07 / 05 / 2024

Yunusemre Belediyesi 2015 bütçesi

Yunusemre Belediyesi 2015 bütçesi

Yunusemre Belediyesi 2015 yılı bütçesi 114 milyon TL olarak belirlendi. Yunusemre Belediyesi Ekim Ayı OIağan Meclis Toplantısı ’nın ikinci oturumunda görüşülen 2015 yılı mali bütçesi, 114 milyon TL olarak oy birliğiyle kabul edildi.

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Manisa Yunusemre'de 5 bin 500 konutla 25 bin kişinin yaşayacağı şehir inşa ediliyor!

Son Büyükşehir Yasası ile 6 yıl önce kurulan Yunusemre Belediyesi, hizmetleri ve vizyon projeleri ile ön plana çıkıyor. Kentin kurucu belediye başkanı olarak 2. dönemde vatandaşın teveccühüyle yeniden seçilen Mehmet Çerçi, mega projelerini yeni dönemde de sürdüreceğini belirtti...

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm bilmecesi!

Manisa Yunusemre Belediyesi tarafından Laleli ve Mesir Mahallelerinde uygulanması planlanan kentsel dönüşümle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm ihalesi Ocak'ta!

Modern bir kent kurmak için yoğun çaba harcayan Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi için ihale düzenliyor. Projede ilk kazmanın Mart ayında vurulacağı açıklandı.

Yunusemre Belediyesi Kayapınar’ın çehresini değiştirdi!

Mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler üreten Yunusemre Belediyesi, Kayapınar Mahallesi’nde yaptığı çalışmalarla vatandaşın takdirini kazandı...

Yunusemre'de kentsel dönüşüm kapsamında okullar yenilenecek!

Yunusemre Belediyesi, kentsel dönüşüm projesiyle birlikte proje alanı içerisinde yer alan okulları da yenileyecek. 

Manisa Yunusemre'de 6.6 milyon TL'ye satılık 2 tarla!

Yunusemre Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından 2 tarla ihale ile satışa sunuluyor. İhale 3 Ekim 2018 tarihinde yapılacak..

Yunusemre kültür merkezinde inşaat sürüyor!

Yunusemre Belediyesi’nin Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi’nde hayata geçirdiği kültür ve taziye evinde inşaat çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. 

Manisa Yunusemre'de kentsel dönüşüm hızlanıyor!

Yunusemre Belediyesi, 4 mahallede kullanım ömrünü tamamlayan konutları yenilemeyi, kentin merkezini oluşturmayı planladığı kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalara devam ediyor. 

Manisa Yunusemre kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm hamlesini başlatan Yunusemre Belediyesi çalışmalarına hızla devam ediyor. Manisa Yunusemre kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek.

Manisa Yunusemre'de konut sorunu çözülüyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi bölgedeki konut sorununa neşter vuruyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Reklam değil; iş yapıyoruz” diyerek hedeflerinin modern bir kent yaratmak olduğunu söyledi.

Yunusemre Belediyesi 2015 bütçesi Haberi

Yunusemre Belediyesi 2015 bütçesi


Yunusemre Belediyesi Ekim Ayı OIağan Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumunda görüşülen 2015 yılı mali bütçesi, 114 milyon TL olarak oy birliğiyle kabul edildi.

Yunusemre Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleşti. Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan 2. oturumda 2015 yılı performans programı ve mali bütçesi görüşüldü. 2015 yılı performans planının bulunduğu madde gündeme gelmesiyle gruplar görüşlerini dile getirdi. Ak Parti grubu adına söz alan Can Mercül, 2015 yılı performans planının son derece detaylı bir şekilde hazırlandığına dikkat çekti. Mercül, söz konusu planın ilçenin geleceğine ışık tutacağını ifade etti. MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, planın bazen ani gelişmeler sonucu değişeceğini ve ya geride kalabileceğini ifade ederek, “Bu plan doğru yapılmış bir plandır. Her şeyi karşılayabilecek dersek yanlış...