28 / 07 / 2024

yunanistan kamu özelleştirilme

yunanistan kamu özelleştirilme

Yunanistan özelleştirilme gelirlerini 2.6 milyar Euro'dan 2 milyar Euro'ya düşürdü

İzmir'deki kamu arazisine önce imar ve ruhsat sonra özelleştirme! Şehir Plancıları Odası dava açıyor!

Şehir Plancıları ve Mimarlar Odası İzmir Şubeleri Özelleştirme İdaresi’nin Buca Tınaztepe’de önce imar plan değişikliği ile ticaret alanına çevirdiği sonra da satışını gerçekleştirdiği parselle ilgili olarak dava açacaklarını açıkladı.

Özelleştirme öncesi kamu arazilerinde 6 imar planı değişikliği yapıldı: İstanbul, İzmir, Ankara... Peş peşe açıklandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan kararlar ile İstanbul, Aydın, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Çanakkale'de kamuya ait arazilerde, özelleştirme öncesinde imar planı değişikliklerine gidildi. 

Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yalın, sadeleştirilmiş bobber tarzı ve özelleştirilme için yazısız branda ile dikkat çeken Harley Davidson Softail Standard fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesi TBMM'de!

Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilme kapsamına alınması meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Özden Kaboğlu konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

14 ildeki 30 kamu arazisi için özelleştirme kararı!

Ankara, Amasya, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bitlis, Elazığ, Eskişehir, Kastamonu, Kırklareli, Niğde, Aydın, Şanlıurfa, İzmir'de yer alan kamu arazileri için özelleştirme kararı alındı

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

ÖİB, kamu yararı şartı olan 26 gayrimenkulü sattı!

Sayıştay’ın Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na (ÖİB) ilişkin denetim raporunda ÖİB tarafından kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelere devredilen, 30 taşınmazın 26’sının satışının yapıldığı ortaya çıktı. 

Ankara Söğütözü'ndeki arazinin özelleştirilmesi için teklifler alınıyor!

Ankara'da kamu kurum ve kuruluşları, alışveriş ve yaşam merkezleri ile otellerin yer aldığı arazilerin özelleştirilmesi için teklifler alınmaya başladı. 

Kamu taşınmazları satışından 5 milyar TL gelir elde edilecek!

Önümüzdeki 3 senede 23 milyar Türk Lirası tutarındaki kamu malı özelleştirme yoluyla şirketlere satılacak. Kamuya ait varlıkların satışı yapılarak 2022'de 9 milyar, 2023 yılında 10 milyar, 2024'te de 4 milyar Türk Lirası tutarında özelleştirme geliri elde edilecek.

ÖİB turizm kentlerindeki kamu arazilerini satışa mı çıkardı? 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİD) turizm kentlerinde bulunan kamu arazilerinin satışa çıkarıldığını iddia edildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç söz konusu satış iddiasıyla ilgili hükümete eleştiride bulundu. 

Adana'da özelleştirilen, satılan, kapatılan işletmeler için araştırma önergesi verildi!

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde özelleştirilen, satılan, kapatılan kamu kurumu ve kuruluşları ve işletmelerden istihdama ve ekonomiye katkı sağlayabilecek olanların yeniden açılması konusunda Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Didim’de kamu arazilerinin imara açılmasına tepki!

Didim Sivil Gelişim Platformu, Özelleştirme İdaresi Başkanlığının 1280 parsel kamu arazisini hukuka aykırı şekilde imara açmasına tepki göstererek, konuyu yargıya taşıdı.

yunanistan kamu özelleştirilme Haberi

yunanistan kamu özelleştirilme

Yunanistan'ın kamu varlıklarının özelleştirilmesi konusunda kaydettiği ilerlemenin tatmin edici olmadığı belirtildi. Avrupa Birliği ve Uluslararası Para Fonu tarafından hazırlanan taslak raporda özelleştirme gelirlerinde bu yıl 2.6 milyar lira olarak belirlenen hedefi 2 milyar Euro'ya...