28 / 04 / 2024

Yumurtalık Soğutma Suyu Alma ve Derin Deşarj Hattı

Yumurtalık Soğutma Suyu Alma ve Derin Deşarj Hattı

Adana Yumurtalık Sugözü mevkii 666 ve 712 parseller “Soğutma Suyu Alma ve Derin Deşarj Hattı Nazım ve Uygulama İmar Planı” teklifi 20 Kasım 2014 tarihinde askıya çıktı...

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Seçim sonrasında özel tüketime sert fren geliyor! Artık alış veriş yapmak hayal olacak!

Üç yıllık yeni Orta Vadeli Program, “sıkı para” politikası ile ekonomiyi soğutma ve özel tüketiminin baskılanması sinyalini verdi. Ancak bu politikaların Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında uygulanması bekleniyor.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Güner Özdemir tarafından kuruldu.

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Yalçın tarafından kuruldu.

BİM’de çamaşır deterjanı 99,50 TL’ye, yüzey temizleyici 35 TL’ye, köpük çamaşır suyu 18,50 TL’ye düştü!

Düzenli olarak indirimli ürünler kataloğunu paylaşan BİM, 6 Haziran tarihi kapsamında yine indirimli ürünlerinin yer aldığı kataloğunu paylaştı. Bu hafta, BİM'de çamaşır deterjanı 99,50 TL’ye, yüzey temizleyici 35 TL’ye, köpük çamaşır suyu 18,50 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 6 Haziran 2023..

Barajlar alarm veriyor! Prof. Dr. Şen 'İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı!

Yağışların beklenen oranda olmaması sebebiyle Türkiye'de birçok baraj alarm vermeye başladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı.

Altus 205 Lt Sandık Tipi Derin Dondurucu en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Altus Al 225 F enerji sınıfı 205 Lt Sandık Tipi Derin Dondurucu,geniş iç haznesi ve statik soğutma özelliği ile pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Peki statik soğutma özelliği nedir?

BİM'de 1 kg çay 65 TL'ye, köpük çamaşır suyu 18 TL'ye çakıldı! İndirim piyangosu kataloğa vurdu! 21 Şubat 2023

BİM'in 21 Şubat 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM'de 1 kg çay 65 TL'ye, köpük çamaşır suyu 18 TL'ye çakıldı! İndirim piyangosu kataloğa vurdu! İşte 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Altus sandık tipi derin dondurucu en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş iç hacmiyle yaz kış hazırlanan konserveler, meyve, sebze ve et ürünlerini statik soğutma özelliği ile dondurarak aylarca muhafaza edilmesini sağlar. Böylece istediğiniz zaman taze gıdalar tüketme imkanı elde etmiş olursunuz. Peki dondurucunun diğer özellikleri neler ? 

Soğuk hava üfleme tekniği ile gıdalarınız istediğiniz gibi donsun! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabım soğutmuyor diyenler için Profilo, üstten donduruculu no frost soğutma teknolojisini sahip buzdolabını tüketicisine sunuyor. Buzdolabı geniş saklama alanı sayesinde özellikle kalabalık aileler tarafından tercih ediliyor. İşte güncel buzdolabı fiyat listesi

Kış soğuk geçecek! Sıcacık Suwen pijamalar yüzde 40 indirimli! 29 Eylül 2022 Suwen Fiyat Listesi!

Kışın soğuk günlerine şimdiden hazırlık yapmak isteyenler Suwen fırsatını kaçırmayın. Suwen kışlık ev giyim ürünlerinde yüzde 40 indirime gitti. İşte fiyat listesi

TOKİ Adana Yumurtalık’ta! 240 ay vadeyle ev sahibi olun!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Yumurtalık 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Yumurtalık projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Yumurtalık 2022 ucuz konut projesi...

Yumurtalık Soğutma Suyu Alma ve Derin Deşarj Hattı Haberi

Yumurtalık Soğutma Suyu Alma ve Derin Deşarj Hattı


Adana Yumurtalık İlçesi, Sugözü mevkiinde 666 ve 712 parsellerde planlanan elektrik üretim tesisi için hazırlanan “Soğutma Suyu Alma ve Derin Deşarj Hattı Nazım ve Uygulama İmar Planı” teklifinin gerekli düzeltmeler yapılmak ve plan notları eklenmek suretiyle 644 sayılı Kanun Hükmünde Kararname hükümleri ile 3621 sayılı Kıyı Kanununun 7.maddesi uyarınca onaylandı.

644 sayılı Kanun Hükmünde Kararname hükümleri ile 3621 sayılı Kıyı Kanununun 7.maddesi uyarınca onaylanan “Soğutma Suyu Alma ve Derin Deşarj Hattı Nazım ve Uygulama İmar Planı” teklifi 1 ay süreyle askıya...