18 / 05 / 2024

Yumurta Paketleme ve Gübre Üretim Tesisi

Yumurta Paketleme ve Gübre Üretim Tesisi

Özpak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından;Kayseri'de Yumurta Paketleme ve Gübre Üretim Tesisi projesi için 21 Nisan 2015 günü saat 14:30'da halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

A101 yeni Aktüel Kataloğu! A101’de bal, zeytin, peynir, tuvalet kağıdı, şampuan, yumurta ve patateste indirim var!

A101'in yeni aktüel kataloğunda bal, zeytin, peynir, şampuan, yumurta ve patateste indirim var. İşte A101'in yeni aktüel kataloğu...

A101 27 Nisan-3 Mayıs 2024 yeni aktüel kataloğu! A101’de yumurta, sucuk, ayçiçek yağı, yoğurt ve çayda indirim var!

Perakende devi A101 merakla beklenen 7 Nisan-3 Mayıs 2024 yeni aktüel kataloğunu yayımladı. A101'de bu hafta yumurta, sucuk, ayçiçek yağı, yoğurt ve çayda indirim var.

Rekabet Kurulu'ndan yumurta üreticilerine en ağır ceza olan “kartel” cezası geldi

Rekabet Kurulu, yumurta üreticileri ve üretici birliklerine yönelik yürüttüğü iki ayrı soruşturma kapsamında toplamda 98 milyon Türk Lirası ceza uyguladı. İşte haberin ayrıntıları...

Et ve Süt Kurumu'nun Ramazan ayı fiyatları kesinleşti! İşte fiyatlar!

Et ve Süt Kurumu'nun (ESK) Ramazan ayı fiyatları belli oldu. ESK Genel Müdürü Mustafa Kayhan, "MAP (modifiye atmosfer paketleme) ambalajlı birer kg’lik kıyma ve kuşbaşı vereceğiz. Kıymanın kilogramı 140 lira, kuşbaşının kilogramı da 150 TL’den market raflarında satılacak" dedi.

Kriz kapıda! Süt ve süt ürünleri üretiminde sert düşüş!

Hayvancılıkta yaşanan kriz, Süt, süt ürünleri, yumurta ve et üretiminde sert düşüşe sebep oldu. Peki bu durumdan tüketici nasıl etkilenecek? İşte detaylar...

Tarım Kredi'de çılgın kampanya! 5 kg ayçiçek yağı 135 TL, toz şeker 106 TL, yumurta 58 TL! 9 Ocak 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi Ocak ayı indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Katalogda Ayçiçek yağı, yumurta, şeker, süzme peynir, salam ve sucuk gibi birçok ürün uygun fiyatlarla satışa çıkarıldı. İşte 9 Ocak 2023 fiyat listesi...

Tarım Kredi'de çılgın indirim başladı! Ayçiçek yağı, yumurta, şeker, sucuk fiyatları dip yaptı 7 Ocak 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi 5-8 Ocak tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Katalogda Ayçiçek yağı, Süzme Peynir yumurta, şeker, salam ve sucuk gibi pek çok ürün uygun fiyatlarla satışa sunuldu. İşte 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

A101'de tavuk ve yumurta indirimi! Fiyatlar dip yaptı, yetişen alacak! İşte 25 Eylül 2022 fiyat listesi

A101'in "Büyük olduğu için ucuz, ucuz olduğu için büyük" kampanyasının ürünleri açıklandı. Kampanya kapsamında tavuk ve yumurta fiyatları dip yaptı. Peki A101'de yumurta ve tavuk fiyatları ne kadar?

Yumurta, şeker ve süt hepsini unutun! Bir ürüne daha çok çok büyük zam yolda, hemen markete koşun

Türkiye'deki zam furyası devam ediyor. Yumurta, şeker ve undan sonra bir ürün için daha çok büyük zam haberi geldi. Gelin bu haberin detaylarına beraber bakalım.

Yumurta, şeker ve ayçiçek derken bir ürüne daha çok büyük zam gelecek! Hemen şimdi alıp eve koyun

Ülkemizde art arda zam gelen ürünlerin ardından bir haber de dünya piyasasından geldi. Dünya piyasasında şu anda sıkıntı yaşayan bir ürün var ki evlerimizde çok kullandığımız bir ürün. Herkesin şimdiden stok yapması gerektiği ifade edildi.

Ayçiçek yağı, yumurta, süt, şeker fiyatlarında dev kampanya! Şimdi almayan bin pişman olur

Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un, fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ayçiçek yağı, şeker, süt, yumurta, un ve daha bir çok ürün fiyatlarında büyük indirim yapıldı. Yeni market fiyatları tek tek duyuruldu.

Çay, şeker, yumurta ve ayçiçek derken bir ürüne daha büyük zam geldi! Alırken şok yaşamayın

Ülkemizde çay, şeker, yumurta ve un fiyatlarına gelen art arda zamların ardından yeni bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların almaya gittiklerinde şok yaşamaması hakkında ürünle ilgili dikkat çeken bilgiler verildi.

Yumurta, un, et ve peynir derken bir ürüne daha büyük zam! Artık böyle satılacak

Yumurta, un, et ve peynir derken zamlar art arda gelmeye devam ediyor. Son olarak tuvalet kağıtlarına gelen zamların ardından marketler de yeni bir yönteme imza attı.

Yumurta Paketleme ve Gübre Üretim Tesisi Haberi

Yumurta Paketleme ve Gübre Üretim Tesisi

Özpak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından; Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Düver Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:62 adresinde "Yumurta Tavukçuluğu, Yumurta Paketleme ve Gübre Üretim Tesisi Kapasite Artışı" projesi yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için " Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır. Tüm halkımıza saygı ile duyurulur.


Toplantı Yeri:  Elmalı İlköğretim Okulu Toplantı Salonu


Toplantı Yerinin Adresi: Elmalı Mahallesi, Kocasinan/KAYSERİ 


Toplantı Tarihi: 21.04.2015


Toplantı Saati: 14.30


Proje Sahibi: Özpak Gıda Sanayi ve Ticaret...