03 / 05 / 2024

Yunan adaları emlak fiyatları 2013

Yunan adaları emlak fiyatları 2013

Türkler, dünyaca ünlü zenginlerin vazgeçemediği Yunan adalarında ev sahibi olmaya başladı. Yunan adalarında ev fiyatları yüzde 60 ucuzladı. Yunanistan'da, son birkaç ayda 9 bin 300 Türk ev aldı...

İstanbul Boğazı'nda yalı satan emlakçıya 36 milyon TL komisyon: 1 yalı satışı emlakçıyı zengin ediyor!

Emlakçılar, İstanbul Boğazı’nda yalı satışını yaptıklarında Adalar’dan 1 yalı dairesi, 11 milyon lira değerinde bir yat ve lüks bir otomobil alabiliyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar'da son dakika gelişmesi! 

Emlak Konut GYO'nun Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar projesinde son dakika gelişmeleri yaşandı. Projelerin kısmi kesin kabulü ve kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Yunan adalarına 7 günlük vize Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacun fiyatlarını tarihe karıştır mı? 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Yunanistan Türklere 7 gün vize muafiyeti uygulayacağını ve bu uygulama ile Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacunların tarihe karışacağını söyledi.

Tual Adalar'ın kısmi kesin kabulü ve kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tual Adalar Kısmi Kesin Kabul ve Tual Adalar Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı. İşte Emlak Konut GYO'nun Tual Adalar projesine ilişkin yaptığı açıklamalar...

Tual Adalar'ın değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, Tual Adalar projesinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Tual Adalar'ın değeri ne kadar oldu?

Milli Emlak'tan İstanbul'da 116.9 milyon TL'ye satılık 164 konut!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Kartal, Adalar, Kadıköy, Maltepe ve Üsküdar ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 164 adet konutu 116 milyon 875 bin 542 TL'ye satıyor.

Tepe Emlak Yatırım kiralama yatırımlarında hız kesmiyor!

Tepe Emlak Yatırım, son 1 yıl içinde İş GYO adına Ege Perla’nın yönetimi, İş Portföy Yatırım adına Manzara Adalar ve ayrıca İDO İstanbul Deniz Otobüsleri terminal ve gemilerindeki ticari alanlarının kiralanmasını da hizmet ağına ekledi.

Tual Adalar projesinin değeri ne kadar?

Emlak konut GYO, "İstanbul Kartal Yakacık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Tual Adalar" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Tual Adalar gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Tual Adalar projesinde konumlu 7 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. 

Tual Adalar 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Kartal Yakacık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" "Tual Adalar" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ege depremi komşuyu da yıktı! 2 çocuk hayatını kaybetti!

Ege Denizi’nin Seferihisar açıklarında yaşanan 6.9 büyüklüğüne sahip deprem, Yunan adalarında da hissedildi. Deprem nedeniyle Sisam’da iki çocuk yaşamını yitirdi.

Tual Adalar'ın kısmi geçici kabulü tamam!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Tual Adalar kapsamında, 12624 Ada 4 Parsel A, B, C Bloklar ile Bu Boklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Emlak Konut GYO Tual Adalar projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Tual Adalar projesi 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Yunan adaları emlak fiyatları 2013 Haberi

Yunan adaları emlak fiyatları 2013

Ekonomik krizle birlikte ev fiyatlarının yüzde 50-60 düştüğü Yunanistan'da, son birkaç ayda 9 bin 300 Türk ev aldı. Bu evlerin 8 bini ise ülkedeki adalarda bulunuyor. Atina merkezli emlak firması Ploumis'e göre; Türkler'in tercih ettiği evlerin fiyatları ortalama 300 bin euro civarında. Ancak bu evler 2009 yılında 500 bin euro ile 700 bin euro arasında el değiştiriyordu. Yunanistan'daki ağır kriz, evlerin yarı fiyatına düşmesine neden olurken; esnafa da ağır darbe indiriyor. Vergi ve kredilerin altından kalkamayan esnaf, kepenk kapatıyor. 


ESNAF DA KAN AĞLIYOR 

Pek çok esnaf dükkanını kapatırken; çalışmaya devam edenler ise alım gücünün düşmesi nedeniyle iş yapamıyor. Yunanistan Ticaret Genel Sekreterliği, ülkedeki tüm ticaret odalarının verilerine dayanak açıkladığı bilgilerde, geçen yıl 45 bin 23 işyerinin kapandığını ve sadece 40 bin...