16 / 05 / 2024

Yüre Yapı

Yüre Yapı

Yüre Yapı İnşaat Madencilik Taahhüt Limited Şirketi, Sinan Ayarcı tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 27 Aralık 2013 tarihinde Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Gülbahar Sokak'ta kuruldu

Ev kirası artışı neye göre yapılır?

Türkiye genelinde artan kira fiyatları tartışma konusu oldu. Peki, kira oranları neden yükseliyor? Kiraya yapılan zamlar neye göre yapılıyor? İşte detaylar...

Rize'de yöre mimarisine uygun evler inşa edilecek!

Rize Valisi Kemal Çeber, "Kırsal Alan Yapılaşması" çalışması kapsamında kentte yöre mimarisine uygun inşa edileceğini dile getirdi.

Adana Yüreğir'de rezerv yapı alanları imara açıldı!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Koza ve Yeşilbağlar Mahalleleri’nde vatandaşların inşaat yapmasını engelleyen rezerv yapı alanı iptal edilerek 75 hektarlık bölge imara açıldı.

İstanbul'da herkesin yüreği ağzında!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Z. Altan Elmas, kentsel dönüşümün müteahhitlerin sermaye yapısı ile gerçekleştirilemeyeceğini belirtti. Elmas, "İstanbul'da herkesin yüreği ağzında" dedi.

Yüreğir'deki adliye binasının inşaatı TBMM gündeminde!

Adana Yüreğir'de 2014 yılında yapımına başlanan adliye binasının ne zaman hizmete açılacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bulut, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

4 maddede site yönetimlerinde yapısal süreçler tasarımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez 'site yönetimlerinde yapısal süreçler tasarımı' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Yöre Konut Yapı İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yöre Konut Yapı İnşaat Nakliye Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Karakoç tarafından kuruldu.

Yüreğir'de kentsel dönüşüm hamlesi!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde kentsel dönüşüm hamlesi başladı. İlçede 11 kültürevi, 24 çok amaçlı mahalle evi, 22 spor tesisi, bilim merkezi, kına konağı, 772 konut ve 43 işyerinin yapımı tamamlandı.

Yeni yönetmeliğe göre yapılan binalarımız sağlam!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yönetmeliğe göre yapılan binaların sağlam olduğunu söyledi.

Adana Yüreğir'de 20.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Yüreğir İlçe Belediyesi, Karşıyaka ve Köprülü Mahallesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 5 Nisan'da yapılacak..

Adana Yüreğir’deki 283 konuta 1.893 başvuru geldi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Yüreğir'de hayata geçireceği 283 konutun kura çekilişi yapıldı.

Adana Yüreğir Standart Grup kura sonuç listesi 19.03.2018!

Adana Yüreğir Standart Grup kura sonuç listesi 19.03.2018 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Adana Yüreğir Standart Grup projesinde kura çekilişi bugün yapıldı. 

TOKİ'den Yüreğir'e 644 konut!

Yüreğir'de ilçenin çehresini değiştiren projelere imza atan Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Atakent Mahallesi'nde yapılan 664 dairelik sosyal konut projesi hakkında açıklamalar yaptı. 

Yüre Yapı Haberi

Yüre Yapı

Yüre Yapı İnşaat Madencilik Taahhüt Limited Şirketi, Sinan Ayarcı tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 27 Aralık'ta kuruldu. 


Yüre Yapı İnşaat Madencilik Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Yüre Yapı İnşaat Madencilik Taahhüt Limited Şirketi adres: Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Gülbahar Sokak, No:17...