04 / 05 / 2024

Yurtbay MasterFlex harcı

Yurtbay MasterFlex harcı

Yurtbay Yapı Kimyasalları tarafından üretilen yeni çimento esaslı, yüksek performanslı, kayma özelliği azaltılmış granit yapıştırma harcı Yurtbay MasterFlex, fiyatı ve üstün kalitesiyle dikkat çekiyor...

Tapu harcı cezası ne kadar?

48 Seri Nolu Harçlar Kanunu Genel Tebliği gereğince, tapu ve kadastro harcı ödemeleri sırasında eksik beyanda bulunma cezası nedir? Eksik ödenen tapu harcı cezası ne kadar?

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi nereye verilir?

Eksik tapu harcı cezası ile karşılaşmak istemeyen kimseler pişmanlık dilekçesi vererek, eksik beyanı tamamlama talebinde bulunabiliyor. Peki, tapu harcı pişmanlık dilekçesi nereye verilir? Dilekçe nasıl yazılır?

Tapu harcı eksik ödenirse ne olur?

Taşınmaz alım satım işlemlerinde, tapu dairesinde hem alıcı hem de satıcı tarafından harç ödenmesi gerekiyor. Peki gerçek satış bedeli üzerinden ödenmesi gereken tapu harcı eksik ödenirse ne olur?

Eksik ödenen tapu harcı cezası!

Tapu dairesinde yapılan devir hizmetine karşılık olarak tapuda belli oranlarda harç ödemelerinin yapılması gerekiyor. Harcın eksik ödenmesi durumunda ceza kesiliyor. İşte eksik ödenen tapu harcı cezası..

İnşaat ruhsatı yenileme harcı ne kadar?

İmar Kanunu gereğince bir arsa üzerinde inşaat çalışmalarına belli bir süre içerisinde başlanılıp, bitirilmesi gerekiyor. Belirlenen sürede inşaat bitmediği takdirde ruhsatın yenilenmesi gerekiyor. Peki, inşaat ruhsatı yenileme harcı ne kadar?

İşgal harcı tarifesi 2014!

Belediye sınırları içinde bulunan yerlerden herhangi birinin satış yapmak veya sair maksatlarla işgal edilmesi durumunda belli tarifelerde işgal harcı ödeniyor. İşte işgal harcı tarifesi 2014..

İşgal harcı ne zaman ödenir?

Belediye sınırları içinde bulunan yerlerden herhangi birinin, satış yapmak veya sair maksatla ve yetkili mercilerden usulüne uygun izin alınarak geçici işgal edilmesi, işgal harcına tabi tutuluyor. Peki, işgal harcı ne zaman ödenir?

İşgal harcı nedir?

Belediye sınırları içinde bulunan yerlerden herhangi birinin satış yapmak veya sair maksatlarla ve yetkili mercilerden usulüne uygun izin alınarak geçici olarak işgal edilmesi durumunda harç tahsil ediliyor. Peki, işgal harcı nedir?

Yurtbay Seramik Vesta serisi mekanlara ayrıcalık katacak!

Vesta, peteği çağrıştıran doğal form algısı ve uyumlu desenleriyle tüm yaşam alanlarına altıgenlerle hareketlilik kazandırıyor. Vesta Serisi, Yurtbay Seramik’in teknolojiyi ne kadar mükemmel bir şekilde kullandığını da gözler önüne seriyor.

Tapu tevhid harcı ne kadar?

Tapu kütüğünde ayrı ayrı birden çok taşınmaz malın birleştirilmesi işlemi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, tapu tevhid harcı ne kadar? İşte, tapu tevhid harcı 2014.

Eksik tapu harcı uzlaşma süreci!

Tapu harcı, devir işlemi gerçekleşen taşınmaz mallar için gerçek satış bedeli üzerinden ödenmeyebiliyor. Peki, eksik tapu harcı uzlaşma süreci nasıl işler? Eksik tapu harcı uzlaşma esasları nelerdir?

Eksik tapu harcı zamanaşımı!

Eksik beyan edilen ve eksik ödenen tapu harcının Maliye tarafından farkedilmesi halinde vergi cezası ödeniyor. Peki eksik tapu harcı zamanaşımı var mı? Eksik tapu harcı zamanaşımı süresi nedir?

Eksik tapu harcı cezası!

Tapu harcını daha az ödemek isteyenler, gerçek satış bedelini tapuda daha az gösterebiliyor. Ancak bu durumun Maliye tarafından farkedilmesi durumunda taraflardan "eksik tapu harcı cezası" kesiliyor...

Yurtbay MasterFlex harcı Haberi

Yurtbay MasterFlex harcı

TS EN 12004’e göre C2T standartlarında üretilen Yurtbay MasterFlex, iç ve dış mekanlarda granit, büyük ebatlı seramik gibi kaplama malzemelerinin, beton, sıva, şap gibi yüzeyler üzerine yatay ve dikey yapıştırılmasında kullanılıyor. Ayrıca seramik, granit, mermer üzerine seramik uygulamalarında ve yoğun yaya-yük trafiğinin olduğu alışveriş ve iş merkezleri ile okul, hastane gibi mekanlarda tercih ediliyor.  


Yüksek yapışma mukavemetine sahip, yukarıdan aşağıya seramik döşemeye uygun, kayma yapmayan ve kolay taraklanabilen Master Flex, seramik ustaları tarafından güvenle...