07 / 05 / 2024

Yunuskent Projesi ilk etap ihalesi

Yunuskent Projesi ilk etap ihalesi

Yunuskent Projesi'nin ilk etap ihalesi yapıldı. Akgedik bölgesinde inşa edilecek 5 bin 500 konutluk projenin ilk ihalesine çıkılmasının ardından kura çekimleri için geri sayım da başladı

TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde mağduriyet: KDV yükseltildi, 146 bin TL olan ev 1.3 milyon TL'ye çıktı!

Toplu Konut İdaresi’nin 2019'da tanıttığı 100 Bin Sosyal Konut Projesi, ilk açıklandığı günlerde birçok insana umut olmuştu. Ancak KDV'lerin yükseltildiği ve inşaatların tamamlanmadığı proje, şimdi mağduriyet yaratıyor. İşte ayrıntılar..

Hazine arazisinde çiftçilik için 6 pilot il!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın, topraksız ve toprağı olmayıp ekip biçmek isteyen çiftçilere yönelik 60 dönüme kadar hazine arazisini 10 yıl süreyle kiralama projesi, ilk etapta 6 pilot ilde uygulanacak. 6 ilde toplam 41,5 milyon metrekare yüzölçümlü tarım arazisi çiftçilere kiralanabilecek.

Akgedik Yunuskent TOKİ'de 2. etabın 2. kısmında teslimler başladı!

Manisa’nın konut sorununu çözen Yunusemre Belediyesi’nin 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde 1500 konuttan oluşan 2. etabın 775 konutluk 2. kısmında teslimler başladı.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te 2. etap sevinci!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ ortaklığıyla inşa edilen 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabı tamamlandı. Teslimlerin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanıyor.

Akgedik Yunuskent Projesi’nde TOKİ indirimi!

TOKİ borcunu erken ödeyenlere yüzde 20 indirim fırsatı sağlıyor. Yunusemre Belediyesi önderliğinde düzenlenen 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin ilk etabında yaşayan bin 101 hak sahibi faydalanabilecek.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te kuralar 18 Haziran'da!

Manisa Yunusemre Belediyesi’nin dev konut projeleri arasında yer alan 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nde çalışmalar hızlandı. Projede kura çekimi 18 Haziran'da gerçekleşecek.

Eminevim, kendi yöneticilerini yetiştiriyor!

Emievim'in İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ile birlikte gerçekleştirdiği  'Geleceğin Yöneticileri' isimli eğitim projesi ilk mezunlarını verdi. İlk mezunlar için sertifika töreni yapıldı...

Başkentte 'Bisiklet Yolu Projesi' için ilk kazma vuruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde hayata geçirmeyi planladığı 9 etaptan oluşacak 53,6 kilometre uzunluğuna sahip "Bisiklet Yolu Projesi" için ilk kazma vuruldu.

İtalya Taranto'da 1 Avro'ya ev satılacak!

İtalya'da birçok küçük köy ve kasabanın uyguladığı '1 Avro'ya ev' projesi ilk kez bir şehirde başlatılacak. Projeyle, tarihi kent merkezini yeniden canlandırmak hedefleniyor... 

TOKİ Akgedik'te indirim için imza kampanyası!

TOKİ Manisa Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabında hak sahipleri yüzde 8’lik fiyat indiriminden memnun kalmadı ve 3 günde 600 imza topladı.

Malatya'daki Futbol Köyü projesi için ilk kazma vuruldu!

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü'nün "Futbol Köyü" projesi için ilk kazma vuruldu. Projenin ilk aşaması olan antreman sahalarının yapımına başlandı. 

Dicle Vadisi Projesi’nin ilk etabı iptal edildi! 

Dicle Vadisi'nde yer alan Hevsel Bahçeleri, UNESCO Dünya Kültürel ve Doğal Mirası listesinde yer alıyordu. Daha sonra rezerv yapı alanı ilan edilen bölgede başlatılan Rekreasyon Projesi’nin ilk etabı iptal edildi.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı açıldı!

'Martı Projesi' olarak bilinen ve daha sonra revize edilen Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi'nin ilk etabı bu sabah vatandaşların hizmetine açıldı.

Yunuskent Projesi ilk etap ihalesi Haberi

Yunuskent Projesi ilk etap ihalesi


Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Yunusemre Belediyesi'ne gönderilen projelerin onaylanmasının ardından Yunuskent Projesi'nin ilk etap ihalesi yapıldı. Akgedik bölgesinde inşa edilecek 5 bin 500 konutluk projenin ilk ihalesine çıkılmasının ardından kura çekimleri için geri sayım da başladı.

İstanbul'da yapılan ilk etap ihalesine Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya da katıldı. Toplam 164 milyon 453 bin liralık keşif bedelli ihaleye 12 ulusal ölçekli firma katıldı. Komisyonun teklifleri değerlendirmesinin ardından kısa zamanda inşaatlara başlanacağı belirtildi. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisalıların projeyi heyecanla beklediklerini söyledi. Yakın zamanda inşaatların başlayacağını vurgulayan Çerçi, "Kura çekiminin ardından, başvuruda bulunan 8 bin vatandaşımız içerisinden ilk etapta bin 101 hak sahibi belli olacak" dedi.



Yeni...