02 / 05 / 2024

yunanistan ucuz ada

yunanistan ucuz ada

Business Insider sitesinde yer alan bir analizde şu anda Yunanistan sınırında satın alınabilecek en ucuz adalar sıralandı. Bazı adaların fiyatlarına boğazda ev almak bile zor. İşte o adalar...

Yunan zenginler yüzde 50 tenzilatlı ada satıyor!

Londra, New York ya da İstanbul’daki lüks bir rezidans fiyatını gözden çıkaran yatırımcılar Yunan zenginlerin satışa çıkardığı adalara talip olabilir.

Bu adalar evden daha ucuz fiyata satılıyor!

İskoçya'nın Shetland kentinde bulunan Linga Adası, 250 bin sterline satışa çıkardı. 1934 yılından beri terk edilen ada Londra'daki evlerden daha ucuz fiyata satılıyor.

Yunanistan'daki 7 ucuz ada!

Business Insider sitesinde yer alan bir analizde şu anda Yunanistan sınırında satın alınabilecek en ucuz adalar sıralandı. Bazı adaların fiyatlarına boğazda ev almak bile zor. İşte o adalar...

Naguib Sawiris Yunanistan'dan 2 ada satın alacak!

Mısırlı milyoner Naguib Sawiris, ülkelerindeki iç savaştan kaçan mülteciler için Yunanistan'ın Ege adalarında 2 ada satın almayı düşündüğünü açıkladı.

İşte dünyadaki daire fiyatına satılık adalar!

Yunanistan’da ada almak isteyip de bu hayaline ulaşamayanların ise dünyanın başka yerlerinde hâlâ şansı devam ediyor. Bazılan güzelliğinden gerçek değilmiş hissi veren bu adalardan 200 bin dolardan daha ucuz olanı bile var.

Yunanistan'da ev ve ada fiyatları dibe vurdu!

2 yıldır ekonomik kriz yaşayan Yunanistan’da ev fiyatları dibe vurdu, adalar da satışta... Selanik’te bir daireyi 10 ila 20 bin Euro’ya satın almak mümkün... Dairelerin en önemli müşterisi ise Türkler...

Ege'de 18 ada satışa çıktı!

Ekonomik kriz içerisindeki Yunanistan’da ada satışları gündemdeyken son iki aylık sürede Türkiye’de toplam değeri 1.5 milyar lira olan 18 ada ve yarımadanın satışa çıkarılması dikkat çekti.

Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes'e Yunanistan'dan ada aldı!

Futbolcu menajeri Jorge Mendes, dillere destan bir düğünle dünya evine girdi. Yıllardır beraber olduğu sevgilisi Sandra Barbossa ile nikah masasına oturan ünlü menajer Jorge Mendes, şahit olarak Cristiano Ronaldo'yu seçti.

Bülent Ersoy Yunanistan'da 25 milyon Euro'ya ada alacak!

Posta Magazin sayfası köşe yazarlarından Uğur Kotan yazısında Bülent Ersoy'un Yunanistan'da 25 milyon Euro'ya ada alması yer verdi.

Türkiye'den 3 ada satışa çıkarıldı!

Dünyaca ünlü yıldızların da akın ettiği satılık özel adalara fiyatların dipte olduğu şu günlerde ilgi büyük. Yunanistan'dan 17 adası satışa çıkarılırken listede Türkiye'den de 3 satılık ada yer alıyor.

İşte en ucuz Yunan adaları!

Yunanistan'da 1200 ile 6000 arasında ada bulunuyor. Private Island Online adlı bir site, en ucuz Yunan adalarını sıraladı. Bazı adaların fiyatı, Londra'da sıradan bir evden bile ucuz. İşte o adalar...

Johnny Depp Ege’de ada satın aldı!

Amerikalı ünlü oyuncu Johnny Depp, 4.2 milyon Euro’ya (yaklaşık 12 milyon TL) Ege’de ıssız ada satın aldı.Depp, yeni adasını görmek için temmuz ayı sonunda Yunanistan’a gelecek.

Yunanistan'da 17 ada satışa çıkarıldı!

Kreditörlerin, nakit akışının yeniden sağlanması karşılığında öne sürdüğü koşullara referandumda "hayır" diyen Yunanistan`da şahsa ait adalar satılıyor.

Yunanistan'da ev fiyatları yüzde 40 düştü!

Yunanistan'daki emlak piyasası dibe vurdu. Ev fiyatları yaklaşık yüzde 40 düştü. Binlerce satılık ev olmasına rağmen talep yok denecek kadar az. 17 özel ada satışta!

yunanistan ucuz ada Haberi

yunanistan ucuz ada

Business Insider sitesinde yer alan bir analizde şu anda Yunanistan sınırında satın alınabilecek en ucuz adalar sıralandı.


Bazı adaların fiyatlarına boğazda ev almak bile zor. İşte o adalar...


1-) Dulichium Adası

44,1 milyon dolar



2-) Kuzey Ege Adası 

38,6 milyon dolar



3-) St. Thomas Adası

16,5 milyon dolar



4-) Kardiotissa Adası

7,2 milyon dolar



5-) Stroggilo Adası

5 milyon dolar



6-) Kythnos Adası

3,69 milyon dolar



7-) Lihnari Yarımadası

3,3 milyon dolar