27 / 07 / 2024

Yunusemre Belediyesi çalışmaları

Yunusemre Belediyesi çalışmaları

Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, Hafsa Sultan Mahallesinde konuşma yaptığı kahvenin karşısındaki 12 kattan oluşan Mega Projeleri vatandaşlara gösterdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Belediye bu çalışmalar dahilinde Yunusemre Mahallesi’nde B3 blok 104 daire için 22 Haziran'da ihale gerçekleştirecek.

Kartal Belediyesi'nin akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi, akıllı bina çalışmaları ülke ekonomisine katkı sağlıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden deprem çalışmalarına 200 milyonluk kaynak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve yaşanabilecek depreme yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılmasına karar verildi. 

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları masaya yatırılacak!

Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı toplantısı 2. birleşiminin 1.oturumu yarın saat 10.00’da yapılacak. Gerçekleştirilecek toplantıda Silivri Belediyesi'nin deprem çalışmaları da masaya yatırılacak.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Manisa Yunuskent 2'nci etapta çalışmalar hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen dev toplu konut hamlesinin 2'nci etabında çalışmalar hızlandı.

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Manisa Yunusemre kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm hamlesini başlatan Yunusemre Belediyesi çalışmalarına hızla devam ediyor. Manisa Yunusemre kentsel dönüşümle yeniden inşa edilecek.

Manisa Yunusemre'de dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını hızlandırdı. Proje dahilinde imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi.

Kartepe Belediyesi’nin kent projelerinde çalışmalar devam ediyor!

Kartepe Belediyesi’nin, Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahallelerini birleştiren, Ertuğrul Gazi Parkı ile bir kompleks olarak düşünülen Kanal Park Projesi ve Kanal Park Yürüyüş Yolu’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Şehzadeler Belediyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları bakım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Yunusemre Belediyesi çalışmaları Haberi

Yunusemre Belediyesi çalışmaları

Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi,"Büyükşehir Belediye Başkanı, şu gördüğünüz mega projeler gibi projeyi meclise getirirse kabul edelim mi etmeyelim mi? diye sordu. Vatandaşlardan "Hayır" cevabını alan Başkan Çerçi, "O halde yetkiyi bize verdiniz demektir. Eğer bu tür yani 12 kattan oluşan projeler getirirse sizden aldığımız yetkiyle bizlerde hayır diyeceğiz" dedi. 




Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, Hafsa Sultan Mahallesi ile ilgili yaptıkları imar çalışmaları, TOKİ ve Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili gelinen son durum hakkında hem bilgilendirmek hem de mahallelinin düşünce ve fikirlerini almak üzere mahalle halkı ile bir araya geldi.



Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, Hafsa Sultan Mahallesinde konuşma yaptığı kahvenin karşısındaki 12 kattan oluşan Mega Projeleri vatandaşlara göstererek, "Büyükşehir Belediye Başkanı, şu gördüğünüz mega projeler gibi projeyi meclise getirirse kabul...