02 / 05 / 2024

Yunuseli Mahallesi

Yunuseli Mahallesi

Paralel Yapı ve Sinpaş Yapı işbirliği ile Gaziantep’te hayat bulan ve ilk etap satışlarının tamamlanmasıyla ikinci etap satışlarına başlanan Antepia’da avantajlar kampanya ediyor

Antepia Projesi'nde 205 bin 500 TL'ye 2+1!

Paralel Yapı ve Sinpaş Yapı işbirliği ile Gaziantep’te hayat bulan ve ilk etap satışlarının tamamlanmasıyla ikinci etap satışlarına başlanan Antepia’da avantajlar kampanya ediyor

Antepia Yakut Mahallesi"nde 205 bin 500 TL'ye 2+1!

Paralel Yapı ve Sinpaş Yapı işbirliği ile Gaziantep"te hayat bulan ve ilk etap satışlarının tamamlanmasıyla ikinci etap satışlarına başlanan Antepia"da avantajlar kampanya ediyor

Bursa'da riskli yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde riskli yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye son olarak Yunuseli Mahallesi’ndeki 2 katlı binanın yıkım çalışmalarına başladı.

Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, kaçak yapılarla mücadeleyi sürdürüyor. Yunuseli Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen binanın yıkımı gerçekleşti.

Bursa'da 413 bin metrekarelik alan imara açıldı!

Bursa, Osmangazi, Yunuseli Mahallesi'ndeki 413 bin metrekarelik alan imara açıldı.

Bursa'da kentsel dönüşüm takası!

Bursa Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılı kentsel dönüşüm projesi başlatan Osmangazi Belediyesi, yeni projedeki daireleri şehir merkezindeki kentsel dönüşüm sahasına taşıyıp, lojmanlarla takas edecek.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm kent merkezine taşınıyor!

Yunuseli Mahallesi’nde kat karşılığında kentsel dönüşüm projesi hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, proje dahilinde inşa edilecek daireleri, kent merkezindeki kentsel dönüşüm sahasında yer alan lojmanlar ile takas edecek.

Osmangazi Belediyesi'nden 11 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Osmangazi Belediye Başkanlığı Yunuseli Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İhale 30 Ocak'ta yapılacak.. 

Osmangazi Yunuseli'de kaçağa geçit yok!

Kaçak yapılaşmayla mücadelesini sürdüren Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen 600 metrekarelik bir depoyu yıktı.

Bursa Osmangazi'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Osmangazi Belediyesi, kaçak ve çarpık yapılaşmayla mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Belediye, Yunuseli Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilmiş olan 300 metrekarelik bir depoyu yıktı.

TOKİ Yunuseli Basın Sitesi kura çekimi!

Bursa-Osmangazi Yunuseli Mahallesi'nde Basın Mensupları için hayata geçirilen 452 konut için kuralar çekilecek. Peki, TOKİ Yunuseli Basın Sitesi kura çekimi ne zaman?

Osmangazi Yunuseli imar planı değişikliği askıda!

ursa Osmangazi İlçesi, Yunuseli Mahallesi, 1/25000 Ölçekli Merkez Planlama Bölgesi Nazım İmar Planı ve 1/5000 Ölçekli Osmangazi Nazım İmar Planı değişikliği 10 Eylül'de askıdan inecek...

TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları'nın temeli atıldı!

Arınç, Yunuseli Mahallesi'nde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle yapılacak konutların temel atma törenine katıldı.

Osmangazi TOKİ Basın Sitesi imar planı askıya çıktı!

24 Nisan 2015 tarihinde bakanlık tarafından onaylanan Bursa Osmangazi İlçesi, Yunuseli Mahallesi 6579 ada 1 numaralı parseli kapsayan TOKİ Basın Sitesi alanı Uygulama İmar Planı değişikliği bugün askıya çıktı...

Bursa Gazeteciler Cemiyeti Evleri'nin temeli 9 Mayıs'ta atılacak!

Toplu Konut İdaresi tarafından Bursa Gazeteciler Cemiyeti için Yunuseli Mahallesi'nde inşa edilecek olan BGC Evleri'nde hafriyat çalışmaları başladı. Konutların temel atma töreni 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü gerçekleşecek.

Yunuseli Mahallesi Haberi

Yunuseli Mahallesi

 

İki ay gibi kısa bir sürede yüzde 55’inin satılan ikinci etap Yakut Mahallesi’ndeki konutlarda 1.370 TL’den başlayan cazip taksitler ve 55 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor.   Her zevke ve bütçeye uygun konut tiplerinin yer aldığı Antepia projesinde, 117 metrekarelik 2+1 konutlar 205 bin 500 TL’den başlıyor. Proje alanının yüzde 85’lik bölümünü oluşturan peyzajıyla Türkiye’nin en fazla yeşil alana sahip projesi olan Antepia’nın satışı gibi inşası da hızla deva ediyor.   1,2 milyar dolarlık yatırım değeri ile GAP’tan sonraki en büyük yatırım olarak nitelendirilen Antepia’da fırsatlar devam ediyor. Projenin ikinci etabı Yakut Mahallesinde oturum veya yatırım amaçlı her bütçeye uygun konut yer alıyor. 2+1’in 205 bin 500 TL, 3+1’in 271 bin 800 TL ve 4+1’in de 434 bin 500 TL’den başladığı projede,...