06 / 05 / 2024

Yumurtalıkta Misis elektrik termik santali halk toplantısı

Yumurtalıkta Misis elektrik termik santali halk toplantısı

Adana Ayas Elektrik Üretim A.Ş tarafından, ' Misis Termik Santali Entegre ' projesi için 5 Mart 2015 günü saat 11:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Elektrik faturalarına yeni zam mı geliyor? PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi?

Fatura tarifelerini sil baştan değiştirecek olan yeni zamlar geldi. Bu zamlar yüzünden ev sahipleri karanlıkta oturacak. PTF fiyatlarının artırılması elektrik faturalarına yansıma durumu merak ediliyor. PTF fiyatları konut elektriğini etkileyecek mi, elektriğe yeni zam mı var?

As Göktaş İnşaat Medikal Otomotiv ve Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Göktaş İnşaat Medikal Otomotiv ve Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Göktaş tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Başakşehir, İkitelli OSB Mahallesi, Demirciler Sanayi Sitesi'nde kuruldu.

Taş Makina İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taş Makina İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saim Taş, Selim Aktaş ve Murat Göktaş ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Bakırköy, Zuhuratbaba Mahallesi'nde kuruldu.

Adana'da Misis Termik Santali Entegre projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Adana Ayas Elektrik Üretim A.Ş tarafından, ' Misis Termik Santali Entegre ' projesi için 5 Mart 2015 günü saat 11:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Elektrik faturasındaki bedeller, 'dağıtım bedeli' olarak toplanacak!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunun 'nun ( EPDK ) yönetmelik taslağına göre, elektrik faturalarındaki bedeller, "dağıtım bedeli" adı altında tek başlıkta toplanacak.

Adana’nın Yumurtalık ilçesine 3'üncü termik santral yapılıyor!

Adana’nın Yumurtalık ilçesine bağlı olan yaklaşık 1800 kişinin yaşadığı Sugözü köyünde üçüncü bir termik santral için lisans alındı. Atagür Elektrik AŞ Kilikya Termik Santrali projesi için lisans alındı.

Elektrik tüketiminde tarife devri başladı!

Tüketiciler, diledikleri GSM operatörünün diledikleri tarifesini seçebildikleri gibi artık elektrik şirketlerini de aynı kolaylıkta seçebiliyorlar...Dinamo Elektrik, tıpkı GSM operatörleri gibi "kullanıma uygun tarife" fırsatını tüketicilere sunmaya başla

Adana'da Çelikler Yumurtalık Termik Santrali için halk toplantısı düzenlenecek!

Çelikler Termik Elektrik Üretim Şirketi tarafından Çelikler Yumurtalık Termik Enerji Santrali'nin İskele ve derin deniz deşarjı projesinin tesis edilmesi ve işletilmesi için 18 Aralık 2014 günü Halkın Katılım Toplantısı yapılacaktır.

Çağlayan Adliyesi'nde elektrik kesintisi meydana geldi!

Çağlayan Adliyesi'nde elektrik kesintisi meydana geldi. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı, semtin bazı yerlerinde meydana gelen elektrik arızası sonrası, jeneratörlerin bağlı olduğu ayrıştırıcının çalışmaması nedeni ile yaklaşık 2 saat karanlıkta kaldı

Denizli jeotermalle elektrik üretecek!

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde özel bir şirket tarafından 10 gün önce başlatılan sondaj çalışmasında yaklaşık 180 metre derinlikte 170 derece sıcaklıkta jeotermal su kaynağı bulundu. Kaynağın elektrik üretebilecek sıcaklığa sahip olduğu açıklandı.

1 milyon liralık elektrik faturası!

Antalya’ da Osman Öztürk’ ün oturduğu, ancak üç aydır yazlıkta oldukları için kullanılmayan, sadece buzdolabının çalıştığı eve, 1 milyon 76 bin TL’ lik elektrik faturası geldi...

Şanlıurfa'da elektrik kesintisi protestosu!

Alınan bilgiye göre, merkeze yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunan Yardımcı Mahallesi'nde, sık sık elektrik kesintisi yaşandığını öne süren bir grup, mahalle girişindeki trafo merkezi önünde toplanarak, ateş yaktı.

Yunanistan'ın çeşitli bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanıyor!

Yunanistan turizm sezonun ortasında karanlıkta kalma tehlikesi ile karşı karşıya. Elektrik İdaresi (DEH) çalışanlarının Perşembe günü başlayan grevi nedeniyle başta adalar olmak üzere ülkenin çeşitli bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanıyor.

Yumurtalıkta Misis elektrik termik santali halk toplantısı Haberi

Yumurtalıkta Misis elektrik termik santali halk toplantısı

Adana Ayas Elektrik Üretim A.Ş tarafından, Adana ili, Yumurtalık ilçesi sınırları içerisinde Misis Termik Santali Entegre' projesi planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Sugözü Köyü, Köy Konağı

Toplantı Saati: 11:00

Toplantı Tarihi: 05/03/2015

Proje Sahibi: Adana Ayas Elektrik Üretim...