04 / 05 / 2024

Yüksekova eğitimi

Yüksekova eğitimi

Kayserili hayırsever iş adamı Mehmet Altun tarafından inşa ettirilen 5 derslikli okulun açılışı yapıldı. İşadamı Altun, "Allah bana burada bir okul yapmayı nasip etti" dedi.

Yüksekova'da kaçak yapılaşmaya müsaade yok!

Hakkari'de görevlendirme yapılan Yüksekova Belediyesi, senelerdir özlemi duyulan su, yol, altyapı gibi hizmetleri bir bir hayata geçirerek ilçe halkının da refah düzeyini yükseltiyor.

Kocaeli'de ‘İmar Mevzuatı’ eğitimi verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye personelleri tarafından “İmar Kanunu – Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği” eğitimi düzenlendi.

GYODER Proje Yönetimi Destekli Teşvik Yatırımları Eğitimi 5 Kasım'da!

GYODER Akademi'nin Proje Yönetimi Destekli Teşvik Yatırımları ve Finans Modellemesi Eğitimi 5 Kasım 2019 Salı günü verilecek...

Tekirdağ Büyükşehir'den Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği Eğitimi!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından Proje Kontrol Birimi personeline yönelik "Türkiye Bina Deprem Yönetmenliği" eğitimi verildi.

GYODER Akademi Facility Management eğitimi yarın!

GYODER Akademi Facility Management and Application Of New Technologies (Tesis Yönetimi ve Yeni Teknoloji Uygulamaları) eğitimi yarın...

TSMD 2018 Proje Yönetimi Eğitimi ne zaman?

Türk Serbest Mimarlar Derneği, 2018 yılı eğitimleri, PMI (Proje Yönetimi Eğitimi) konusu ile devam ediyor. Peki eğitimler ne zaman?

Anadolu Üniversitesi’nden Emlak ve Emlak Yönetimi Eğitimi fırsatı!

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi Emlak ve Emlak Yönetimi Önlisans Programı ile sektöre eğitimli iş gücü ile destek oluyor. 

Nihat Dönmez'den Konut Siteleri Denetimi Uygulama Eğitimi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, Konut Siteleri Denetimi Uygulama Eğitimi vermeye başlıyor.

Nevşehir Milli Emlak Süreç Yönetimi Eğitimi gerçekleşti!

Nevşehir İl Defterdarlığı tarafından Milli Emlak Süreç Yönetimi Eğitimi verildi. Eğitim, Defterdar Orhan Taş'ın sunumuyla gerçekleşti.

Gayrimenkulde Vergilendirme Eğitimi 12 Nisan’da gerçekleşti!

Gayrimenkulde Vergilendirme Eğitimi 12 Nisan’da PWC Türkiye ofisinde gerçekleşti. Gerçekleşen eğitimde Ersun Bayraktaroğlu vergi hukuku ve gayrimenkulde vergiye yönelik bilinmeyenlere ışık tuttu.

Tekirdağ Büyükşehir'den İmar Planı Mevzuatı eğitimi!

Tekirdağ'da İmar Planı Mevzuatı" eğitimi gerçekleşti. Gerçekleşen eğitime Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve 11 İlçe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlükleri personelleri katıldı.

İnşaat Süreçlerinde Proje Yönetiminin Önemi eğitimi 23 Şubat'ta!

GYODER Geliştirme ve İnşaat Süreçlerinde Proje Yönetiminin Yeri ve Önemi eğitimi 23 Şubat'ta verilecek.

Hakkari Yüksekova'da Emlak Danışmanlığı kursu verildi!

Yüksekova Esnaf Sanatkarlar Odası ile Yüksekova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen Emlak Danışmanlığı kursunu bitiren 36 kursiyere, Selahaddin Eyyübi Kültür Merkezinde düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Yüksekova eğitimi Haberi

Yüksekova eğitimi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Kayserili hayırsever iş adamı tarafından 5 derslikli okul inşa ettirildi.


İş adamı Mehmet Altun'un ismini taşıyan okulun açılışı öncesi Yüksekova Lisesi halk oyunları ekibi gösteri yaptı. Davetlilerin de halk oyunları ekibiyle halay çektiği törende konuşan Vali Yakup Canbolat, okul yapımının hayırlı bir iş olduğunu ve böylesine hayırlı bir işin herkese nasip olamayacağını söyledi.


Hayırsever iş adamı Altun'un yaptığı hizmetlerin Hakkari ve Yüksekova için örnek olduğuna dikkati çeken Canbolat, "Hakkari'nin de ihtiyaç duyduğu şey, bu gibi hayırsever iş adamlarının sayısının artmasıdır. İnşallah bu kıymetli ilim yuvasında kıymetli çocuklarımız yetişecek. Devletine, milletine bağlı ve devletini, milletini yüceltecek çocuklar burada okuyacak" dedi.


İş adamı Altun ise televizyonda Hakkari'deki eğitim ve öğretimle ilgili izledikleri bir haberden etkilenerek eşi Türkan Altun ile bölgeye bir...