12 / 05 / 2024

Yunusemre Belediyesi Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü

Yunusemre Belediyesi Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü

Yunusemre Belediyesi Etüt, Proje, Toplu Konutve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü personeli, kentsel dönüşümde başarıyı yakalamış belediyelerin kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor.

Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Yunusemre Belediyesi Etüt, Proje, Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü personeli, kentsel dönüşümde başarıyı yakalamış belediyelerin kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde incelemeye devam ediyor.

Nilüfer Belediyesi toplu konut imarlı 7 arsa satacak!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan toplu konut alanı imarlı yedi arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Bir şehirde daha toplu taşımaya zam geldi: Yüzde 80 zam

Afyonkarahisar Belediyesi, toplu ulaşım ücretlerine yüzde 80 zam yaptı. Zammın ardından 5 lira 50 kuruş olan nakit biniş ücreti 10 liraya çıktı. 

İBB Sultangazi Toplu Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi'de toplu konut projesi hayata geçirecek. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi nerede inşa edilecek? İşte İBB Sultangazi Toplu Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Toplu taşımaya yüzde 40 zam haberi daha! Öğrenci ve tam bilet fiyatları kaç para oldu

İstanbul'da toplu taşımaya gelen yüzde 40 oranında zamdan sonra öğrenci akbili ve aylık akbillerin fiyatı güncellendi. Öğrenci 109 liraya tam akbil ise 602 liraya çıktı. Zamların sıcağı geçmemişken bir zam haberi de Bolu'dan geldi. Bolu Belediyesi toplu taşımaya yüzde 40 zam yaptı.

İstanbullulara toplu ulaşım şoku! Otobüs, metrobüs metrolar duracak mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi toplu ulaşımın durabileceği uyarısı yapıyor. Sebebi, geçtiğimiz gün sunulan ancak reddedilen ek zam teklifi…

Manisa Akgedik’te 5 bin 500 konutluk bloklar yükseliyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi.

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Aydın Buharkent'e toplu konut müjdesi!

Aydın Buharkent Belediyesi, Toplu Konut Projesi için çalışmalara başladı. İlçeye yeni yaşam alanı sunacak projenin 2021'nin sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. 

Akgedik Yunuskent TOKİ 2. Etap'ta 9 konut satışa çıktı!

Manisa Yunusemre Belediyesi’nin dev toplu konut hamlesi 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi’nin bin 500 konutluk 2. etabında yer alan 9 konut açık arttırma yöntemiyle satılıyor.

Manisa Yunusemre'de 5 bin 500 konutla 25 bin kişinin yaşayacağı şehir inşa ediliyor!

Son Büyükşehir Yasası ile 6 yıl önce kurulan Yunusemre Belediyesi, hizmetleri ve vizyon projeleri ile ön plana çıkıyor. Kentin kurucu belediye başkanı olarak 2. dönemde vatandaşın teveccühüyle yeniden seçilen Mehmet Çerçi, mega projelerini yeni dönemde de sürdüreceğini belirtti...

TOKİ Akgedik Yunuskent'te indirim talebi!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen 5 bin 500 konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi'nin 2'nci etabında fiyatlar açıklandı. Fiyatları yüksek bulan vatandaşlar indirim talebinde bulundu.

Akgedik TOKİ fiyatları vatandaşın tepkisine neden oldu!

Yunusemre Belediyesi’nin TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği 5 bin 500 Konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında fiyatlar açıklandı. 3+1 ev fiyatlarının 270 bin TL gibi yüksek bir bedelle satılması bazı hak sahiplerinin tepkisine neden oldu...

Yunusemre Belediyesi Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü Haberi

Yunusemre Belediyesi Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü

Ankara Altındağ ve Mamak belediyesi ve İzmir Kemalpaşa belediyesince yapılan kentsel dönüşüm çalışmala rını yerinde inceleyen Yunusemre Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Toplu Konut Müdürlüğü personeli, Mayeb A.Ş. Genel Müdürlüğü ile birlikte bu kez de İstanbul Gaziosman paşa Belediyesinin yaptığı kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi. 22. ve 23. Dönem Manisa Milletvekilliği yapan şimdi ise, Yunusemre Belediye Başkanı olan Dr.Mehmet Çerçi'nin Yunusemre ilçesine bir yandan TOKİ ile bir yandan da Kentsel Dönüşüm Projesi ile yeni bir şehir kurma hedefleri doğrultusunda hareket eden Yunusemre Belediyesi Etüt, Proje, Toplu Konutve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü personeli, İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesine yaptıkları ziyarette, kentsel dönüşüm ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya'nın başkanlık yaptığı Toplu Konut ve Kentsel Dönüşüm personelinden oluşan heyet,...