04 / 05 / 2024

Yükseltepe ankara

Yükseltepe ankara

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Alanı'nda gecekondusu olan vatandaşlardan Mehmet Yüce, yıkım çalışmalarına örnek bir katkıda bulundu. Yüce, kentsel dönüşüme destek vermek amacıyla 40 yıllık gecekondusunu kendi elleriyle yıktı.

Ankara Akadia İncek'te yüzde 50 peşin, yüzde 50 vade fırsatı! Teslimler 6 ay sonra!

MBM İnşaat tarafından Ankara, Gölbaşı İlçesi’nin Kızılcaşar Mahallesi’nde yükselen Ankara Akadia İncek'te yüzde 50 peşin yüzde 50 vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Akadia İncek projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte Akadia İncek projesiyle ilgili ayrıntılar...

Ankara Vadi Manzara Evleri'nde 48 ay vade fırsatıyla!

Can Duran İnşaat tarafından yükselen Ankara Vadi Manzara Evleri'nde 48 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ankara Vadi Manzara Evleri'nde fiyatlar ne kadar? İşte detaylar...

Ankara Oksijen Oran'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı! Teslimler bir ay sonra!

4AC Gayrimenkul Yatırım tarafından  Ankara Eymir ve Mogan Göllerine yakın konumda yükseliyor. Ankara Oksijen Oran projesinde yüzde 15 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor, teslimlerin ise bir ay sonra yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara AP Forest Villaları'nda yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı! Teslimler 3 ay sonra!

AP Forest Gate Villaları, Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Ankara AP Forest Villaları'nda yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Ankara'da pide fiyatları belli oldu! Bu yıl pideyi bu fiyattan yiyeceğiz

Hemen hemen her yıl değişen fiyatlar bu sene enflasyonunda etkisi ile iki katına kadar yükseldi. Ankara’da 2023 senesi 300 gram Ramazan pidesi ücreti 10 TL olarak tespit edildi.

Ekmek fiyatlarına büyük zam! İşte yeni fiyatı...

Zam haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Ekmek maliyetlerini etkileyen tüm ürünlere zam gelmesinin ardından korkulan oldu ve ekmeğin fiyatı yükseldi. Ankara'da 200 gram ekmeğin fiyatı 2,75 TL olarak açıklandı.

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ankara'da 64.3 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Ankara İli Keçiören Belediye Başkanlığı, Sancaktepe, Ovacık, Yükseltepe ve Bağlarbaşı'nda yer alan 7 adet arsayı 64 milyon 349 bin 800 TL bedelle satışa çıkardı.

Keçiören'de 40 metre yükseklikte kule inşa edilecek!

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, seçimlerden önce Sancaktepe, Yükseltepe ve Şehit Kubilay mahallelerine yakın bir alana 40 metre yükseklikte bir kule inşa edeceklerini söyledi.

Ankara'ya milyarlarca liralık ulaştırma yatırımları!

Ankara'nın milyarlarca liralık büyük ulaştırma projeleri ardı ardına hayata geçiriliyor. 2021'de tamamlanması planlanan 1.2 milyar TL proje bedelli Ankara-Niğde Otoyolu'nun bu yıl açılması bekleniyor. Ankara Sivas YHT'nin bu yıl, Ankara İzmir YHT'nin ise 2023 sonunda tamamlanması planlanıyor.

Ankara'da 86.9 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Keçiören Belediye Başkanlığı, Ankara Sancaktepe, Ovacık, Yükseltepe ve Bağlarbaşı'nda yer alan 8 adet gayrimenkulü 86 milyon 876 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Ofis Kulesi'nde Guardian Glass imzası! 

Anmahian Winton Architects ve rggA Mimarlık işbirliği ile tasarlanarak Ankara'nın batısını bağlayan Otoyol aksı üzerinde yükselen Ankara Ofis Kulesi'nde Guardina Glass imzası var. 

Etlik Şehir Hastanesi yıl sonunda hizmete açılacak!

Cumhur İttifakı'nın Büyük Ankara Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 bin 577 yatak kapasiteli Etlik Şehir Hastanesi'nin yıl sonunda hizmete açılacağını söyledi.

Yükseltepe ankara Haberi

Yükseltepe ankara

Kentsel dönüşüm alanında gecekondusu olan 65 yaşındaki emekli dozer operatörü Mehmet Yüce, yıkım çalışmalarına bizzat katılarak destek verdi. Önce eline bir kazma alarak gecekondusunun duvarlarını yıkan Yüce, daha sonra dozere binerek operatör ile birlikte yıkım işlemini tamamladı. Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'ne katkı sağlamak için gecekondusunu yıktığını söyleyen Mehmet Yüce, "Gecekondular biterse Yükseltepe kazanacak. Ben bu gecekonduda 40 yıldır oturuyordum. Şimdi kendi rızamla yıkıyorum. Keçiören Belediye Başkanım Mustafa Ak çok çalışıyor. Keçiören ve Yükseltepe çok gelişti. Başkanımın yaptığı hizmetlerden çok memnunum" diye konuştu. 


ÇİLE ÇEKENLER İÇİN ARTIK SEFA ZAMANI 


Mehmet Yüce'ye duyarlılığından ötürü teşekkür eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise, projenin Keçiören'in hayallerinden birisi olduğunu belirterek "Bu bölgede değişimi ve büyük gelişmeyi hep beraber göreceğiz. 1 milyon 73 bin metrekarelik dönüşüm...