18 / 05 / 2024

yurtdışı yatırım tuna çelik kapı

yurtdışı yatırım tuna çelik kapı

Çelik kapı ve iç oda kapısı üretimi yapan Tuna Çelik Kapı, üretimin yansını ihraç ediyor. Tuna Çelik Kapı, İhracat pazarlarının genişletmenin yanı sıra dış pazarlardaki etkinliğini de arttırmayı hedefliyor..

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Peker GYO İspanya'da yeni yatırım modeliyle konut geliştirecek!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yurtiçi ve yurtdışındaki yeni yatırım hedeflerini paylaştı. Avrupa’da sürekli iş hacmini artıran şirket, yatırım lokasyonlarına İspanya’yı da dahil etti.

İmtaş Konut Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İmtaş Konut Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Tuna tarafından kuruldu.

Konut yatırımında ABD ilk sırada!

ABD, yüksek kira getirisi ve düşük amortisman süresi ile konut sektöründe yatırım için ön plana çıkıyor. Yabancı yatırımcı ilgisinin her geçen gün arttığı Türkiye’de de yerli yatırımcılar, yurtdışına açılmaya başladı. 

Eta Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eta Turizm Yatırım Ve İşletmeleri Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Özcan, Tuna Hüseyin Özgelen, Ali Murat Apaydın, Mıchaıl Pediaditakis, G.L.Augus T Büning ve Bernd Maser ortaklığında kuruldu.

Rıza Tuna Turagay: Volkswagen yatırımı devam edecek!

Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay yaptığı açıklamada, "Volkswagen, şu anda Türkiye yatırımını durdurmuş durumda değil. Bunu net bir şekilde ortaya koyalım. VW yatırımı devam edecek" dedi.

Yurtdışı yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli? 

Portekiz ve başkent Lizbon farklı coğrafyalara doğru kayan yatırımcıların radarında. Peki, Portekiz’in son yıllarda artan popülaritesi ve global yatırımcıları çekmesinin asil sebebi ne? Yurtdışı yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli?

Prym Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Prym Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Mesut Tuna tarafından 3 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Çinli yatırımcılar Esenler'deki dönüşüm hakkında bilgi aldı!

Çin Yurtdışı Yatırım Ajansı Başkanı Deng Ling ve beraberindeki heyet, Esenler Yeni Şehir projesi hakkında bilgi aldı

Global Yatırım Holding hissesinin yüzde 34'ünü satıyor!

Global Yatırım Holding, yüzde 34.1 oranındaki hissesini satıyor. Türkiye ve yurtdışında 6 liman işleten firma hissesini Jersey Adası merkezli F.A.B. Partners LP'ye 245 milyon lira karşılığında satacak.

Şanlıurfa Anadolu'nun yatırım üssü olacak!

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, bölgedeki yatırım ve projeleri anlattı. Tuna, 'Doğu ve Güneydoğu'nun yatırım üssü Şanlıurfa olacak' diye konuştu.

Güngör Azim Tuna'dan Suriyeli iş adamlarına yatırım çağrısı!

Suriyeli iş insanlarını illerine yatırım yapmaya davet eden Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, yatırım noktasında ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Tay Group 5 yılda 4 milyar doların üzerinde yatırım yapacak!

Tay Group, tekstil, gayrimenkul ve turizm sektörlerine ilişkin yatırımlarına hız kattı. Şirket önümüzdeki 5 yıl içinde yurtiçi ve yurtdışında toplam 4 milyar doların üzerinde yatırım yapacak.

yurtdışı yatırım tuna çelik kapı Haberi

yurtdışı yatırım tuna çelik kapı

Çelik kapı ve iç oda kapısı üretimi yapan Tuna Çelik Kapı, üretimin yansını ihraç ediyor. İhracat pazarlarının genişletmenin yanı sıra dış pazarlardaki etkinliğini artırmayı hedefleyen Tuna Çelik Kapı, bu hedef doğrultunda yatırımlara başladı. 


Yıllık 5 milyon dolarlık ihracat yaptıkları bilgisini veren Tuna Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tuna, pazar paylarının Türkiye'de ve dünyada her geçen gün arttığım vurguladı. Bir aile şirketi olan Tuna Çelik Kapı'nın 10 milyon dolan aşan cirosu ve 5 müyon dolan ihracatıyla Türkiye ekonomisine katkı sağladığım belirten Tuna, "İhracata verdiğimiz önem üe dört kıtada 20'den fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Yurtdışındaki etkinliğimiz artırmak adına bu yıl içinde Filipinler'de yeni bir firma açtık. İtalya'da da Tuna Kapı Sistemleri olarak İtalyan ortaklanmızla yeni shovvroom açtık. Tuna kapılarını daha fazla...