05 / 05 / 2024

Yüksel Çakır

Yüksel Çakır

Ufuker Yapı Bilgisayar Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Çakır tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Şişli, Kuştepe Mahallesi' nde kuruldu.

Erzincan'da kentsel dönüşüm çevre alanında 1,000 proje hayata geçirildi!

2009 itibariyle yatırım atağına gecen Erzincan'da kentsel dönüşümden çevreye, altyapıdan kültürel çalışmalara 100 baslık altında 1.000 projeye imza atıldı. Belediye Başkanı Yüksel Çakır, "Başarının arkasında özveriyle çalışan büyük bir ekip var" dedi..

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura sonucunda son dakika!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler İstanbul TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu?

Yüksel Proje'nin acı günü! Osman Kemal Akın vefat etti! 

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın babası Osman Kemal Akın vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı.

Acil durum hastaneleri ülkemizin yüz akı olacaklardır!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da hayata geçirilen Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, "Acil durum hastaneleri ülkemizin yüz akı olacaklardır" dedi.

Alarko GYO Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emekli oldu!

Alarko GYO'nun Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yüksel Varol, emeklilik prosedürü gereğince emekli oldu.

Gökhan Yüksel: Deprem toplanma merkezlerinin sayısını artırıyoruz!

Kartal Belediyesi tarafından bu yıl 125'ncisi düzenlenen Muhtarlar Toplantısı Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel öncülüğünde gerçekleşti. Yüksel, deprem merkezlerinin artırılacağını söyledi…

Gaziantep Abdulkadir Yüksel Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi'nin Mavikent Mahallesi’ne yaptırmış olduğu Abdulkadir Yüksel Cami’nin açılışı yapıldı.

Öz Çakır Yapı İnşaat Taahhüt Kuyumculuk İthalat İhracaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çakır Yapı İnşaat Taahhüt Kuyumculuk İthalat İhracaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Baş tarafından kuruldu.

Yüksel Görgeç, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Görgeç görevinden istifa etti...

Sami Çakır'ı dolandırmak isteyenlere suçüstü!

Süzer Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Sami Çakır’ı ‘FETÖ operasyonu’ yalanıyla dolandırmaya çalışan 4 şüpheli suçüstü yapılarak yakalandı. Zanlıların Çakır’dan 10 milyon euro talep ettikleri ifade edildi. 

Lensistanbul: Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi!

"Kurtköy'de akıllı bir yatırımın adresi" sloganı ile tanıtılan ve satışların devam ettiği Lensistanbul'da son fırsatlar. Projede vade farksız 48 ay taksit imkanı sunuluyor...

Yüksel Proje'nin acı günü! Necati Çakıroğlu vefat etti!

Yüksel Proje'nin Kuzey Marmara Otoyolu Müşavirlik Hizmetleri Teşkilat Başkanı Necati Çakıroğlu vefa etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınladı. 

Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin temeli atıldı!

Yıkılan ve yapımına yeniden başlanılan Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin temeli törenle atıldı.

Yüksel Çakır Haberi

Yüksel Çakır

Ufuker Yapı Bilgisayar Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Çakır tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran'da Şişli, Kuştepe Mahallesi'nde kuruldu.


Ufuker Yapı Bilgisayar Tekstil İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1Yurt içinde ve yurt dışında her türlü yapı, bina, inşaat ve tesisat işleri yapmak, 2Toplu konut projeleri uygulamak ve bu amaçla ve toplu konut fonundan yararlanacak inşaat alanları bulmak, bu alanları değerlendirmek ve toplu konut inşaat etmek, 3Kat karşılığı inşaat yapmak, bilumum taahhüt işlerinin tümünü veya belirli kısımlarını müteahhit veya taşeron sıfatıyla bizzat yapmak veya taahhüdü altındaki işleri komple yada kısmen müteahhit veya taşeronlara yaptırmak. 4 İştigal konusu ile ilgili olmak üzere her türlü proje mühendislik müşavirlik araştırma ve teknik kontrollük işleri ile sınai etüd ve...