26 / 05 / 2024

Yunuseli Planlı Şehirciliğe örnek oluyor

Yunuseli Planlı Şehirciliğe örnek oluyor

Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi'nde gerçekleştirdiği geniş cadde ve kaldırımlar, düzenli sokaklar, bisiklet ve yaya yolları ile planlı şehirciliğin en güzel örneklerini sergiliyor.

Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor!

Yunanistan'da 'altın vize’ 5 senelik oturum izninin dışında sahiplerine Schengen bölgesi içinde vizesiz seyahat hakkı, Yunanistan'da iş kurma ve eğitim hakkı da tanıyor. Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor...

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Türk Hava Yolları 10 bin kişiyi işe alacak! İş arayanlara resmen son dakika müjdesi geldi! 

Türk Hava Yolları(THY), 2023 yılı hedefleri doğrultusunda toplamda 10 bin yeni çalışanı bünyesine katacağını duyurdu. Verilen detaylara göre, Türk Hava yolları 2022'de 2 bin 577 kişiyi işe almıştı. Türk Hava Yolları 2023'te işe alacağı çalışanlarla beraber çalışan sayısını 85 bine çıkarmayı planlıyo

Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Sarı kırmızılı kulüp Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı ve açıklamaları devam ediyor. Başkan adaylarının seçimle ilgili konuşmaları da sürüyor. Başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, Galatasaray için yeni bir gayrimenkul projesi mi planlıyor?

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Luxury Line'ın 2021 hedefi ulaştığı ülke sayısını 100'e çıkarmak!

Mobilya kenti MASKO’da faaliyet gösteren Luxury Line, 2021 yılında ulaştığı ülke sayısını 100’e çıkarmayı planlıyor.

İsrail’den Doğu Kudüs’e Yahudiler için 900 yeni konut planı!

İsrail’e bağlı Kudüs Belediyesi, işgal altında olan Doğu Kudüs’te yer alan Pisgat Zeev Yahudi yerleşim birimine 900 yeni konut inşa etmeyi planlıyor.

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

Ege Yapı'dan Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje!

İnovatif projeleriyle öne çıkan Ege Yapı, Çekmeköy ve Hasköy’e 2 yeni proje hayata geçirmeyi planlıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, ''210 milyon TL değerinde iki yeni projeye daha başlamayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Kocaeli'de ‘İmar Mevzuatı’ eğitimi verildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye personelleri tarafından “İmar Kanunu – Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği” eğitimi düzenlendi.

e-Belediye projesi ile 2 milyar liranın üstünde tasarruf sağlanacak!

Yeni e-Belediye sistemini duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, proje ile ilgili “2020 yılı sonuna kadar da tüm belediyelerimizin sisteme dahil olmasını planlıyoruz. Toplam 2 milyar liranın üzerinde tasarruf sağlanacak" dedi…

Bahçeşehir Koleji yedi yeni kampüs açacak!

Türkiye genelinde 125 kampüsüyle 12 binin üzerinde çalışanı ile eğitim veren Bahçeşehir Koleji, yurtiçi ve dışında yatırımlarına devam ederek yayılacak. Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Dağ, "Eğitim yatırımlarımıza devam edeceğiz. Yedi yeni kampüs açmayı planlıyoruz" diyor.

İsrail, Doğu Kudüs'e 23 bin konut inşa etmeyi planlıyor!

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, gelecek beş yıl içinde işgal altındaki Doğu Kudüs'e 23 bin yeni konutun inşa edileceğini bildirdi. 

Yunuseli Planlı Şehirciliğe örnek oluyor Haberi

Yunuseli Planlı Şehirciliğe örnek oluyor

Osmangazi Belediyesi, Yunuseli Mahallesi'nde gerçekleştirdiği geniş cadde ve kaldırımlar, düzenli sokaklar, bisiklet ve yaya yolları ile planlı şehirciliğin en güzel örneklerini sergiliyor. Osmangazi Belediyesi'nin ilçenin dört bir yanında yatırımları ve hizmetleri hızla devam ederken, Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sürdürülen çalışmaları yerinde takip ediyor. Yunuseli Mahallesi'ni gezerek imar planlarının nasıl uygulandığı konusunda incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Değişen ve gelişen Osmangazi'nin modern ve planlı şehircilik uygulamaları Yunuseli Mahallesi'nde dikkatleri çekiyor. Geçmişte, vatandaşın belediyelerin önünde gitmesi sonucu, hizmet noktasında geride kalmış olan Osmangazi Belediyesi, bu bölgede başladığı planlı yapılaşmayla artık vatandaşın bir adım önünde. Önce alt ve üst yapı, sosyal donatı alanları, yollar ve yaşam alanlarının boy gösterdiği Yunuseli, mahallesindeki bu gelişim, Osmangazi'nin merkezine doğru ilerleyecek olan değişimi de...