18 / 05 / 2024

Yüksekovaya direkt uçuş başlıyor

Yüksekovaya direkt uçuş başlıyor

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde inşaatı bitme noktasına gelen havaalanında ilk uçuşlar, 26 Mayıs'ta gerçekleşecek.

2023 yılında toplanan verginin yüzde 10'u motorlu taşıtların ÖTV'sinden geldi...

2023 senesinde toplanan verginin yüzde 10’u motorlu taşıtlardan alınan özel tüketim vergisinden (ÖTV) geldiği açıklandı. 441,2 milyar TL'lik rakama KDV dahil değil. Bu şimdiye kadar görülen en yüksek oran olduğu kaydedildi.

Borsa İstanbul'da küçük ve büyük yatırımcılar arasında uçurum var!

Borsa İstanbul’da yatırımcıların portföy büyüklüklerine göre dağılımları büyük ve küçük yatırımcılar arasında büyük bir uçurum olduğunu ortaya çıkardı.

Rusya'da ticari emlak kiralarının en yüksek olduğu caddeler! 

Rusya’da bu defa Moskova ve St.Petersburg dışındaki önde gelen kentlerde ticari emlak kiralarının en yüksek olduğu caddeler belirlendi. İşte o caddeler...

Çalışana maaş şoku: Şirketlerin yüzde 59'u 2024'te bir kez zam yapacak! 

2024 yılında asgari ücrete iki yerine bir kez zam yapılacağına ilişkin değerlendirmelerin, şirketlerin maaş politikasında da etkisini gösterdiği belirtildi. Bu kapsamda şirketlerin yüzde 59'u 2024'te bir kez zam yapacak.

Çaya yine zam geldi! Çaya yapılan zam yüzde 110’u geçti...

Çay, günlük hayatımızda vazgeçilmez bir ürün. Çay fiyatları da her geçen gün artıyor. Buna göre çaya bu hafta itibarı ile yeni bir zam daha yapıldı. Böylece haziran ayından bu yana çaya yapılan zam yüzde 110’u geçtiği bildirildi. İşte ayrıntılar...

Serhan Akyıldız nerede okudu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Serhan Akyıldız kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiten mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Serhan Akyıldız ile ilgili merak edilenler...

Tütün mamüllerindeki yasa dışı ticaret yüzünden devlet 70 milyar lira vergi kaybına uğruyor!

Tütün mamüllerindeki kaçakçılık tütün sanayicileri isyan ettirdi. Sanayiciler yasa dışı ticaretten hem ülke ekonomisinin hem de toplumun büyük zarara uğradığını belirterek ilave düzenlemeler ve denetimler ile kaçakçılığın önlenmesini istiyor.

Bankacılık endeksinde prim yüzde 9'u geçti! Borsa İstanbul'da ve dolarda neler oluyor? 

Borsa İstanbul, seçim sonrası ikinci işlem gününde de değer kazanmayı sürdürürken, bankacılık endeksinde prim yüzde 9'u geçti Dolar/TL'de ise yukarı yönlü hareket tüm hızıyla devam ediyor. İşte ayrıntılar...

Malatya'da son durum: Enkazların yaklaşık yüzde 99'u kaldırıldı!

Malatya Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu kentte enkaz kaldırma çalışmalarının yüzde 99'a ulaştığını belirtti.

Gençlerin ve kadınların borsaya ilgisi arttı! Yeni yatırımcıların yüzde 30’u gençlerden oluşuyor!

Pandemi ile birlikte sermaye piyasalarına artan yatırımcı ilgisi devam ediyor. Borsa İstanbul’a gelen yeni yatırımcıların yüzde 30’u ise gençlerden oluşuyor. Gençlerin yanı sıra kadınların da borsa yatırımlarındaki ağırlığı giderek artıyor.

Depremlerde büyük yıkıma uğrayan Hatay nereye kurulmalı? Hatay’da neresi daha sağlam zemine sahip?

Deprem felaketlerinde büyük yıkıma uğrayan şehirlerimizin yeniden imarının bir yıl içerisinde tamamlanması planlanırken, hala artçı sarsıntıların devam ettiği bölgede bu sürecin nasıl işleyeceği şu sıralar en önemli gündem maddesi.

FLO’da büyük indirim! U.S. Polo Assn ayakkabı 599 TL Adidas Street Ahead 699 TL! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

FLO’da büyük indirim!  U.S. Polo Assn ayakkabı sadece 599 TL Adidas Street Ahead 699 TL! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi…

Çok ucuza uçak bileti almak isteyenler dikkat! AnadoluJet bir kampanya daha duyurdu! Sakın kaçırmayın

Türk Hava Yolları'nın markası AnadoluJet, 1 Eylül-31 Ekim 2023 tarihleri arasındaki tek yön direkt iç hat uçuşlarında 399 liradan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu duyurdu. Peki bu kampanyanın koşulları neler?

Yüksekovaya direkt uçuş başlıyor Haberi

Yüksekovaya direkt uçuş başlıyor


Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde inşaatı bitme noktasına gelen havaalanında ilk uçuşlar, 26 Mayıs'ta gerçekleşecek. Şirketler ilk biletleri dünden itibaren Yüksekova’dan Ankara Esenboğa Havalimanı ve İstanbul Atatatürk Havalimanı’na kesti. TURSAB firma yetkilisi Harun Bulut, "İlk uçuş 26 Mayıs 2015'te saat 12.00'de olacak. Haftanın her günü uçuşlar yapılacak. Şu anda biletlere yoğun bir ilgi var. Havayolu ulaşımı konusunda çok büyük bir sıkıntı yaşıyorduk. İnşallah bu sorun ortadan kalkacak. İran ve Irak'tan da büyük ilgi gösterileceğini düşünüyoruz" dedi.



Hürriyet...