05 / 05 / 2024

yurtdışındaki konut projeleri

yurtdışındaki konut projeleri

Hükümet, Türk müteahhitlerinin prim yükünü hafifletmek için harekete geçti

0,60 faiz oranıyla ev alabileceğiniz Emlak Konut projeleri!

Emlak Konut projeleri kapsamındaki konut ve iş yerleri için 60 ay vadede faizsiz 120 vadede ise yüzde 0.60 faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor…

Yurtdışındaki konut yatırımcıların Türkiye cazibesi artıyor!

Kurlarda yaşanan artış Türkiye'nin gayrimenkul konusunda yurtdışındaki yatırımcı için cazibesini artırıyor...

İstanbul'da 300 bin TL'nin altındaki konut projeleri!

İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası'nda her geçen gün yeni bir konut projesi satışa sunuluyor. Cazip fırsatların sunulduğu konut projelerinin yatırım ve oturum noktasındaki ilk belirleyici özelliği fiyatlar oluyor...

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Rönesans, Türkiye'nin yurtdışındaki elçilik binalarını yenileyecek!

Rönesans'tan iki önemli kulis Optimum Outlet AVM Rönesans Holding Türkiye'nin en büyük müteahhit firmalarından biri. Holding Türkiye'nin yurtdışındaki elçilik binaların yenilemesini yapacak.

İstanbul'un yeni bölgelerinde A sınıfı konut projeleri yükselecek!

İstanbul'da A sınıfı konut projeleri yeni semtlere yayılmaya başladı. İşte konut projelerinin yükseleceği yeni bölgeler.

MÜSİAD yurtdışındaki 166. ofisini Batum'da açtı!

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) yurtdışındaki 166'ncı ofisini Gürcistan'ın Batum kentinde açtı. Açılışa MÜSİAD Şube Başkanları ile davetlilere katıldı.

2015 Ekim'de satışa çıkacak konut projeleri!

Sonbaharla birlikte yeni projelerini bir bir satışa çıkaran inşaat sektörü, lansmanlar için bu yıl seçimi bekliyor. Bazı firmalar ise Ekim'de satışa çıkmayı bekliyor. İşte Ekim'de satışa çıkacak konut projeleri...

Yeni konut projeleri okullara yakın arsalarda inşa ediliyor!

Geçmiş yıllarda okullar yerleşim yerlerine yakın yerlere inşa edilirken, eğitim merkezlerindeki yerleşke anlayışının yaygınlaşması, okulları şehir merkezlerinin dışına taşıdı. Bu durumda yeni konut projeleri okullara yakın arsalara inşa edilmeye başlandı.

Beylikdüzü konut projeleri yüzde kaç prim kazandıracak?

Konut projeleri deyince ilk akla gelen semtlerden olan Beylikdüzü'nde arazilerin bir bir dolması firmaları butik projeler üretmeye itti.

Kaliteli konut projeleri çevresine de değer katıyor!

Büyüme trendini sürdüren kentlerde hayata geçirilen konut projeleri yeni yerleşim merkezlerinin ortaya çıkmasını sağlarken, bölgelerin değerini artırarak, yatırımcıyı da çekiyor.

Arçelik ABD'deki konut projelerinde yer alacak!

ARÇELİK, ürünleriyle Türkiye ve yurtdışındaki konut projelerine imzasını atıyor. New York, Hollywood ve Toronto'daki yaşam alanları için hazırlanan ankastre ürün gamı, ünlü mimar Karim Rashid'in ABD'de tasarladığı iki konut projesinde yer alacak.

Yörsan konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdı!

İnşaat sektörüne giren Yörsan şirketinin kurucusu Şerafettin Yörük, konut projeleri için 1 milyar dolar bütçe ayırdıklarını; bunun içinde otel, hastane, okul, alışveriş merkezi, park gibi insanların ihtiyacını giderecek projelerin olduğunu belirtti.

yurtdışındaki konut projeleri Haberi

yurtdışındaki konut projeleri
Hükümet, son iki yılda yaklaşık 100 ülkede inşaat yaparak 250 milyar dolarlık proje üstlenen Türk müteahhitlerinin prim yükünü hafifletmek için harekete geçti. Müteahhitlerin yurtdışındaki projelerde çalıştırmak üzere götürdüğü işçiler için ödediği işçi ve işveren paylarına indirim geliyor. Düzenlemeye göre ilk adımda işçilerin sigorta primlerinde 5 puanlık indirim yapılacak....