29 / 04 / 2024

Yunan adaları ne kadar

Yunan adaları ne kadar

Londra, New York ya da İstanbul’daki lüks bir rezidans fiyatını gözden çıkaran yatırımcılar Yunan zenginlerin satışa çıkardığı adalara talip olabilir.

Yunan adaları turizmde Ege kıyılarının en büyük rakibi oldu!

Ekonomik krizden etkilenen Yunan adalarında tatilin ucuzlaması ve geçişlerin kolaylaşması, Ege kıyılarındaki turizm bölgelerini olumsuz etkiledi.Yunan adaları turizmde Ege kıyılarının en büyük rakibi oldu.

Yunan adalarına 7 günlük vize Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacun fiyatlarını tarihe karıştır mı? 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Yunanistan Türklere 7 gün vize muafiyeti uygulayacağını ve bu uygulama ile Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacunların tarihe karışacağını söyledi.

Artmahal Adalar nerede? Artmahal Adalar’da konut fiyatları ne kadar?

Artmahal Yapı imzasıyla satışa sunulan Artmahal Adalar projesinde satışlar başladı. Peşinde indirim ve vade seçeneklerinin sunulduğu satışlarda fiyatlar ne kadar? Kaç adet villa var? İşte detaylar...

İstanbul Adalar'da imar planı sorunu çıkmaza girdi! Halk derdini anlatıyor, belediyeler ne diyor?

İstanbul Adalar için uzun süredir beklenen ve geçen ay askıya çıkarılan koruma amaçlı imar planındaki maddeler Ada sakinlerini endişelendirmeye başladı. Peki bu konuda halk neye itiraz ediyor, belediyeler ne yapıyor?

Vakıf GYO Tablo Adalar'ın değeri ne kadar?

Vakıf Gayrimenkul Ortaklığı'nın Tablo Adalar projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Tablo Adalar'ın değeri ne kadar?

Ege depremi komşuyu da yıktı! 2 çocuk hayatını kaybetti!

Ege Denizi’nin Seferihisar açıklarında yaşanan 6.9 büyüklüğüne sahip deprem, Yunan adalarında da hissedildi. Deprem nedeniyle Sisam’da iki çocuk yaşamını yitirdi.

Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar projesi 2018 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek. Peki Tual Adalar Kartal satılık daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar Konutları ne zaman teslim?

Tual Adalar projesi İstanbul Kartal'da Dağ Mühendislik imzasıyla yükseliyor. Tual Adalar Konutları ne zaman teslim?

Kartal Tual Adalar ev fiyatları ne kadar?

Altı blokta 470 daireye yer verilen Kartal Tual Adalar Dağ Mühendislik tarafından inşa ediliyor. Peki Kartal Tual Adalar ev fiyatları ne kadar?

Tual Adalar daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Kartal'da yükselen Tual Adalar projesinde daireler 2018 yılı Eylül ayında teslim edilecek. Tual Adalar daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar Yakacık daire fiyatları ne kadar?

İstanbul Kartal'da yükselen Tual Adalar projesinde 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Tual Adalar Yakacık daire fiyatları ne kadar?

Tual Adalar Kartal ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede toplam 700 adet daire yer alıyor. Peki Tual Adalar Kartal ne zaman teslim?

Tual Adalar Evleri ne zaman teslim?

Tual Adalar Kartal'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje 48 bin 157 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Tual Adalar Evleri ne zaman teslim edilecek?

Vartaş İnşaat Fikirtepe adalarında son durum ne?

Fikirtepe'de en fazla ada ile anlaşan yani; toplamda beş ada ile imza süreci başlatan ve toplayan Vartaş İnşaat'ın çalışmaları ne aşamada? Vartaş'ın kat karşılığı inşaat sözleşmeleri imzaladığı bu adalarında son durum nedir?

Yunan adaları ne kadar Haberi

Yunan adaları ne kadar

Londra, New York ya da İstanbul’daki lüks bir rezidans fiyatını gözden çıkaran yatırımcılar Yunan zenginlerin satışa çıkardığı adalara talip olabilir


Avrupa Birliği (AB) ve Uluslararası Para Fonu’nun (IMF) alacakları karşılığı sağlayacağı yeni kredi dilimleri için talep ettiği kemer sıkma paketleriyle bunalan Yunanistan’da işler iyi gitmiyor. Yaşananlar sadece devlet bütçesini değil Yunan zenginlerinin planlarını da doğrudan etkiledi.6 bine yakın olduğu tahmin edilen, bunların yüzde 87’sinde insan yerleşimi olan Yunan Adaları  Yunan zenginler tarafından ardı ardına satış listelerine konuluyor.


İSTANBUL İLE AYNI FİYAT

Yunan devletinin krizden çıkış için ‘ellerindeki adalarını satma’ planı gerçekleşmemiş olsa da listelerde özel mülkiyetli adalar öne çıkıyor.Gayrimenkul piyasası uzmanları mevcut koşullar düşünüldüğünde bu adaları alacak olanların gelecek adına iyi bir yatırım yapacağına inanıyor.Adaların büyüklüğü ve içerisindeki özellikleri kadar değeri belirleyen...