13 / 05 / 2024

Yunus Eryiğit

Yunus Eryiğit

Fevzioğlu İnşaat Gıda Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 29 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Yunus Eryiğit tarafından kuruldu...

Swallow Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Swallow Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Adem Eryiğit tarafından kuruldu.

Aga Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aga Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin Eryiğit tarafından kuruldu.

Oston İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oston İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Haan Eryiğit tarafından kuruldu.

Finansevim büyümeye devam ediyor!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Eryiğit, "2018 yılındaki 10 milyon liralık yatırımın ardından toplam 21 şubeye ulaştık" dedi. 

Tema İmar Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema İmar Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adem Eryiğit ve Mustafa Tekinel ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İz Trafik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İz Trafik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kervan ve Furkan Eryiğit ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Şehit Hikmet Alp Caddesi'nde kuruldu.

Çarşamba Yunus Emre Camisi ibadete açıldı!

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 2009 yılında yapımına başlanan Yunus Emre Camisi, törenle ibadete açıldı. Törende konuşan Doç. Dr. Yaşar Yiğit, Türkiye'de 85 bin 500'ü aşkın cami olduğunu söyledi.

Evren Yiğit kimdir?

Mimar Evren Yiğit kimdir? Mimar Evren Yiğit, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Evren Yiğit, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Evren Yiğit..

Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nde toplu açılış töreni yapıldı!

Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nde toplu açılış töreni yapıldı. Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürü Burak: "Hedef, alternatif enerjinin tarımda kullanılması ve etkin tasarruf sağlamak" dedi.

Erciş-Ağrı karayolunu genişletme çalışmaları kapsamında bir üst geçit yıkıldı!

Erciş - Ağrı karayolundaki yol yapım ve genişletme çalışmaları nedeniyle zemin altında kalan 50 metre uzunluğundaki üst geçit, iş makinelerinin marifetiyle iki saat içerisinde yıkıldı.

Kadir Topbaş: Taksim alt geçit faaliyetine devam edecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Danıştay'ın, Taksim Yayalaştırma Projesi'ne ilişkin iptal kararıyla ilgili, "Alt geçit faaliyetine devam edecek. Herhalde toprak dolduracak halimiz yok. Öyle bir karar da değil zaten." dedi...

Eryiğit Yapı Temmuz ayında Tuzla'da yeni projeye başlayacak!

Eryiğit Yapı sahibi Serhat Eryiğit Tuzla'nın 20 yıl öncesine kadar sadece yazlık bir bölge olarak bilindiğini, ancak bölgeye olan ilgi ve yeni projelerle birlikte Tuzla'nın İstanbul'un öne çıkan ilçelerinden biri olduğunu söyledi...

Yunus Görgün: Karakaya Demiryolu Köprüsü üzerine karayolu köprüsünün yapılmasını bekliyoruz!

Baskilliler Derneği Başkanı Yunus Görgün, “Demiryolu köprüsü üzerine karayolu köprüsünün yapılmasını bekliyoruz” dedi. Görgün, Karakaya karayolu köprüsünün yapılması halinde Malatya - Elazığ arasının 30 kilometre kısalacağını söyledi...

Yunus Eryiğit Haberi

Yunus Eryiğit

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Aşiyan Sokak Aşiyan Villaları NO:2/9 adresinde faaliyete geçirildi. 29 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Yunus Eryiğit tarafından...