01 / 09 / 2024

Yunus Can Çece

Yunus Can Çece

Times İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Yunus Can Çece Müdürlüğü'nde 150 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Girne Caddesi'nde kuruldu.

Zeytinyağı adeta can çekişiyor! Kuraklık yüzünden zeytinyağı üretimi resmen çakıldı!

Küresel zeytinyağı piyasaları resmen can çekişirken, nedeninin Akdeniz’i kavuran sıcak dalgaları ve bu yüzden çıkan orman yangınları olduğu öğrenildi. Üstelik, Avrupa’daki zeytinyağı üretiminin 2023’te, son beş yıllık ortalamaya göre yüzde 30’dan fazla düşeceği belirtildi.

Zyma Gayrimenkul Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Zyma Gayrimenkul Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Can Özkaş ve Zehra Özkaş ortaklığında kuruldu.

Caner Can: Çamlıdere müzeler şehri olacak!

İlçeye kazandırdığı 10 müzeye yeni dönemde yenilerini ekleyeceklerini söyleyen Başkan adayı H.Caner Can, Çamlıdere’nin müzeler şehrine dönüşeceğini söyledi.

Eminevim'in acı günü! Yunus Can vefat etti!

Emin Grup bünyesinde bulunan Eminevim ve Eminotomotiv firmalarının avukatı ve HAGEV (Merhum Hacı Habibullah Geredevi Vakfı) Müdürü Av. Yunus Can vefat etti. 

Bebek sahiline marina mı yapılacak?

Bebek’e marina projesine ilişkin imar planları teklifi İBB Meclis gündemine geçen günlerde geldi. CHP’li meclis üyesi Yunus Can, “Tekneleri bağlamak için bir marina gerekli olabilir ama burası Boğaz’ın iki yakası da değildir” dedi.

Aşkı Hüda İnşaat Mimarlık Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşkı Hüda İnşaat Mimarlık Nakliyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Hamit Bahar, Soner Aratma ve Yunus Can Baylık imzasıyla kuruldu.

Ankara Etimesgut Mimar Sinan Camisi'nin temeli atıldı!

Etimesgut Güzelkent Mahallesi'ne inşa edilecek Mimar Sinan Camisi'nin temeli, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Etimesgut Müftüsü Yunus Can tarafından atıldı.

Times İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Times İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Yunus Can Çece Müdürlüğü'nde 150 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Girne Caddesi'nde kuruldu.

Marmaray'dan sonra tekne yolcuları yüzde 18 azaldı!

Marmaray' ın açılması ile yolcu sayılarının yüzde 18 azaldığını belirten Turyol Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Can, açığın kapanması için bakanlıktan iki yeni hat talep etti...

Bora Can Yıldız: Irak 2.5 milyon konut inşa edecek yatırımcı arıyor!

EİD İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Bora Can Yıldız Altyapı Konferansında konuşmacı olarak Türkiye'yi temsil etti. Yıldız, "Irak'ta önümüzdeki dönem 2.5 milyon yeni konuta ihtiyaç var' dedi...

Bora Can Yıldız: Irak'ta altyapı yatırımları artırılacak!

Bora Can Yıldız "Irak'ta önümüzdeki dönem 2.5 milyon yeni konuta ihtiyaç var. Irak hükümeti 2016 yılına kadar yeni konut yapımı için 36 milyar dolar bütçe ayrıldı" dedi...

Yunus Ergüz kimdir?

Ertaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan İnşaat Yüksek Mühendisi Yunus Ergüz kimdir? Yunus Ergüz inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? İşte Yunus Ergüz'ün biyografisi...

Budapeşte Yunus Emre Enstitüsü yarın açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik:''Yunus Emre Enstitüsü'nün burada faaliyete başlamasıyla birlikte kültürel faaliyetteki diplomasimiz ete kemiğe bürünmüş olacak. Somut bir mekana kavuşacak. Buna fevkalade önem veriyoruz. Tarihi bir dönüm noktası olarak

Yunus Can Çece Haberi

Yunus Can Çece

Times İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Yunus Can Çece Müdürlüğü'nde 150 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta kuruldu. 


Times İnşaat Taahhüt İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.   Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı, alımı, satımı, yurt içi ve yurt dışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri,  taahhüt ve mühendislik, mimarlık hizmetleri ile her türlü resmi özel ve tüzel kişilere ait inşaat, inşaat onarım, restorasyon ve dekorasyon işleri yapmak, taahhüt etmek, ihalelere girmek ve almak, konusuyla ilgili projeleri yapmak ve yaptırmak, yatırım projeleri ve fizbilite çalışmaları ve...