07 / 05 / 2024

Yüksel Akgül

Yüksel Akgül

Vadişehir projesiyle bölgeye marka değeri kazandırdıklarını belirten Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül 10 yıllık üretim projeksiyonlarında yer alan yeni etaplarla birlikte projenin bölgeye damga vuracak konut sayılarına ulaşacağını kaydetti.

450 yıllık Mimar Sinan Külliyesi butik otel olacak!

Irmak Group, Küçükçekmece Gölü kıyısındaki 450 yıllık Mimar Sinan Külliyesi'ni butik otele dönüştürmek için izinlerini tamamladı. Otelin işletmesi için ise Les Ottomans'la flört devam ediyor.

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Şeref Akgül, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Akgül bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Gökhan Yüksel: Deprem toplanma merkezlerinin sayısını artırıyoruz!

Kartal Belediyesi tarafından bu yıl 125'ncisi düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel öncülüğünde gerçekleşti. Yüksel, deprem merkezlerinin artırılacağını söyledi…

Gaziantep Abdulkadir Yüksel Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi'nin Mavikent Mahallesi’ne yaptırmış olduğu Abdulkadir Yüksel Cami’nin açılışı yapıldı.

Yüksel Proje kamu ihalelerinden 2 yıl men edilebilir!

Marmaray, Kanal İstanbul gibi dev projelerin etüd işlerini yasaya aykırı şekilde alan Yüksel Proje kamu ihalelerinden 2 yıl men edilebilir.

Yüksel Akgül'den 15 Temmuz mesajı!

Irmak Group ve Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ile ilgili açıklama yaptı.

Akgül Otelcilik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Otelcilik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ferhat Akgül tarafından kuruldu.

İşte Yüksel Ak'ın İzmir'deki muhteşem evi!

2000 yılı Türkiye Güzeli seçilen Yüksel Ak, 2005'te İzmir'e taşınmıştı. Ak, evinin kapılarını Instyle Dergisi'ne açtı. İşte o muhteşem ev...

Irmak Invest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Irmak Invest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Yüksel Akgül tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mesut Akgül Mamaklı müteahhitlerle buluştu!

Mamaklı müteahhitlerle bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bölgemizde gecekondunun tamamen yok olması için bizler çeşitli kentsel dönüşüm projelerini büyük bir hızla yürütüyoruz." dedi

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Keçiören Taha Akgül Spor Salonu 19 Mayıs'ta açılacak!

2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda Ülkemize tek altın madalyayı kazandıran milli güreşçi Taha Akgül, Keçiören'in en büyük ilk spor salonunun da ismi oldu.

Yüksel Akgül Haberi

Yüksel Akgül

Vadişehir Projesinde altı aylık sürede yüzde 60 satış gerçekleştirdiklerini, projeden konut alanların da yüksek kazançlar elde ettiğini ifade eden Yüksel Akgül; “Satışlar beklentilerimizin üstünde devam ediyor. Projemiz kazandıran bir proje olarak yatırımcının yüzünü güldürüyor. Vadişehir’den konut alanlar şuan yüksek oranda kazanç elde etmiş durumda. Bölgenin değerini artıran nitelikte bir proje olan Vadişehir bölgedeki fiyatları tahminlerin çok ötesinde yukarı çekti.” dedi.


"100 milyar dolar yatırımlı merkez"


Akgül; “Başakşehir’i tercih edenler, yatırım için değil oturum için geliyor ve projemizi tercih ediyor. Tercih sebeplerinin en büyük nedeni ise; projemizde sunulan yaşam konsepti, merkezi lokasyon ve devlet yatırımlarıyla mega projelerin bu bölgede yer almasıdır. Projemiz, toplam değeri 100 milyar doları bulan 3. Köprü, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu,  Metro ve çalışmaları hızla devam...