16 / 05 / 2024

Yunus Emre Öztürk

Yunus Emre Öztürk

Taj Maden Enerji İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile, İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda kuruldu.

Yunus Emre Altıner: Dere yatağı üzerine inşa edilen yapılar için kararlıyız!

Kayseri Yahyalı’daki selden sonra Kaymakam Yunus Emre Altıner ve Belediye Başkanı Esat Öztürk bölgeye giderek yakından incelemelerde bulundu. Kaymakam Altıner yaptığı açıklamalarda” Önceden imar izni olmaksızın yapılan tesislere de müsaade edilmeyecektir." dedi.

Almanya Aachen Yunus Emre Camisi ve meydanı açıldı!

Almanya'nın Aachen kentindeki Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Aachen Yunus Emre Camisi önündeki meydan ve cami vatandaşın hızmetine açıldı. Aachen Yunus Emre Camisi önündeki meydana, "Cami Meydanı" (Moscheeplatz) ismi verildi.

Taj Maden Enerji İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taj Maden Enerji İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile, İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda kuruldu.

Fransa Strazburg'da Yunus Emre Lisesi açıldı!

Fransa'nın ilk Türk lisesi, Yunus Emre Lisesi Strazburg'da eğitime açıldı. Hizmete giren Yunus Emre Lisesi Fransa'nın Türkler tarafından kurulan ilk lisesi oldu.

Emre Öztürk kimdir?

Mimar Emre Öztürk kimdir? Mimar Emre Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emre Öztürk..

Yunus Emre Türk Kültür Merkezi Belgrad'da faaliyete başladı!

Dünyanın değişik ülkelerinde 40'a yakın merkezi bulunan Yunus Emre Türk Kültür Merkezi, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da da faaliyete başladı.

Ceyhan kentsel dönüşüm çalışmaları için Alemdar Öztürk'e yetki verildi!

Ceyhan Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ün başkanlığında gerçekleştirildi. Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'e, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında meclis yetki verdi.

Meclis, TOKİ konusunda Başkan Alemdar Öztürk'e yetki verdi!

TOKİ'ye teklif edilen parsellerin, lisanslı emlak komisyoncuları tarafından değerlendirilerek rayiç değeri üzerinden TOKİ'ye devredilmek üzere Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'e meclis tarafından oy birliğiyle yetki verildi.

Mustafa Öztürk: Güvenli ve marka şehirler oluşturmak görevimiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, “Güvenli ve marka şehirleri oluşturmaktır görevimiz” dedi. Öztürk, yaptığı konuşmada, kentsel dönüşüm çalışmaları, çevre yönetimi, ÇED ve imar uygulamalarının önemine işaret etti.

Mustafa Öztürk: Güvenli marka ve şehirler oluşturmak görevimiz!

Uluslararası Karadeniz Günü dolayısıyla Rize’deki programa katılan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk bakanlığa bağlı kurumları ziyaret etti. Öztürk 'Güvenli marka ve şehirler oluşturmak görevimiz' dedi.

Tayyip Erdoğan'ın Esenler'de sigara tepkisi gösterdiği kafe Galip Öztürk'ün çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Esenler'de sigara içildiği için tepki gösterdiği kafenin Galip Öztürk'ün sahibi olduğu Metro Holding'e bağlı bir şirketin franchise şubesi olduğu ortaya çıktı. Peki Esenler zabıtası ceza kesti mi? İşte son durum...

Alemdar Öztürk: 50 yılda alınmayan hizmeti 5 yılda vereceğiz!

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, iktidar desteğiyle Ceyhan'ın çehresini değiştirecek önemli vizyon projelerini gerçekleştireceklerini belirtti.Öztürk 'Ceyhan halkının 50 yılda alamadığı hizmeti 5 yılda alacağına inanıyorum' dedi.

Mustafa Öztürk Karadeniz'de ekosistemin korunmasını değerlendirdi!

Mustafa Öztürk Karadeniz'de ekosistemin korunmasını değerlendirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Öztürk " Karadeniz'in korunması, ekosisteminin korunması, yaşanılabilir bir Karadeniz'in oluşturulması hepimizin sorumluluğudur " dedi.

Yunus Emre Öztürk Haberi

Yunus Emre Öztürk

Taj Maden Enerji İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Öztürk tarafından 10 bin TL sermaye ile, İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda kuruldu. 


Taj Maden Enerji İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...