11 / 05 / 2024

yüksekova kültür sarayı

yüksekova kültür sarayı

Hakkari Yüksekova'da 20 yıl önce yapımına başlanan Yüksekova Kültür Sarayı 20 gün içinde hizmete başlaması öngörülüyor...

Tekirdağ Saray Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray Kültür Merkezi'ni 2020 yılı sonunda hizmete açacak.

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı yönetiminde değişiklik!

Ayazağa Kongre Kültür Turizm Sarayı Yönetim ve Ticaret Anonim Şirketi yönetiminde değişiklik yapıldı.

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Bakırköy Belediyesi kültür merkezi yaptırıyor!

Bakırköy Belediyesi Osmaniye'de kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. İntifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletme ihalesi 12 Şubat'ta... 

Kütahya Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi'nin hayata geçirdiği Sosyo Kültür Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Kütahya Ağaçköy'e sosyo kültür merkezi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kütahya Belediyesi, Ağaçköy Sosyo Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki kafeterya 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan kafeteryayı 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 8 Kasım'da yapılacak...

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi'nde son durum!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yeniden inşa edilen Hamidiye Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki dükkan 5 yıllığına kiralanıyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan Pasta - Cafe Dükkanı 5 yıllığına kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 11 Eylül'de gerçekleşecek.

Tekirdağ Büyükşehir'den 4 ilçeye kültür merkezi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kurulduğu 2014'ten bu yana birçok alanda olduğu gibi kültür alanında da gerçekleştirdiği atılım kapsamında başarılı projelere imza attı. Kapaklı, Çerkezköy, Saray ve Ergene ilçelerinde yapımı süren kültür merkezleri bu projelerin başında geliyor.

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki dükkan 5 yıllığına kiralanıyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan Pasta - Cafe Dükkanı 5 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 26 Nisan'da gerçekleşecek..

Çekmeköy Hamidiye Kültür Merkezi yenileniyor!

Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nde yer alan kültür merkezinin yerine daha kapsamlı yeni bir kültür merkezi inşa edilmesi için çalışmalar başladı.

Çal Belediyesi Kültür Merkezi iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Çal Belediyesi, İsmailler Mahallesi’nde 10 bin metrekarelik alana sahip olacak Çal Belediyesi Kültür Sarayı’nın yapımına geçen yıl başladı.

yüksekova kültür sarayı Haberi

yüksekova kültür sarayı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 1993 yılında yapımına başlanan ve her yıl inşaat halinde bırakılan Yüksekova Kültür Sarayı, çözüm süreciyle birlikte başlatılan çalışmalar sonucunda hazır hale getirildi. Kültür sarayının 20 gün içinde hizmete girmesi bekleniyor. 

Yüksekova'da 20 yıl önce yapımına başlanan ve her yıl çeşitli sebeplerden dolayı yapımı yarıda bırakılan Yüksekova Kültür Sarayı, Kültür Turizm Bakanlığı Yatırımlar ve İşlemler Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda büyük bir bölümü tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. 

Çözüm süreciyle birlikte çalışmaları hızlandırılan Kültür Sarayı'nın Ramazan Bayramından önce hizmete girmesi bekleniyor. 

Kültür sarayının çalışmalarını yürüten firmanın Şantiye Şefi İsmet Düdük, inşaat çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını ve hazır hale getirildiğini söyledi. Kültür sarayı binasının en kısa zamanda Yüksekova halkının hizmetine gireceğini belirten İsmet Düdük, "210 kişilik konferans salonu bulunan binada...