniye Mahallesi, Köse Raif Paşa Sokak'ta kuruldu.

Alpay Çoban Eksen Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpay Çoban Eksen Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Alpay Çoban tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Avcılar'da kuruldu.

Yüksekoba İnşaat Terrace Evleri Haberi

Yüksekoba İnşaat Terrace Evleri

Yüksekoba İnşaat imzası ile Bursa'da hayata geçirilen proje Yüksekoba Terrace, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


3 bloktan oluşan Yüksekoba Terrace Konutları'nın 15 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Projede toplam 120 adet daire mevcut.


Yüksekoba Terrace Konutları'nda, 2 oda 1 salon daireler 130 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3 oda 1 salon daireler 150 bin TL ile 165 bin TL arasında değişiyor.


Yüksekoba Terrace Konutları telefon numarasından önce projenin donatılarından bahsedelim. Projede otopark, çocuk parkı, kamelyalar ve süs havuzları yer alıyor.


Yüksekoba Terrace Konutları iletişim:


Adres: Millet Mah. Derya Cad. No.12 / 17 Yıldırım BURSA


Yüksekoba Terrace Konutları telefon:

0224 360 32 60

Web: