01 / 05 / 2024

Yurdum İnsanı

Yurdum İnsanı

Show TV’ de hafta içi her gün yayınlanacak olan ve sunuculuğunu Çağla Şikel ile Alişan’ ın yapacağı Yurdum İnsanı programının Kayseri seçmeleri Kayseri Park’ ta gerçekleşecek...

Akınsan Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akınsan Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nagihan Akın tarafından kuruldu.

Belkis Sema Yurdum kimdir? Belkis Sema Yurdum ne iş yapıyor?

Garanti BBVA Bankası'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Belkis Sema Yurdum kimdir? Belkis Sema Yurdum ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Validebağ Konutları'nda Günsan imzası!

Anahtar, priz ve elektrik ekipmanları alanında yenilikçi ürünleriyle önemli konut projelerinin çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, İstanbul’da Dap Yapı’nın Validebağ Konutları projesinde de yerini aldı. Validebağ Konutlarında Günsan’ın metal şıklığı sunan Eqona Noble serisinden 45 bin adet Inox bronz

Aydın’daki inşaat projelerine Günsan imzası!

Günsan, inşaat sektörüne kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı çözümler sunuyor. Anahtar, priz ve alçak gerilim ekipmanları alanında bulunan ürün portföyüyle, inşaat sektörünün çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, Aydın’da dört farklı inşaat projesinde yer aldı.

Günsan, inşaat sektörünün çözüm ortağı oldu!

Anahtar priz ve elektrik aksesuarları alanındaki 17 bin parçalık ürün portföyünü, hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştıran Günsan Elektrik, referans projeleriyle özel konut projelerinde yer alıyor. 

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

3. havalimanında aydınlatma kontrolü Günsan'da!

Dünyanın buluşma noktası olmaya hazırlanan İstanbul Yeni Havalimanı’nın aydınlatması Günsan ürünleri ile kontrol edilecek. 

NLogo projesinin anahtar prizleri Günsan Elektrik'ten!

Günsan Elektrik, inşaat sektörüne ve gayrimenkul projelerine değer katmayı sürdürüyor. Günsan, Özyurtlar İnşaat’ın İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği NLogo projesinin de anahtar priz ürünlerini sağlayacak.

Vira İstanbul projesini Günsan ürünleri aydınlatacak!

Gül İnşaat, Beylikdüzü’nde hayata geçirdiği Vira İstanbul projesinde, Günsan’ın Eqona Beyaz serisi anahtar priz ürünlerini tercih etti.

Blue Lake Projesi Günsan’ın Modüler Inox serisi ile aydınlanacak!

Metal Yapı Konut’un Küçükçekmece gölüne komşu Blue Lake projesi, Günsan’ın metal şıklığı ön plana çıkaran Modüler Inox serisi ile aydınlanacak.

Kartal İstmarina'nın aydınlatması Günsan'dan!

Dap Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen İstmarina projesi aydınlatma için Günsan’ın Modüler Inox serisini seçti. Günsan, 1502 daire ve 258 ticari alanın anahtar, priz ürünlerini sağlayacak.

Yurdum Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurdum Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bedülhan Ertaş ve Eyüp Ertaş ortaklığından 350 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Günsan Elektrik, iş ortaklarını Portekiz gezisiyle ödüllendirdi!

Anahtar ve priz sektörünün önde gelen markalarından Günsan Elektrik, düzenlediği satış kampanyası çerçevesinde 40 iş ortağını, 25 – 29 Eylül tarihleri arasında 4 günlük bir Portekiz gezisiyle ödüllendirdi.

Yurdum İnsanı Haberi

Yurdum İnsanı

Herkesi şaşırtacak kabiliyetler, gün yüzü görmemiş icatlar ve Anadolu insanının tüm doğallığı önümüzdeki günlerde Show TV ekranlarında yer alacak Yurdum İnsanı programıyla gözler önüne serilecek. Sunuculuğunu ekranların en renkli ikilisi Çağla Şikel ve Alişan’ın yapacağı Yurdum İnsanı programının seçmeleri çeşitli şehirlerde yapılıyor. Yurdum İnsanı’nın Kayseri seçmeleriyse  Kayseri Park’ta gerçekleşecek. Kayseri Park’ta 21-22 Ocak’ta 11.00 – 20.00 saatleri arasında yapılacak olan seçmelerde adaylar tüm hünerlerini sergileyecek.

Kayserililer eğlenceye doyacak

İki gün boyunca Kayseri halkını eğlenceye doyuracak olan seçmelerin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Adaylar Kayseri Park’ta yapılacak olan seçmelerde kabiliyetlerinin yanı sıra farklı buluşlarını da sergileme fırsatı...